Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelsin artıkkkkkkk
    ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• oldu olacak fildişi milli takımını transfer edelim...
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• lima alınmış sanırım öyle haberler geçiyor ..tanıyan anlatabilir mi,iyi izleyiciyimdir ama bu adam kulağıma gözüme denk gelmedi ilginç
          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Moussa Konate
            2 Mio.€ ya biter bu transfer, 1993 dogumlu, ben heycan kaybetmis bir forvet istemiyorum böyle oyunculara yönelmeliyiz!

Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• 4000 inci sayfaya geldik hala tık yok transferde yeterrr

Yorum

• sikeciler mactan sonra golu atan adamin yasini ve fiyatini sormuslar
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Hadi Toure için bi sinerji oluşturalım

Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    LONDRADA ,İNGİLTEREDE YAŞAMIŞ BİR ADAMIN BAŞKANIMIZIN BİLE KÜÇÜK GÖRDüĞÜ Trabzonumuzda yaşaması imkansız ;ama para bu kandırılabilir.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Moussa Konate
                      2 Mio.€ ya biter bu transfer, 1993 dogumlu, ben heycan kaybetmis bir forvet istemiyorum böyle oyunculara yönelmeliyiz!

Geç kaldın dostum.West Ham ile Ajax kapıda.
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• toure de yisyiri mi?
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• kolo gelsin seneye ikna eder yaya gelir.
                          Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam cok kötüler Vaslui Macinda iyi degildiler demek ki onlarda hic Is yok.
                            yenebilirler ama şu ligdeki hakemleri çıkartın her zaman başederiz kimseyi büyütmeye gerek yok ne gözümüzde ne yüreğimizde

senin interle lille ile başedebilen bir takımın var kimseyi büyütme o kada büyütmeyelim yani

kafanın içinde kendi kalbinin takımını büyüt bir iki transferle onlarlada başederiz merak etme

bak Nazım Hikmetin bir şiirinde bir laf var

'işte böyle laz İsmail' der ve devam eder

'mesele yenik düşmekte değil'

'teslim olmamakta bütün mesele'

taraftar olarak ana unsur takımına nasıl faydalı olacağınla ilgili bir kavramdır

bunu küçültmeden hakaret etmeden yapıcı bir şekilde eleştirerek yapabilirsin

destekleryerek yapabilirsin

maddi olrak yapabilirsin

sorun gördüğün yerleri eleştirerek yapabilirsin

ama bunu rakiplerini büyük görerek ben hiç bir maç için ya da sezon için şuna ezildik buna mahfolduk demem dememeliyiz

yenildik tamam ama yıllar içinde çok yendik çokta yenildik bu bir spor sahadan birisi galip geliyor

amaç nasıl yenerizi konuşmak

Trabzonsporluya yakışan budur

geçen seneki yenilgilerle ilgili sana bir çok analizde yapabilirim savunada bilirim ama yapmak istediğim bu değil

teslim olmak bize yakışmaz demek isteidğim bu savaşa nasıl devam ederizi konuşmak lazım
                            çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                            RİLKE

Yorum

• Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                lima alınmış sanırım öyle haberler geçiyor ..tanıyan anlatabilir mi,iyi izleyiciyimdir ama bu adam kulağıma gözüme denk gelmedi ilginç
                                Ahanda 4000. sayfa bereketi...

Doumbia'yı nasıl tanırsınız desem sanırım aynısı olmasada yüksek bir yüzdeyle yaklaşmış olurum.
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X