Ali GÜZELDAL bence çok iyi bir forvet. Trabzonspor da yeterince şans verilmedi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yıldızları Parlayacak Oyuncular
Daraltma
X
-
banega-villaluz-ninis-ochoa-esparza bu beşliden hiçbirini 7 milyon dan aşağı alamazsınİlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk mesajı ben atıyorum
Ever Banega – Valencia
Fernando Forestieri – Genoa yada siena
Martin Galvan – Cruz Azul
Cesar Villaluz – Cruz Azul
Ochoa – America
Sotiris Ninis – Panathinaikos
Omar Esparza – Chivas
Mamadou Sakho – PSG
Mehmet Ekici – Bayern
Deniz Naki – Leverkusen
Yorum
-
biz önce fatih altundağ,sami,ismail,faty,göksu,barış,isaac,ceyhun dan ikisini monte edelim gerisini sonra düşünürüzUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak BEYTEKİN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli GÜZELDAL bence çok iyi bir forvet. Trabzonspor da yeterince şans verilmedi
Maalesefki I.B.B de suan cok büyük bi sakatlik sonrasi halen toparliyamadi ins gelicek sezon kendini I.B.B nin yildizi yaparda bize geri döner ama suan I.B.B de bile oyniyamior
Yorum
-
Ali Güzeldal sakatlıklarla boğuşuyor seneye düzenli bir şekilde oynayacağını düşünüyorum yetenekli bir oyuncu..hiç unutmam Bakırköysporda oynarken bizlere acaip ters çalımlar atardı
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum