Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marc Janko Trabzonspor'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

halil ve vittekten daha hareketli henriden daha bitirici.. bence jaja dan sonra kulübe faydalı olabilecek biri bakalım nasip
    HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

Yorumlara bakıyorumda, sanki herkes bu oyuncuyu daha önce çok iyi takip etmiş gibi yazıyor.Bir çoğumuzun ilgili video kanallarından bilgi aldığıda kesin.
      Benim anlamadığım nota Vittek'in olduğu bir kadroya neden Janko'nun alındığıdır?
      Ş.G. hiç bir zaman oyunu kanatlara açıp orta yaptıran bir sistemle oynatmamıştır takımı.
      Tam tersi ayağa seri paslarla hızlı oyuncuları kaçırmaktır hedefi.
      Umarım Janko sistem kurbanı olmaz.Fakat Vittek o toplar atılmadıysa Janko'ya da atılmaz gibi geliyor bana.
      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

20 gol atsın ilk sezon basarıdır..
        10 gol henrige den
        6-7 gol vittwek ten
        6-7 gol halil
        4-5 alenzinho
        4-5 colman
        7-8 diğer

toplamda bu sezon 50-60 arası gol atarız gibim e geliyooo
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          10 gol henrige den
          6-7 gol vittwek ten
          6-7 gol halil
          4-5 alenzinho
          4-5 colman
          7-8 diğer

henrique tas patlasa bu sezon en fazla 4-5 gol atar, onu da sansla. topcu degil cünkü. transfer komitemize tesekkürler, onlarin eseri.
          „Choose a lazy person to do a hard job.
          Because a lazy person will find an easy way to do it.“
          BILL GATES

Yorum

İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            10 gol henrige den
            6-7 gol vittwek ten
            6-7 gol halil
            4-5 alenzinho
            4-5 colman
            7-8 diğer

vittek hani oynayabileckmı ki 6 7 gol atsın.henride 10 gol imkansız soner bile daha çok atar.
            Kupalarına Değil Şampiyonluklarına değil Rengine Ve Amblemine Aşığız. Trabzonsporum

Yorum

Takım Janko'ya ayak uyduramadığı sürece gollerini göremeyiz bu oyuncunun.
              http://www.twitter.com/holiganemrets - http://www.facebook.com/emretrabzonspor5861

Yorum

M.Janko'yu aldıysak kanat oyuncuların performansını mutlaka gözden geçirmeliyiz oyun sistemimizi bu oyuncuya göre kurgulamazsak hiç bir anlamı kalmaz ki bu transferin mutlaka hoca bu konuda oyunculara gerekli şeyleri söylüyordur ancak benim beklentim çift forvete dönmemiz gerekliğidir Şenol hoca neden hala tek forvette ısrar ediyor anlamadım?

Bir diğer anlamakta zorluk çektiğim konuysa ısrarla Henriqueyi oyuna almasıdır bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok olamaz da oyuncu değerini kaybetmesin diye pazarlamak için oynatıyorsa Adrian'ın durumunu neyle açıklayacağız ?? Bence hoca henrique üzerinde durduğu kadar emre güral üzerinde durmalıdır.. Bu çocuk şu haliyle bile iki henrique eder..!

İlk olarak Emre Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takım Janko'ya ayak uyduramadığı sürece gollerini göremeyiz bu oyuncunun.
                En son bysurmeneli tarafından düzenlendi; 01.10.2012, 12:44.
                Saygilarimla,

Yorum

TRABZONSPOR’UN EFSANE İSMİ TUNCAY SOYAK, TRANSFERLERİ DEĞERLENDİRDİ..

Trabzonspor un 80’li yıllardaki efsane golcüsü Tuncay Soyak, Trabzonspor’un gol umudu olarak transfer ettiği Mark Janko’yu değerlendirdi.

Tuncay’dan ağır eleştiri: Henrigue onun yanında Pele..

Tuncay Soyak, bu oyuncuyla ilgili çok sağlıklı değerlendirme yapmanın şuan için mümkün olamayacağını belirterek “ 6 aydır oynamadığını biliyorum. Bu kadar uzun süre oynamayan bir oyuncu kolay kolay maç havası yakalayamaz. O tempoyu yakaladığında faydalı olur mu olmaz mı bunu ancak zaman içerisinde görürüz. Şuan ki haliyle Henrigue onun yanında Pele” dedi.

Çok ağır daha topu kontrol edemiyor..

Yorum

Marc Janko ile ilgili transferi aşamasında çok ağır eleştirilerde bulunmuştum..Yanlış transfer olduğunu defalarca yazdım. Gelinen noktada Marc Janko son 5 dakikada oyuna giriyor..

Trabzonspor'lu eski oyuncumuz Abdullah Ercan'ın, Janko ve Trabzonspor yorumunu iyi okumak lazım..

ABDULLAH ERCAN TRABZONSPOR’U AĞIR BİR DİLLE ELEŞTİRDİ..

Trabzonspor’un eski futbolcularından olan ve Milli Takımda Hoca olarak görev yapan Abdullah Ercan, Trabzonspor ile ilgili ağır eleştirilerde bulundu..

Ercan yaptığı değerlendirmede ;

“ Takımın hiçbir kurgusu yok Ne hücumda nede savunmada Bireysel yeteneklerle maç kazanıyor. Bu kez de Olcan Adın çıktı sahneye! Çok enteresan bir şey!

Trabzonspor’da bir şey göremiyorum.

Bir kere 11’ler değişse bile bir takımın kurgusu olur.

Çıkan oyuncuda giren oyuncuda bunu bilir.

Çalışılmış bir şey göremiyorum.

Yetenekli oyuncular var, zaten bu kadro Kasımpaşa’yı yener.

Sezon başından beri iki takımda en kötü oyununu oynadı.

Çok dağınık görüntü verdiler.

Trabzonspor sadece maçı kazandı.

İler ki günler için hiç umut vermiyor.

Elindeki oyuncu kadrosuna bakarak oyun felsefesi oluşturması lazım.

Bu takım ne kadar hücum yapar ne kadar savunma yapar.

Trabzon yendi tebrik edelim akma tatmin edici bir oyun yok ortada.

Janko ile Vittek aynı tarz oyuncu.

Ben iddia ediyorum, Vittek Janko’dan daha iyi.

Kaynak: http://www.trabzonspor1967.org/manse...or-yorumu.html

Yorum

Sende gidenlerdensin Abdullah.Bak ne oldu şimdi ?

Yorum

Janko Vittek kıyası dışında doğru söylemiş. Bu takımın oyun planı yok. 1-2 oyuncunun ayağına bakıyoruz her maç.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Bu site kimin? sürekli olumsuz haberler abdullah önce kendine baksın millete bok atmayı bıraksınlar !

Yorum

Janko başlığı mevcut.

Futbol takımımızda yer alan tüm oyuncularımıza ve teknik kadrorumuza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı forum bölümüdür...
                            En son Oruç tarafından düzenlendi; 07.10.2012, 22:26.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim