İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla Alakası yok ama bunun anlamı nedir.. ?
Password Must Have At least one lowarcese LetterEn son kncyalcin tarafından düzenlendi; 06.06.2012, 00:05.İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yönetim, oyuncu fiyatları düşecek diye mi, bizde ceza alabiliriz diye mi bekletiyor transferi ?
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSifrede en az bir harf olmasi lazimmisİlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞifreniz sonunda mutlaka küçük harf bulunmalıdır.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla Alakası yok ama bunun anlamı nedir.. ?
Password Must Have At least one lowarcese Letter
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞifrede en az bir küçük harf olmalı. İnşallah yanlış çevirmemişimdir.
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenimde dikkatimi en cok ceken oyuncu konoplyanka, hamiti ilk yarida bir kac kere pazara gönderdi, ama transferi cok zor olur, hem cok genc hemde ukrayna takimlarinda cok para var, ucaza kapatamayiz o transferi."Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yönetim, oyuncu fiyatları düşecek diye mi, bizde ceza alabiliriz diye mi bekletiyor transferi ?
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlum o paraya Merzifonu bile satın alırız.
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Videosunu izleyeyim dedim, 44. saniyeyi gördükten sonra kapattım. O nedir la öyle çok klas hareket yapmış gibi yavaşlatmalar falan ççç
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopu alisina, paslarina dikkat et
Dedigim gibi ikinci lig icin bence ideal isim, maliyeti az, güclü skorrer
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardes 1:37i izle, gülmekten yarilacaksin
Aynı zamanda tribünlerin tıklım tıklım olması dikkat çekiyor bence.
Yorum
-
Transfer listesi yapasim geldi
Sag bek : Cüneyt Köz (dresdene yeni transfer oldu 500 bin € alinabilinir)
Sol bek: Atilla Turan
Stoper: Koray Günter, Eren Güngör (riskli transfer) yabanci yazmadim samba yeterli
Orta Saha: hakan Calhanoglu, wolski, sercan sararer
Santrafor: cenk tosun, nicklas helenius[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayserispor'dan sezon başında transfer olan gurbetçi oyunculardan bir tanesi Trabzonlu Sefa Yılmaz kadroya katılmalı yerinde transfer olur
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeralde uefadan tüm türkiyeye ceza gelmesi ihtimalini hesaba katarak hareket ediyorlar.
Yorum
Yorum