Bu Omar Abdulrahman'ı alamazmıyız ? Yattara tarzı oyuncu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak homosapiens tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyi hakemlere bağlayarak rakiplere ve oyuncularının emeklerine haksızlık ediyoruz. Hakemlerin baskıları kaldıramadıkları takdir haklarını onlardan yana kullandıkları hatta hepsinin o takımların taraftarı oldukları bile doğrudur ama biraz da sahaya bakmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Adamların kadrosu üstün ki her sene yukardalar. Ha tersi olsa, yani kaliteleri düşük olsa da yukarlarda olsalar hakemlerden konuşuruz. Bence hakemler konusunda kendimizi avutuyoruz. Saçma sapan adamlarla kaliteli takımları yenemeyiz tabi.
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 tane transfer bitiyor şu an. pazartesi yada salıya açıklanır ,inşallah o rakamlar verilmez.
bu konuyla ilgili sorulara cevap vermiyorum klasik bir duyumcu olmasamda yöneticilerin lafına güvenmiyorum ama geçen transfer döneminde
10 da 7 tutturdu.
daha önce 2 defa yöneticilerin dediği çıkmadı bu orana göre yazdıklarımın gerçekleşme ihtimalini sorgulayın...Trabzonlu olmak bir şereftir !
Yorum
-
seneye bu takıma....cok net bır stoper yabancı gerek...şimdikiler ıdarelık..
bırde yabancı solbek...
eger devre arası...2/3 turk daha alırsak...
seneye...3/4 yabancı yetecek...
zaten pıyasada yerlı turk kalmayacak gıbı...
su hafta bır bıtsın bakalım....
kapın bazen gozu kor olsun...
bıtmeye ramak kalsada bıttı dıyemıyosun...
borsaya açık olmak...
dili bağlıyor....
---------
bjk tolgayıda alamadı gıttı......
aytaç bu sene dırekt 11 seneye 18 in içini kabul etsin...
2000 lı yılların...ergun hakanunsal hasan şaş...kıvamı....onlıberoda olur....
cardozo deniz + (muhammet-pektemek) yabancı
4 forvet yeter seneye....
---------------
erkan ekıcı ozer....kendı rotasyonunu yaratır....
2 de onlıbero ...
guzel takım olacagız sankı...
90 ve ustu ekıcı yusuf sefa olursa tolgay aytaç
85/86 lı tecrube erkan ozer...
82/83 lu cardozo bosı...
87/88 lı onur....deniz ugur demırok....constand...
-------------
gelecek 5 yılın takımı"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
Bu Omar Abdulrahman'ı Arsenal ,City,Liverpool, Everton, Hull City, Aston Villa, Sunderland ,Southampton,Dortmund gibi takımların takıbındeymıs.Zamanında Mancını 'de bu cocugu Gs'iken ıstemıs.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Omar Abdulrahman'ı Arsenal ,City,Liverpool, Everton, Hull City, Aston Villa, Sunderland ,Southampton,Dortmund gibi takımların takıbındeymıs.Zamanında Mancını 'de bu cocugu Gs'iken ıstemıs..
Yorum
-
koca bir maçın seyrini ufacık bir futbolcu didişmesi bile gerginleştirip değiştirebiliyorken hakem art niyetlerinin az etkili olduğunu düşünmek yanlış. Adamlar karşı tarafa puan veriyor senden puan alıyor ya bu durumda sen hala 1. 2. Olabiliyorsan helal olsun kimse duramaz zaten uefa şampiyonluğunu hedef alalım biz.
adamlar her maç ince ince biçiyorlar bizi artık alıştığımızdan fark etmiyoruz heralde.#
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReus Lewandowski Aubemuyang tek forvet oynuyorsan kenardaki adamlar hucuma katki saglayacak sekilde olmali...Cardozonunu sagina top bizdeyken forveti ciftleyecek top rakibe gectiginde savunmayada yardim edebilecek Umut Slimani tarzinda bir adam lazim...
Sener Ozan makul fiyata alinsin gelecek senenin kemik kadrosu olusturulsun..
Ön liberoyu dile getirmeye gerek yok zaten..Geçen yazdaki hayalimiz inşallah gerçekleşir de Konstantinos MITROGLOU`nu TrabzonSpor forması altında görürüz...
Düşünsenize ilerde #7 Óscar CARDOZO ve #9 Konstantinos MITROGLOU...
Adam takır takır atıyor Olympiakos`ta hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi`nde.
Bu da Islam SLIMANI.
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan Tufan, Şener ve Aytaç yolda sanırım. Heryerde bugün/yarın KAP gelir diyorlar. Hadi hayırlısı renkdaşlarr... ( twitter )
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
16 maçın 16sında da direk skora etki edecek hatalar yapıldı. Önümüzeki takımların herhangi birine bu hataların(!) yarısı yapılsa görürüz o kaliteleri.
Şu hakemi de yeneceksin türevi fikirlere hastayım. Öyle bir dünya yok. Rakiplerimiz ikram edilen penaltılar, görülmeyen ofsaytlar vs. ortadayken nasıl yarışacaksın?
Hiç kimse direk hakemlere bağlamıyor geride kalmamızı ancak bir numaralı etken budur. Hakemlerin bu lige ayar çektiği bir gerçek.
Hakemler itelemese şikebahçe en fazla 27-28 puan toplardı bu ligde.
Balıkesir maçında çalınan penaltıya itiraz etmek üç kağıtçı sercanın emeğine haksızlık etmek midir? Kusura bakmayın da hayatımda bu kadar saçma bir yorum görmedim.
Yorum
Yorum