Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -8-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer Dosyası -8-

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her yan topu ve serbest vuruşu tehlike oluşturan kalecinin ATM'de ManU'da ne işi var Allah aşkına kendimizi kandırmayalım.

Bizim defansla onların ki bir mi peki? Ayrıca oynadıkça tecrübesi artacaktır. Bu arada gitmesini kesinlikle istemiyorum.

Yorum

• Olcan'ın Trabzonspor'dan ayrılmaya sıcak baktığını ve yıldız oyuncunun Twitter hesabının hacklendiğini belirten Fazıl Özdemir, "Trabzonspor'a biz düşüncemizi söyledik. Olcan teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirmek istiyor. Biz Olcan'ın Trabzonspor'da süresini doldurduğunu düşünüyoruz. Gereken yetkili kişilere zaten durumu ilettik. Trabzonspor Yönetimi'nin alacağı karar neticesinde biz de yolumuzu çizeceğiz. Şuan için bize gelen bir teklif yok. Ama Olcan Adın tabi Türkiye'nin pozisyonunda en formda oyuncusu, muhtemelen, isteyen takımlar olacaktır. Yurt dışından da teklifler var. Rusya'dan bir takımın teklifi var. Şuan takım ismi söylemek doğru olmaz ama Rusya'dan Olcan için teklif var." diye konuştu.

Karaladigim kisimi soyle tercume edelim

Biz bukadar istiyoruz, kabul ederseniz eyvallah etmeseniz ....

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Vermeyin kardeşim kimseye 1 milyon € üstü. İstanbul'daki enayiler versin. Bu işin tek istisnası Onur'dur. Onun da kalitesi farklıdır. 1 sene yatsın bakalım iyi yol buldular. Yok misyon tamamlamış yok süre doldurmuş
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ynt: Transfer Dosyası -8-

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olcan sözleşme imzalmak için tabi ki 1.5, 2 milyon civarı para isteycektir.bunda garip olan ne onu anlayamadım.
          yani, yeni sözleşmede o paraları istemesi çok normal

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            9 yaşındaki aberdeen taraftarı çocuğun transfer listesi bile ihodan iyidir.

sistem hosuma gitti 1-1-8
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Istanbula gitmek yasak maddesi koydurabiliryormusun yasal olarak? Hem sozlemesede hemde sozlu adama imza atmadan soyletceksin.. sonra maddeye ragmeb giderlerse en azindan adam degilmis derler herkes

Yorum

• Transfer Dosyası -8-

İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umarım,Olcan'la ilgili bugün çıkan haberler gerçeği yansıtmıyordur.Çok yazık olur Olcan'ın gitmesi....

Hem yazik olur hemde nekadar kücükdügümüzü gösterir, adamlar elini kolunu sallaya sallaya takimin yildizini alabiliyo, biz birak yildiz yada as futbolcularini yedeklerini alamiyoruz, ondan sora sampiyonluk bekliyoruz
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Yok dostlar buna bir son vermek gerek. Kulübün çıkarı önceliklidir. Yol olursa biteriz bitiyoruz da
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olcanin menajerinin dedigi ya 100% zam yaparlar yada Olcan Trabzonsporu hepten siler kafasindan.
                    okadarcigin bide lafinimi ediyorlar

1.6 garanti 15 mac basi ben fitim

atsin imzasini cekilsin kösesine
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Karaladigim kisimi soyle tercume edelim

Biz bukadar istiyoruz, kabul ederseniz eyvallah etmeseniz ....
                      Adam doğru dürüst söylüyor hiç değilse alengirli işler yapmıyorlar.

Ayriyetten aykut kazmasına yılda 1 milyon maloudaya 2.5 janko ya 1.5 colmana 1.1 veriyor bu takım.Haliyle olcanında böyle bir fiyat istemesi gayet doğal.

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vermeyin kardeşim kimseye 1 milyon € üstü. İstanbul'daki enayiler versin. Bu işin tek istisnası Onur'dur. Onun da kalitesi farklıdır. 1 sene yatsın bakalım iyi yol buldular. Yok misyon tamamlamış yok süre doldurmuş
                      Aşırı tepki vermeye gerek yok bence.Pazarlık bu sonucta.875 bin euro alıyor bizden olcan yüzde yüz zam demek 1.7 milyon euro demek.Adamlar kapıyı burdan açıyorlar pazarlık edersin 1.2-1.5 milyon euro gibi anlaşırsın.

Yorum

• Konuyu dagitiyim. Iste boyle bi forvet hayalim var. Gelse yederli
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• eğer olcan yüzde 100 zam istemişse bence gayet insaflı davranmış.

Ligde ve bizim takımdaki sığırların aldığı para göz önüne koyulursa cidden olcanın istediği para benim açımdan normal.

Bide pazarlık diye bişi var yani adamlar sana açık kapı bırakıyor teklifde bulunun diyor resmen. Bu çok normal ve adil bana göre.

Yorum

• Zamaninda teofilo ve engini örnek olarak cürütseydik binlarin hiç biri olmayacakti

Olcan gitmek istiyorsa eyvallah...ya yurt disina
                            Yada tek basina düz kosu yapar bir yil boyunca sonra istedigi yere gidebilir

Karizma yeterince çizildi...büyük takimi birak siradan bir takim bile satmaz her topcusunu
                            En son Bud Spencer tarafından düzenlendi; 20.05.2014, 20:36.
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aşırı tepki vermeye gerek yok bence.Pazarlık bu sonucta.875 bin euro alıyor bizden olcan yüzde yüz zam demek 1.7 milyon euro demek.Adamlar kapıyı burdan açıyorlar pazarlık edersin 1.2-1.5 milyon euro gibi anlaşırsın.
                              Madem bu yol izleniyor, kulübe zarar veriliyor, değil 1.2, şu anda aldığı ücretin yarısını teklif ederim, imzalarsa imzalar, imzalamazsa 1 yıl antreman yapar. Aşırılığı başlatan ben değilim çünkü. Ne ekersen onu biçersin. Eğer bu denilenler doğruysa

Yorum

• Aynen karizmayi bi yerden duzeltmek lazim
                                Olcan'la siftahi yapabilirz

Yorum

Yükleniyor...
                                X