Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    türkiyede fizik oyunu oynanıyor.o fizikle ezilir bence.

zaten bremende oynayamamasının nedeni fiziki yetersizlik.neredeyse sıfır pres le oynuyor.
    Adrian in 4 gol 9 asist yaptigi bir yerde ekici ortaligi sallar.

Adrian cok mu fizikliydi sanki.
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• Bence de çok iyi transfer.Mert Oğuzlu nerde bu arada

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        türkiyede fizik oyunu oynanıyor.o fizikle ezilir bence.

zaten bremende oynayamamasının nedeni fiziki yetersizlik.neredeyse sıfır pres le oynuyor.
        arkada alex veya medjani onu kapatır merak etme.
        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          --------------Onur---------------
          Boss----Yumlu----Medjani----İshak
          ------------Bourceanu------------
          ------Özer----Ekici----Kevin-------
          ---------XXXX----Cardozo---------

As kadro için 1 forvet transferi kaldı.
          bu kadro anca seneye is görür.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aleyküm Selam abi Mehmet Ekici gelmiş bu kadar
            Teşekkür ederim kardeşim.
            Hayırlısı olsun.
            Umarım sakatlık sorunu yaşamaz ve faydalı olur.
            1.5 Milyon Avro fazla olmuş.
            Yavru şikeciler devreye girdiği için fiyat arttı gibi.
            Slnan basını 1 milyon avro diyordu
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• link var mı
              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

evet adrıan cok saglam fızıgı yok gıbı duruyordu ama yere saglam basıyodu hatta zaman zaman rakıbe de sert gırıyodu yanı cok narin bı oyuncu degıldı adrıan

Yorum

• 1,5 milyon euro cok fazla bir rakam ben 750 bin euroya bu is biter diyordum.

Eger basarili olursak problem yok aksi takdirde yönetimin yatacak yeri yok...
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    --------------Onur---------------
                    Boss----Yumlu----Medjani----İshak
                    ------------Bourceanu------------
                    ------Özer----Ekici----Kevin-------
                    ---------XXXX----Cardozo---------

As kadro için 1 forvet transferi kaldı.
                    buralarda yapılan en dengelı kadrolardan bırı bence

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1,5 milyon euro cok fazla bir rakam ben 750 bin euroya bu is biter diyordum.

Eger basarili olursak problem yok aksi takdirde yönetimin yatacak yeri yok...
                      O kadar gaddar olma be Cafer
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bi şey değil mitroyu almaya para kalmayacak.

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mehmet Ekici Eskişehir'in topçusu olsa idi en az 5m€ isteyeceklerdi. Ya da Kayseri. Bence fiyatı uygun. Biz kendimizi 1e alıştırdığımız için garip geliyor
                          bremen 1 mio alalim öpüp alnimiza vuralim diyordu. neyin mantigi bu. sonra neden d-smart ile anlasiyoruz hazirlik maclarinin yayini icin falan filan...
                          potansiyel stat gelirlerini simdiden bol bol harcamaya basladik anladigim bu.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet adrıan cok saglam fızıgı yok gıbı duruyordu ama yere saglam basıyodu hatta zaman zaman rakıbe de sert gırıyodu yanı cok narin bı oyuncu degıldı adrıan
                            Abi çok yanlış yerdesin Günümüzde fizik öyle anlatılmıyor.
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adrian fizikli değildi ama zekası ile oynuyordu vede pres yapmasada orta sahaya top almaya geliyordu.ekici genelde ofans bölgesinde topun gelmesini bekler.3. bölge oyuncusu.

ayrıca oyun bilgisi oyun zekası bakımından ekici adrian dan 2 gömlek aşağıdadır.

adrian ın ara pasları mumla aranır.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Ben sadece milli maçlarda izledim. Temposu düşük, cansız bir futbolcu geldi bana hep. Özer sakatlanırsa onun yerine oynar, kendini aşarsa da biz mutlu oluruz

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X