Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konuyla Alakası yok ama bunun anlamı nedir.. ?

Password Must Have At least one lowarcese Letter
    Sifrede en az bir harf olmasi lazimmis
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Şifrenizde mutlaka 1 küçük harf bulunmalıdır.
      En son kncyalcin tarafından düzenlendi; 06.06.2012, 00:05.
      İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim yönetim, oyuncu fiyatları düşecek diye mi, bizde ceza alabiliriz diye mi bekletiyor transferi ?
        Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum Recep abi.

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sifrede en az bir harf olmasi lazimmis
          İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şifreniz sonunda mutlaka küçük harf bulunmalıdır.
          Tesekkürler arkadaşlar
          Twitter : @EY61_
          Youtube : EY61

Yorum

Şifrede en az bir küçük harf olmalı. İnşallah yanlış çevirmemişimdir.

Yorum

• Kayserispor'dan sezon başında transfer olan gurbetçi oyunculardan bir tanesi Trabzonlu Sefa Yılmaz kadroya katılmalı yerinde transfer olur
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şifrede en az bir küçük harf olmalı. İnşallah yanlış çevirmemişimdir.
                dogrusu bu

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benimde dikkatimi en cok ceken oyuncu konoplyanka, hamiti ilk yarida bir kac kere pazara gönderdi, ama transferi cok zor olur, hem cok genc hemde ukrayna takimlarinda cok para var, ucaza kapatamayiz o transferi.
                  Oynadığı takım Dnipro da gayet zengin bir kulüp. Dediğin gibi Ukrayna'dan oyuncu almak çok zor. Hele ki yerel yıldız adaylarını. Örneğin Yarmolenko'yu seneye Avrupa'ya 7-8 M€'dan aşağıya vermezler.
                  "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                  Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim yönetim, oyuncu fiyatları düşecek diye mi, bizde ceza alabiliriz diye mi bekletiyor transferi ?
                    Heralde uefadan tüm türkiyeye ceza gelmesi ihtimalini hesaba katarak hareket ediyorlar.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olum o paraya Merzifonu bile satın alırız.
                      Yok futbolcu diye geçinen öküzler o para ediyor

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Videosunu izleyeyim dedim, 44. saniyeyi gördükten sonra kapattım. O nedir la öyle çok klas hareket yapmış gibi yavaşlatmalar falan ççç
                        kardes 1:37i izle, gülmekten yarilacaksin
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Topu alisina, paslarina dikkat et
                          Dedigim gibi ikinci lig icin bence ideal isim, maliyeti az, güclü skorrer
                          Oyuncuya laf söylemedim abi, videonun hazırlanışınaydı lafım.

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardes 1:37i izle, gülmekten yarilacaksin
                          Hahahahahahaha ççç ççç ççç

Aynı zamanda tribünlerin tıklım tıklım olması dikkat çekiyor bence.

Yorum

• Transfer listesi yapasim geldi

Sag bek : Cüneyt Köz (dresdene yeni transfer oldu 500 bin € alinabilinir)
                            Sol bek: Atilla Turan
                            Stoper: Koray Günter, Eren Güngör (riskli transfer) yabanci yazmadim samba yeterli
                            Orta Saha: hakan Calhanoglu, wolski, sercan sararer
                            Santrafor: cenk tosun, nicklas helenius
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kayserispor'dan sezon başında transfer olan gurbetçi oyunculardan bir tanesi Trabzonlu Sefa Yılmaz kadroya katılmalı yerinde transfer olur
                              Aynen benim de dikkatimi çekti. Çok beğendim oyununu bu sefa bence de alınmalı.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Heralde uefadan tüm türkiyeye ceza gelmesi ihtimalini hesaba katarak hareket ediyorlar.
                                Neden, sanki ortalama bir kadro ile her sene şampiyon mu oluyoruz ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X