Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özer' in bonservisini alıp da Belkalem' i Şikecilere kaptırırsa Ersun hoca defolsun gitsin ! Harbi bu işi bilmiyor demektir.
    Belkalem Türkiye'nin şu anda görmüş göreceği en iyi defans oyuncusudur..onu fenere kaptıracak zihniyetin .......neyse siz anladınız.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 vermezler mi sence? ayrıca verdikleri en helal 3 milyon olur, diğer transferleri düşününce.

adamın 1.7m euro serbest kalma maddesi var. 3-5 milyonluk durum yok, biraz daha beklersek zaten bjk alacak. fenere gitmez bence g.gönül varken şener i ne yapacaklar...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Atıf'a 2 milyon bile çok...
        Sen 2 milyon verirsin Sergen gider 4 tane daha Atıf getirir sonra 2 sene oynatır sen yine ağzın açık bakarsın Sivas'a 3 milyon verelim de bunu alalım diye...

Bizim takım kadar gerzekçe bir transfer politikası olan takım gömedim.!

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belkalem Türkiye'nin şu anda görmüş göreceği en iyi defans oyuncusudur..onu fenere kaptıracak zihniyetin .......neyse siz anladınız.
          Ben bu kafayı anlamıyorum ya. Şikebahçe maçında ve tüm maçlarda en soğukkanlı, en profesyonel oyuncumuzdu. Deplasman baskısından zerre etkilenmiyor. İsmail Kartal bile o kafayla farketti bunu, bizim Ersun hoca gönderme peşinde. Kimi alıcaz allahaşkına ? Pique anca keser beni. Belkalem gibi stoper 40 yılda 1 düşer. Adam sorunsuz, sadece işini yapıyor. En azından 1 sezon daha kiralanabilir. Şikecilere kaptırıp seneye çok ah vah edicez biliyorum. Lanet olsun yine sinirim bozuldu ya !! Özer gibi naptığı belli olmayan, faydadan çok zararı dokunan adama para döküyolarda, Belkalem gibi adamı istemiyolar. Neyin kafası bu çok merak ediyorum ????
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Atıfff mı ? 5 mılyon mu ?

Bu atıf bizde nerde oynayacak ?
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• Türkiye Ligi'nden hiç bir yabancı alınmaz bence..
              Ne Tosiç, ne Aatif..

Yorum

• Bazıları kızacak ama ben hala Muhammet Demir' i çok isterim. Burak Yılmaz' ın yaptığı patlamayı yapacak tek Türk oyuncu Muhammet bence. Enes Ünal bile fos çıkacak. Şu Deniz ve üzerine 1-2 M € verilip alınırsa çok iyi olur. Çoktan almalıydık şu adamı.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Atıfff mı ? 5 mılyon mu ?

Bu atıf bizde nerde oynayacak ?
                  Atıf'ı alacaklarsa eğer Erkan'la takas etsinler..ondan çok daha iyidir...Erkan büyük hayal kırıklığı çünkü.

Yorum

• Dario Benedetto, varmi bunu tanıyan?
                    Süper bir oyuncuya benziyor, Concaf Şampiyonlar Ligi Finali'nde denk geldim..
                    Hatrick attı.
                    Gerçi 5 Ay önce transfer olmus America'ya, 6.6 milyona..

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hürriyet işimizi görür mü
                      Diegonun bu hafta frikkten attığı golü izlerken Hürriyet bitirdi beni. Adam frikiği kullanacakmış gibi yapıyor yahu kime feyk atıyorsun, Hürriyete kadar adam mı kalmadı eskişehirde
                      Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Küçük Şikecilerin taraftar forumunda Aatıf' a belirledikleri para ve takas önerileri:

* 10 M € dan fazla

* 8 M € iyidir

* Soner + Deniz + 5 M €

* Soner + Waris + İshak + 700 Bin €

* Soner + Medjani + Waris + 700 Bin €

* Soner + Serdar + Deniz + 2 M €

* Erkan + Yusuf + Soner + Deniz + 3 M € (Buna 1.5 dakika güldüm)

Süper Lig' den topçu almaya kalkışmanın, bonzai katkısıyla yansıması...
                        En son kyodou tarafından düzenlendi; 12.05.2015, 13:17.

Yorum

• Atif nedir atif nedir , sakolar belfhodiller serbestken ..

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bazıları kızacak ama ben hala Muhammet Demir' i çok isterim. Burak Yılmaz' ın yaptığı patlamayı yapacak tek Türk oyuncu Muhammet bence. Enes Ünal bile fos çıkacak. Şu Deniz ve üzerine 1-2 M € verilip alınırsa çok iyi olur. Çoktan almalıydık şu adamı.
                            İsteyen istediği kadar kızsın, Türk olup da bu takıma uyacak tek forvet Muhammet Demir'dir. Mevlüt'e milyonlarca euro bayılacaklarına alsınlar işte, mis gibi forvet.

Yorum

• Aatıf için yapılacak en iyi teklif;

F. Öztürk + Zeki + Yumlu + Caner + Musa + Atik + Soner + S. Gürler + Deniz

5+6 M €' luk maaş yükünden de kurtulmuş oluruz.
                              En son kyodou tarafından düzenlendi; 12.05.2015, 13:26.

Yorum

• M.Demir iyi topçudur ama adam midir ? skinti orada.... burak'in bize yaptigi kol hareketinin 1 2 tik altini yapti Muha efendi...
                                Aatif falan biraksinlar bu isler mecnun'la görüsmeler utanmiyor mu bu baskan yaa, haberler gerçekse tabi
                                Yok yaa yazasim yok gerçekten rezillik diz boyu bizde, yakinda bekir için aziz hiyariyla da bulusur baskan, ha mecnun ha o fark var mi ?
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yükleniyor...
                                X