Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yıldızları Parlayacak Oyuncular

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali GÜZELDAL bence çok iyi bir forvet. Trabzonspor da yeterince şans verilmedi

Yorum

• Yorum

• milli maçlardan sonra fatih hoca sayesinde İBRAHİM ÜZÜLMEZ diyorum ben. parlayacak hatta patlayacak

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilk mesajı ben atıyorum
          Ever Banega – Valencia
          Fernando Forestieri – Genoa yada siena
          Martin Galvan – Cruz Azul
          Cesar Villaluz – Cruz Azul
          Ochoa – America
          Sotiris Ninis – Panathinaikos
          Omar Esparza – Chivas
          Mamadou Sakho – PSG
          Mehmet Ekici – Bayern
          Deniz Naki – Leverkusen
          banega-villaluz-ninis-ochoa-esparza bu beşliden hiçbirini 7 milyon dan aşağı alamazsın

Yorum

• Murat Ceylan ve Özer Hurmacı (onsuz ankaranın içi boş karpuz olduğu belli oldu)

Yorum

• biz önce fatih altundağ,sami,ismail,faty,göksu,barış,isaac,ceyhun dan ikisini monte edelim gerisini sonra düşünürüz
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Beom-Seok Oh sagbek posizyonun da oynuyor Güneykoreli,suan Rusya'nin Krylya takiminda oynuyor,yasi 24 gecen milli mac da dikkatimi cekti,hizli bir oyuncu calimlari da üst seviyede...
                Ben onu Cale'ye benzettim oyun stilleri ayni...

Yorum

• batuhan karadeniz.. oynatsalar rekor kirar ligde

Yorum

• İlk olarak BEYTEKİN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali GÜZELDAL bence çok iyi bir forvet. Trabzonspor da yeterince şans verilmedi

Maalesefki I.B.B de suan cok büyük bi sakatlik sonrasi halen toparliyamadi ins gelicek sezon kendini I.B.B nin yildizi yaparda bize geri döner ama suan I.B.B de bile oyniyamior

Yorum

• bizde de var yıldızı parlayacak oyuncular da parlatann yok..
                      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Alİ gÜzeldall umuttann bİn kat daha kalitelidirr
                        Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Ali Güzeldal sakatlıklarla boğuşuyor seneye düzenli bir şekilde oynayacağını düşünüyorum yetenekli bir oyuncu..hiç unutmam Bakırköysporda oynarken bizlere acaip ters çalımlar atardı
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Hasan Ahmet Sarı
                            En son Muhammet* tarafından düzenlendi; 03.04.2009, 16:01.
                            I am titanium

Yorum

• Göksu Alhas & Faty Papy & Hasan Ahmet Sarı & Cristian Brüls & Ruud Boffin

Yorum

• +barış memiş, ceyhun gülselam,eren görür,ismail özeren,zeki ayvaz,abdullah karmil
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim