Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 kişi indilerse birisi hacı diğeri ersundur. Tolgay pilot olmayacağına göre
    Pilot Santrfor olamaz mı? Tamam tamam vurmayın

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tolgay konusunu artık uçak vs gerek yok bekleyin yahu

Arkadaşlar yabancı oyuncu konusunu teyit ettiremedim

En azından benim kanallar bilmiyor

Aytaç bizim tolgay Aytaç ve öncekileri yazmıştım

Deepblue Üstada muhalif olmuyum ama Ozan ve Şener yakın bize

Yumlu es es e gitmez Bursa olur ona

Ozan çok önemli değil benim için Şener
      Benim tahminler tutuyor hadi inşallah

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        daha yavas olusu
        daha ufak
        frikileri daha iyi
        daha cok bos kosular yapiyor
        daha gücsüz
        almanyadan gelmesi
        ??? oyuncu yu izlemediginiz belli.,..

ekici hakkinda ne düsünüyorsunuz???

ekici bremen de oynayamiyordu...junuzovic o takimin suan en iyi oyuncusu...keske gelse...symkowiakimiz olur...keske....
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          biz diyoruz ki defansın önünde oynayacak adam ağır olmamak şartıyla biraz uzun olsun. önde pres yapıyoruz.rakipler uzun vurcak topa. sen uzun topları alamazsan presin anlamı kalmaz.rakipler bu zaaftan kolayca yararlanır.forvetini önliberonla eşleştirip kolayca presten çıkabilirler.barcelona dan örnek verirken pique ve busgets in niye oynadığını bilmek lazım.arkada masceronun niye kullanıldığını anlamak lazım. hemen xavi inieste deyip işin içinden çıkıyorsunuz. ayrıca ne xavi si ne iniesta sı anasını satayım.ne barcelona sından bahsediyorsunuz? o takımların isimini hangi yüzle ağzıma alıyoruz? hiç hakkımız yok valla. adamlar 20 senedir aynı sistem ve futbol üzerinde duruyorlar. neredeyse bütün oyuncularını altyapıdan çıkarmışlar.bizim örnek alcağımız klüp o değil. biz parayla iş yapmaya çalışıyoruz. city veya chealse kadrosunu örnek alalım bir zahmet.
          Nemanja Matic gibi çok üst kademe olmayan bir oyuncunun Chelsea'ye sınıf atlatması.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Fatih Doğan
            ‏@fatihdogan_38
            İ.Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal dün akşamdan beri Hamburg'ta. Tolgay Trabzonspor'a hayırlı olsun! Akşama resim paylaşılır.
            FIRTINA

Yorum

• 270 kişi burdaysa İstinye'ye kim gitti

Yorum

• Fatih Doğan @fatihdogan_38 · 3 dk. 3 dakika önce
                İ.Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal dün akşamdan beri Hamburg'ta. Tolgay Trabzonspor'a hayırlı olsun! Akşama resim paylaşılır.
                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Şimdi de akşama resimleri bekleyelim uçak işi fos çıktı
                  FIRTINA

Yorum

• Ali Ece'nin dedıgı gıbı kardesım Ekici ,Tolgay,Tolga vb Almanya'da yetısmıs oyuncular bu lıge geldıklerınde cosarlar costururlar.
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Doğan @fatihdogan_38 · 3 dk. 3 dakika önce
                      hs lan ordan, paylaşacaksa paylaşsın milleti beklentiye sokmasın.

Yorum

• Tamam beyler Fatih Dogan bjklidir ama yalan soylemez...Tolgay hayirli olsun

Yorum

• Beyler kuzenim içinden bir kadın ve bir erkek indiğini söyledi.Tanımıyormuş onları da.Ne zengin insanlar var Trabzon'Da

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            biz diyoruz ki defansın önünde oynayacak adam ağır olmamak şartıyla biraz uzun olsun. önde pres yapıyoruz.rakipler uzun vurcak topa. sen uzun topları alamazsan presin anlamı kalmaz.rakipler bu zaaftan kolayca yararlanır.forvetini önliberonla eşleştirip kolayca presten çıkabilirler.barcelona dan örnek verirken pique ve busgets in niye oynadığını bilmek lazım.arkada masceronun niye kullanıldığını anlamak lazım. hemen xavi inieste deyip işin içinden çıkıyorsunuz. ayrıca ne xavi si ne iniesta sı anasını satayım.ne barcelona sından bahsediyorsunuz? o takımların isimini hangi yüzle ağzıma alıyoruz? hiç hakkımız yok valla. adamlar 20 senedir aynı sistem ve futbol üzerinde duruyorlar. neredeyse bütün oyuncularını altyapıdan çıkarmışlar.bizim örnek alcağımız klüp o değil. biz parayla iş yapmaya çalışıyoruz. city veya chealse kadrosunu örnek alalım bir zahmet.
                            renkdas bu görürmü isimizi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih Doğan @fatihdogan_38 · 3 dk. 3 dakika önce
                              Biz de gitseydik bari Lassogna'yla Van der Vaart'ı alıp gelirdik

Yorum

• yine yattı bizim uçak işi yav

tolgay gelse ya erciyes maçında fatihin yerine oynar

Yorum

Yükleniyor...
                                X