Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yabancılardan şenol hoca verim alamıyor, bu yüzden yerliye yönelmemiz normal ayrıca gelecek senelerde yabancı sayısı da düşecek. Ancak alınan futbolculara şans verilmesi gerekir. ilk yarı sonunda emre güral 5 dakika 10 dakika oynamış olacaksa adamlara da yazık.

Yorum

• Odemwingie'nin menejeri gs'ye göz kırptı ve futbolcusunun Türkiye'de oynamaya sıcak baktığını söyledi. (gs aynı menejerin futbolcusu Gaziantepspor'un kalecisiyle ilgileniyormuş)

Eğer daha iyi forvet alamayacaksak, Burak da Westham'a gidebilir deniyor, 5 milyon € + Odemwingie bir alternatif olarak düşünülebilir
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.06.2012, 09:19.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Soner'i de fazla bekletmeyelim gönderelim gsye hemen. Ne Soner'e ayıp olsun ne gsye.
        ben başka sitelerde soner ts ve gs ye hayırlı nolsun msjlarına sövüyor cevap yazıyorum ; dönüyorum evime bordomavi ye orada bir renkdaşım gs li ağzıyla konuşuyor; ben sana ne diyim sen söyle

Yorum

• İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bakın ne demiş Fikret Yılmaz :

Fikret Yılmaz, Burak'ın adının Galatasaray ile anılmasıyla ilgili olarak ise, "Geçenlerde bir iddia gündeme getirdiler. Burak hiçbir zaman 'Galatasaray'da oynamam' demedi. Herkes orada oynamak ister. Burak'ın sadece Trabzonspor'a verilmiş sözü var" dedi.

Burak Yılmazın babası bu sözleri söylemişse alsın oğlunu nere pazarlarsa pazarlasın bu insanlar böyle nankör işte ulen senin oğlun Trabzonspora bitik bir vaziyette gelmişti ne çabuk unuttun ! Anlaşılan ilgi sizi şımartmış ve hafızanızda bazı unutkanlıklara sebebiyet vermiş hatırlatırım oğlun hiç bir takımda da tutunamamış, özgüveni eksik hatta bjk'de iken kendi deyimiyle futbolu bırakmayı bile düşünen bir gençken Trabzonsporun sayesinde tekrar futbola dönmüş, özgüven patlaması yaşamış bir oyuncu haline döndü şimdi de tutmuş diyorsun ki biz galatasarayda oynamaz demedik, herkeste orda oynamak ister !!!

Allah'ın nankörleri nere istiyorsanız oraya gidin sen sanıyorsun ki süper yetenek oğlun her gittiği takımda Trabzondaki ortamı bulacak her takım oyun düzenini ona göre kuracak, her gittiği klüpte en fazla ilgiyi o görecek, diğer oyuncuları istediği zaman azarlayabilecek öyle mi inşallah gider de görürüz bakalım Burak Yılmaz'ın başarı sırrı kendi yeteneğindemiymiş Trabzonsporun ona sağladığı ortamdamıymış !!!
          Fikret Yılmaz, "Geçenlerde bir iddiayı gündeme getirdiler. Burak, 'Galatasaray'da oynamam' dedi. Böyle bir şey söz konusu değil. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesindir. Herkes orada oynamak ister. Evladımın ağzından böyle bir söz asla çıkmamıştır. Profesyonel bir futbolcudur. Fakat Burak'ın Trabzonspor'a verdiği bir söz vardır. 'Oynarsam yurtdışında oynarım' dedi. Burak, Avrupa'ya gitmek istiyor" diye konuştu.

radyospor.com

Hemen insanları asmayalım
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• inş alper transferinden vazgecmemiştir yönetim 200 -300 bin€ için bırakmazlar ipin ucunu

Yorum

• Pogrebnyak ve Kerzhakov. Ikisi de iyi topcu. Bizde is yapar.

Pogrebnyak uyum saglarsa iyi transfer yapmis oluruz.

Ama favorim Dame N'Doye. Lacina Traore'yi de cok begeniyorum.
              En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 20.06.2012, 09:51.

Yorum

Soner'i de fazla bekletmeyelim gönderelim gsye hemen. Ne Soner'e ayıp olsun ne gsye.
                soner'le birlikte seni de yollayalım.

Yorum

• sehit haberinde bile ts düşmanlığı

Yorum

• eğer alper alınırsa acaba zokora stoper olarak mı düşünülüyor ?
                    SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,

GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Yorum

Bizim burda yeni bi inşaata başladılar , orda çok yararlı olur.

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben başka sitelerde soner ts ve gs ye hayırlı nolsun msjlarına sövüyor cevap yazıyorum ; dönüyorum evime bordomavi ye orada bir renkdaşım gs li ağzıyla konuşuyor; ben sana ne diyim sen söyle
                        ona bişey deme de, bu futbolcularla sözleşmeleri yapan ve bu futbolcuları elinde tutamayan bizim yönetime ne söyleyeceksen söyle

Yorum

• Oyuncu ıle anlasmak ne kadar surer.Bugun Soner transferının normal sartlarda bıldırılmesı beklenebılır mı?
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pogrebnyak ve Kerzhakov. Ikisi de iyi topcu. Bizde is yapar.

Pogrebnyak uyum saglarsa iyi transfer yapmis oluruz.

Ama favorim Dame N'Doye. Lacina Traore'yi de cok begeniyorum.
                            Pogrebnyak neyse de Kerzhakov uzak olsun.Rusya elendiyse baş sorumlusu o dur bence.Adını gerzekov koydum ismiyle müsemma
                            from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ona bişey deme de, bu futbolcularla sözleşmeleri yapan ve bu futbolcuları elinde tutamayan bizim yönetime ne söyleyeceksen söyle
                              bu mu yani; yönetimin hatalarını şurada mlyon kere söyledik en ağır cümleler kuruldu daha ne istiyorsun adamlar sütten ağızları yandı bambaya bile 5 yıl imza attırdılar... o günler bitti geride kaldı belki kontrat yapmayı öğrenmemiz için selçuğun gitmesi gerekiyordu...
                              ts gs nin altyapısı söylemini güçlendiren söylemlere sonuna kadar karşı olacağım lütfen herkes bu duyarlılığı göstersin, göstersin ki bu saçma sapan fikir bitsin zaten ist basını bizi değersizleştirmek için elinden geleni yapıyor bari biz buna çanak tutmayalım...

Yorum

• İlk olarak canmert_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yapmaz mı, yapar tabi. Her zaman aklımda olan bir isim, ama gündemde olmayan futbolcular için foruma pek isim yazmadığımdan hiç dillendirmedim burada. Tam bize göre adam...
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Yükleniyor...
                                X