Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -8-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Transfer Dosyası -8- | Devre Arası Transfer Dönemi

İlk olarak Szym Kowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ba did NOT hand in a transfer request. Chelsea agreed deal with Atletico for Costa. Straight cash. That's why Ba will move.
    #CFC
    Demba ba nın transfer teklifi aldığını ve kabul ettiğini soylemiyorum. Sadece chelsea costa için atm ile el sıkıştığı için trabzona gidebileceğini söyledim. Diyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3.olsalardı avrupa liginde oynicaktı bundan dolayı baska bir takımla avrupa liginde oynayamazdı...Bencede saçma ama kural böyle...

mesela juveden quegliera yı alsak juveye karşı oynatamayız bu yüzden
      he ama bize imza atsa onlarlan bagi koparmis oluyor, yani sirf samp liginde listeleridneydi diye 3.olunca da listelerinde gözüküp bizdeyken oynayamiyor yani, e yahu belki listeden çikaracaklar adami ille listede olacak diye bir sey yok ki, bu da uefa'nin saçma sapan rezil kurallarindan sadece bir tanesi
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Guidetti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya şimdi ba gelse, adam başarıya tok.adam gibi oyanayacagının garantisi yok.ama malouda bosingwa zamkileriyle ortam yaparsa iş değişir.
        Drogba basarıya doymamısmıdır sence

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu ne renkdaş mra bile daha ofansif 11 oynatıyor
          Ben bu taktikle oynamazdım söyledim zaten, ama takımımızın (aslında olmayan) oyun sistemi bu, takımdaki oyuncular da ona göre topanmış, son iki sezondur bu şekilde gidiyor. Başka türlüsünü istesen de kuramazsın.

Mesela 2 forvet istesen, tamam koy ama yedeğin olamaz. O ikisinden biri çıkınca yine tek forvete dönmek zorunda kalırsın.

4 orta saha istesen, tamam koy ama elindeki ön liberoları o zaman oynatamazsın. Ayrıca o şekilde oynayacak çift yönlü orta sahan neredeyse hiç yok. (Takımda bu şekilde oynayabilecek, MC olan Colman hariç kimse yok)

Kadro bu şekilde. Bundan başka diziliş veya oyuncuyla oynayamazsın. En iyi ihtimalle, arkadaki ikiliden birini biraz öne çekebilirsin.

Ayrıca dizilişe göre ofansif, defansif, iyi, kötü taktik olmaz. Elindeki kadroya en uygun taktik en iyi taktiktir. Ama tabi oynatabilirsen, bir sistem kurabilirsen. Bizim sorunumuz kötü bir sistemimiz olması değil, herhangi bir sistemimiz olmaması.
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Sevinmeyin hemen timsaha geliiriz sonra Aceleci davranıp garip adamlar almıyorlar farkında deilsinizde iyi yapıyorlar aslında bu sene pek bir hedefimiz yok yani acelemizde yok sadece uefa da iddiamız var oda juventusu geçicehmiz mechul gelicek adam tek basına juve macını kurtarıcak deyil kazanırsak takım olarak kazanıcaz ztn.

Yorum

• Ba kaçırdı
              İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!

Yorum

diego costaya 19 numara için söz verilmiş ba Trabzonspora yolcu deniliyor
                Atleticoda maldı zaten böyle bir sezonda en golcü oyuncusunu verecek devre arası
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kurban Berdyev galiba artik çalistirmiyor Rubin'i
                  belki sistem degisikligine gidecekler

yalniz ben Ba'dan çok Cisse'yi isterim
                  Quagli gelirse ona da bir sey demem
                  Yatabare ise en mantikli, daha dogrusu en gerçekçi hamlemiz olur, digerleri zor

Yatabare tas patlasa 2m€
                  Burceanu 1,5m€
                  3,5m€'ya devre arasi bundan iyisini yapamazdik
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

diego costaya 19 numara için söz verilmiş ba Trabzonspora yolcu deniliyor
                    simdi gördüm Demba nin forma numarasi 19. Yani nasil söz verilmis o forma numarasi. Benim bildigim bu Sezon Ba dan baska kimse o numarayi alamaz

Yorum

• İho yaptıgı bır cok yanlışa ragmen transfer konusunda oldukca ıyı,bunu soylerken aldıklarından cok gonderdıklerı ve acele davranıp boş adamlar almaması cok yerınde seyler umarım hep boyle hareket eder,tabı bu durumda yaptıgı cok buyuk hataları örtbas etmez

Yorum

• acikcasi dembaba gelmesini istiyorum .
                        cisse sanki quarezma gibi bir mac cok iyi oynaykp 5 mac yatacak gibi disiplinsiz ama yetenekli bi goruntusu var .
                        dembaba ise aile babasi gibi .
                        61

Yorum

• Yekta
                          Hector Moreno(Espanyol-Stoper)
                          Veysel Sarı
                          İshak Doğan(Sol bek)
                          Erkan Zengin
                          Pierre Hojberg(Bayern-Orta saha)

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Atleticoda maldı zaten böyle bir sezonda en golcü oyuncusunu verecek devre arası
                            verir 30-40 milyon, atletico da satar yani.

Yorum

• yok arkadas. düsünunce cok sacma geldi banada. Athletico sampiyonluga oynadigi sezonda neden en iyi adamini satsin? Ayrica yarin gelicekmis diyor zira Costa daha saatler önce Mac yapmis

Yorum

• Yeni gelen zamkiler durum güncellemesi:

bourc. :bu rumen abimizin haberleri rumen basınında cayır cayır trabzonspor için haber yapıyor.kazım şengöçgelin kendisini yalanladıığı söyleniyor.Rumen milli takımıının banko oyuncusu çift yönlü genç zokora olarak düşünülebilir.Çok sağlam

cisse:haberler haberler.duyumcu arkadaşlar kısmen yalanlıyorlar.hedef sapıtma da olabilir.ayrıca rubin kazan devreye girmiş.gökdenizin şunları iyi bi budaması lazım.

ba:costa ile ilgili sağlam haberler geldi.chealse de 19 numara için söz almış.ba gidici.aynı zamanda bu haberde kısmen yalanlandı.ama hedef saptırma olabilir.ba trabzonu istemedi diyenler var.

quagriella:haberleri çıkmaya devam ediyor, juveden ayrılacak bi fw kardeşimiz.henüz yalanlanmış değil

exclusive++++++++++++++++++++++++

yekta:trabzonun tam isteiği fiyata anlaşırım dedi ama bikere hakkını kaybetti dedi yönetim.yinede şans var.

jaja:istatistikleri fena değil.ölüsü bile iş yapıyor.trabzonda maç başı bile oynarım dedi.

+++++++++++++guidetti habercilik sunar(ah su giyi alaydınız da forum vesilemiz boşa çıkmayaydı.+++++

Yorum

Yükleniyor...
                                X