Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -8-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    4 oyuncuyla anlastik birini sececegiz dedi ve taraftari beklenti icine soktu sirf yonetimdekileri zorda birakmak icin.

delikanli diye geziniyor ortalikta

Adam orda oyuncularla anlastik demişti klüpleri ikna edebilirsek manasinda söyledi ki başkan kendi degilmi heryerde mutlaka yildiz forvet alacagiz diyen

Yorum

• Şimdi harbiden forvet transferini erteliyorlarmi yine??? Bunlarda gercekten gram akil yok, kisa yoldan istifa et ugrastirma milleti bari..

Yorum

• İlk olarak 52hakan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kayseri Erciyes Avni Aker'de bizi oyun olarak eziyorsa ben hoca gitsin diyorum transferle alakası yok.Bu yıl 1 tane iyi oynayarak maç kazanmadık
        Bourceanu transferi işte bu yüzden önemli.

Eğer dedikleri gibiyse oyuncu artık rakip takımlara karşı ezilmeyiz.

hatta colman efendi lütfedi oynarsa yada gökhan forma girerse forse edemeğeceğimiz orta saha olmaz süper ligde.
        “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Dünyadaki tüm forvetleri çıkarırsak. henri dünyanın en iyisi.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Batuhan ve Janko da gönderilip Mame Diouf alınabilseydi şahane bir ara transfer dönemi geçirdik diyecektim ama olmadı malesef.Zor bir 2. yarı bizi bekliyor,Juve yi saymıyorum bile.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Sizce bourceanu transferi nedeniyle imzami silmeli miyim?
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                4 oyuncuyla anlastik birini sececegiz dedi ve taraftari beklenti icine soktu sirf yonetimdekileri zorda birakmak icin.

delikanli diye geziniyor ortalikta

taraftarin sezon basindan beri forvet beklentisi zaten var...bu beklentiyi "berbatov'dan iyisini alacagim", "forvet ihtiyacimizi cocuklar bile biliyor" diyen IHO güclendirmistir
                cakiroglu bu demecle kendi güvenirligini tekrardan sarsmistir benim icin ama kötü niyet aramiyorum sahsen. Adam bu sürecin komple disinda ve "arkadaslarindan" ne duyuyorsa (o geveze agzini tutamadigi icin) medya önünde söylüyor
                Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

• beyler transfer olmayacağı en baştan belliydi. rahat olun, takmayın kafanıza, şampiyonmu olacağız, uefa kupasınımı alacağız. Hayır.

o zaman ne dert ediyosunuz. Trabzonsporu yıllardır böyle insanlar yönettiği için bu hallerdeyiz.

Plansız, programsız, parasız pulsuz, çulsuz insanların yüzünden aşık olduğumuz takımımıza kızmayalım. s.ktir edin İHO'yu da yönetimini de. Bunlar da gidici. merak etmeyin

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bourceanu transferi işte bu yüzden önemli.

Eğer dedikleri gibiyse oyuncu artık rakip takımlara karşı ezilmeyiz.

hatta colman efendi lütfedi oynarsa yada gökhan forma girerse forse edemeğeceğimiz orta saha olmaz süper ligde.
                    Takımın en önemli sıkıntısı orta sahada baskı yapan oyuncu olmamasıydı.görüşlerinize aynen katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sizce bourceanu transferi nedeniyle imzami silmeli miyim?
                      Önce izleyelim abi

Edit: Gerçi bosingwa gerçeği var.
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sizce bourceanu transferi nedeniyle imzami silmeli miyim?
                        Oynasın bir görelimde sonra silersin
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Batuhan ın Türkiye de beni alın demediği hoca kaldımı acaba.

Batuhan Sercan bedava dan futboldan para yiyorlar.

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam orda oyuncularla anlastik demişti klüpleri ikna edebilirsek manasinda söyledi ki başkan kendi degilmi heryerde mutlaka yildiz forvet alacagiz diyen
                            Forvet almamiz gerekiyor onu bizde biliyoruz ama Cakiroglu efendi yonetimi sabote ediyor bu gayet acik.

forvet alacagizla, 4 oyuncu ile anlastik cok degisik cumleler.

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dünyadaki tüm forvetleri çıkarırsak. henri dünyanın en iyisi.
                              Dünyadaki bütün forvetleri çıkarırsan, birkaç ortasaha ve dafans oyuncusu yine henrique'den daha iyi forvet olur.

Yorum

• Baskana mesaj atan arkadaslar, forvet icin degilde şimdiden istifa icin mesaj atin daha mantikli.. su numarayi banada atinda bir iki mesajda ben atayim süper baskana..

Yorum

Yükleniyor...
                                X