İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolgay konusunu artık uçak vs gerek yok bekleyin yahu
Arkadaşlar yabancı oyuncu konusunu teyit ettiremedim
En azından benim kanallar bilmiyor
Aytaç bizim tolgay Aytaç ve öncekileri yazmıştım
Deepblue Üstada muhalif olmuyum ama Ozan ve Şener yakın bize
Yumlu es es e gitmez Bursa olur ona
Ozan çok önemli değil benim için Şener
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha yavas olusu
daha ufak
frikileri daha iyi
daha cok bos kosular yapiyor
daha gücsüz
almanyadan gelmesi
ekici hakkinda ne düsünüyorsunuz???
ekici bremen de oynayamiyordu...junuzovic o takimin suan en iyi oyuncusu...keske gelse...symkowiakimiz olur...keske....Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz diyoruz ki defansın önünde oynayacak adam ağır olmamak şartıyla biraz uzun olsun. önde pres yapıyoruz.rakipler uzun vurcak topa. sen uzun topları alamazsan presin anlamı kalmaz.rakipler bu zaaftan kolayca yararlanır.forvetini önliberonla eşleştirip kolayca presten çıkabilirler.barcelona dan örnek verirken pique ve busgets in niye oynadığını bilmek lazım.arkada masceronun niye kullanıldığını anlamak lazım. hemen xavi inieste deyip işin içinden çıkıyorsunuz. ayrıca ne xavi si ne iniesta sı anasını satayım.ne barcelona sından bahsediyorsunuz? o takımların isimini hangi yüzle ağzıma alıyoruz? hiç hakkımız yok valla. adamlar 20 senedir aynı sistem ve futbol üzerinde duruyorlar. neredeyse bütün oyuncularını altyapıdan çıkarmışlar.bizim örnek alcağımız klüp o değil. biz parayla iş yapmaya çalışıyoruz. city veya chealse kadrosunu örnek alalım bir zahmet."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Doğan @fatihdogan_38 · 3 dk. 3 dakika önce
İ.Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal dün akşamdan beri Hamburg'ta. Tolgay Trabzonspor'a hayırlı olsun! Akşama resim paylaşılır.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz diyoruz ki defansın önünde oynayacak adam ağır olmamak şartıyla biraz uzun olsun. önde pres yapıyoruz.rakipler uzun vurcak topa. sen uzun topları alamazsan presin anlamı kalmaz.rakipler bu zaaftan kolayca yararlanır.forvetini önliberonla eşleştirip kolayca presten çıkabilirler.barcelona dan örnek verirken pique ve busgets in niye oynadığını bilmek lazım.arkada masceronun niye kullanıldığını anlamak lazım. hemen xavi inieste deyip işin içinden çıkıyorsunuz. ayrıca ne xavi si ne iniesta sı anasını satayım.ne barcelona sından bahsediyorsunuz? o takımların isimini hangi yüzle ağzıma alıyoruz? hiç hakkımız yok valla. adamlar 20 senedir aynı sistem ve futbol üzerinde duruyorlar. neredeyse bütün oyuncularını altyapıdan çıkarmışlar.bizim örnek alcağımız klüp o değil. biz parayla iş yapmaya çalışıyoruz. city veya chealse kadrosunu örnek alalım bir zahmet.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Doğan @fatihdogan_38 · 3 dk. 3 dakika önce
İ.Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal dün akşamdan beri Hamburg'ta. Tolgay Trabzonspor'a hayırlı olsun! Akşama resim paylaşılır.
Yorum
Yorum