İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
-
İho bizi batırmaya ant içmiş bizi bu ndan kurtaracak bir babayiğit yok mu imdat ulan uğur demirin kim ulan 3 milyon avro verecen defol başımızdan yokedici ....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
kimse kusura bakmasın ama mehmet ve onur dışında şu takımdaki yerlilerin alayı 5 para etmez bu sene geçti seneye 1 veya 2 tane yerli geriye kalanlarıda güzel güzel yabancı transferleriyle doldurursak ohhh ozanmış filan geç hiç gerek yok 8 milyon euro şaka gibi
Yorum
-
Durum hergün daha kötüye gidiyor,plansız transferler plansız bi yöndtim,koltuk sevdası uğruna bizi Ceheneme sürukleyen bi futbol cahili. Bu insanların her bi transferinde bi okadar daha ceheneme gıdıyoruz..
Allah sonumuzu hayır etsin...ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"öz evlatcilar" birden yabancilara sardi“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu milli takımımız yani ülkenin en iyi yerlilerin durumu ortada.yani dışarıda 300 bin dolar etmiyecek yerlilere 8 milyon euro verilir mi?madem kaliteli yerliler var diyorsun neden dışarıda oynamıyor bu adamlar ? cevap avrupalıların alınlarına keriz yazmıyor .
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOhhh, tam bize göre. Hazır yabancı kısıtlaması da kalkmışken, hazır hocasıyla da problem yaşıyorken... Hemen alalım.
Tıklayın.
.
hani oldu da aldık yemin ediyorum daha 2. ayda messi kısa boylu bitik zaten bitmese gelmezdi tarzı yorumlar olmazsa ben de adam değilim. çok ciddiyim.
messi leş.
aslında o kadar da iyi değil abartılıyor. balon
messi yerine emre güral daha faydalı bu maç o oynasın.
yaptığı katkı ortada borç gırtlakta taraftar maça gelmiyor. yönetim istifa
messi messi diyodunuz alın size messi. bak eskişehir'e taş gibi funes mori'yi buldu getirdi takır takır oynuyor adam.
gönderilmesi gerekenler:
cardozo (ölü)
messi (leş)
bosingwa (bitik)
onur (gidik)
ekici (geçti artık yolla gitsin yollaaa)
...#
Yorum
-
Yabancı kuralı çok iyi oldu bence.Hem artık yerli oyuncular fahiş bonservisler,maaşlar alamayacak hem de artık yan gelip yatamayacak.Para kazanmak için daha çok çalışması gerekecek.
İyi bir scout ekibi kurulup,iyi bir politika izlenmeli.Bütçeyi düzgün kullanan var ya uçar bu ligde.Çünkü bir çok ligden fazla harcıyoruz bonservislere.
Artık uğur demirok,uğur çiftçi gibi isimler heralde gündemimizde olmaz.Ozan Tufan olayına gelince ona 3-4 m. eurodan fazlasını veren kerizdir,net. Bursa zaten mali sıkıntı da yeni kural da geldi,paraya ihtiyacı var ve artık biz yerliye muhtaç değiliz.
Yine de iskelette 3-4 sağlam yerli olması taraftarıyım.
Devre arası güzel planlanmalı.Gereksiz bonservisler vermeyiz umarım yerlilere.
Sezon Sonu için kadrom:
Onur-X-İbo
Bosi-X
X-İshak
Belkalem-X
X-Medjani
X-Bourceanu
Ekici-X
X-Özer
X-Sefa
Yusuf-X
Cardozo-Yatabare-Deniz
Diğer yerliler bu kadroda kesinlikle fazlalık.Bank Asyada oynayacak olanlar bile var.Sefanın filan maaşı azaltılmalı.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
Yabancı sınırı kalkmışken yerli isimler neden hala konuşulur anlamıyorum. Gönder papa yatabare warisi yerlerine seneye de işe yarayacak kaliteli yabancılar al olsun bitsin illa yerli istiyorsan serdar taşçı orda tolgay orda maliyeti türkiyede ki yerlilerden daha ucuza gelir bunu düşünecek kimse yok mu şu kulüpte ya. Bu sene zaten şampiyonluk gitti ee Avrupa kupasına da bir şekilde katılacaz zaten daha ne fuzuli masraf yapıyorsun.
Yorum
-
Arkadaşlar; bjk nın daha önce girdiği ve hala çıkamadığı maddi sorunların sebebi yapılan saçma sapan gereksiz yabancı oyuncu transferleridir.. Gs için buna ilave olarak yararsız yerli transferle sıkıntıya girdi.. Eldeki yerlilere de çok yüksek ücret ödüyorlar halen.. Ligde hakemler böyle devam edecekse ağzımızla kuş tutsak ilk üçe giremeyiz.. "hakemi de yenelim" teraneleri eskide kaldı.. hiç bir takım o kadar güçlü değil.. ligde takımlar arasında çok büyük farklar yok.. her kes herkesi yenebiliyor.. o bakımdan hakem tarafsız olmayacaksa ki olmayacak gibi duruyor çok masraf yapılmasına karşıyım.. önümüzdeki yıllarda finansal fair play nedeniyle avrupa kupaları dışında kalabiliriz.. klüpte çok büyük borç var.. o bakımdan maliyeti düşük oyuncu alalım.. bu yerli de olabilir yabancı da.. yabancı serbest diye gereksiz maiyetle transfer yapmayalım.. taraftar yıldız istiyor ancak takımımıza gelen yabancı yıldızlardan çok az verim aldık..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Ersun Yanal: "4 oyuncu ile anlaşmaya çok yakınız. İsim vermeyeyim, devre arasında transfer yapmak kolay değil."
isimler bakalim kimler olacak??*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
Yorum