Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adrian gol atmadığı için bukadar batıyor gözümüze. Asistleri bile inandıramıyor bizleri.. Ama gizli kahramanlardan biriydi o.
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      MIY maçı sanırım Olcan'a yaptığı asist..
      Evet teşekkürler,Olcan sol köşeye vurmuştu ceza sahası çizgisinden.

4 asist hatırlıyorum belki 5 olur ama 8 imkansız.
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Burda hiç konuşuldumu bilmiyorum ama Borja Valeroyu alsak bizi kimse tutamaz kulübü Villereal küme düştü,bana göre İspanyada Xaviden İniestadan sonra bu adam gelir değeri 12 milyon euro yazıyor ama 10'a falan bitirebiliriz inanılmaz bi futbolcu.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alamayız hocam bi kere city bıraksa gideceği ilk yer arsenal olur ki hiç sanmıyorum 5e 6ya bırakacaklarını..

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...ler_53077.html Bu adam kimdir neyin nesidir? Değeri 6 milyonmus takımı hiç izlemedim takımı küme düsmüs.. Bana pique olabilir havası sezdirdi
          Niye ilk gidecegi yer Arsenal olsun, burada milli takimdan tanidigi Zokora var, hem parada var, zaten yas olmus 31...

Zokora geldide onu niye gelmesin?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Jackson50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burda hiç konuşuldumu bilmiyorum ama Borja Valeroyu alsak bizi kimse tutamaz kulübü Villereal küme düştü,bana göre İspanyada Xaviden İniestadan sonra bu adam gelir değeri 12 milyon euro yazıyor ama 10'a falan bitirebiliriz inanılmaz bi futbolcu.
            Usta keşke diyorum ama böyle oyuncuları almak hiç ama hiç kolay değil.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet teşekkürler,Olcan sol köşeye vurmuştu ceza sahası çizgisinden.

4 asist hatırlıyorum belki 5 olur ama 8 imkansız.
              İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Manisaspor - Trabzonspor, 1.Hafta, 1 asist
              Trabzonspor - Ankaragücü, 6.Hafta, 2 asist
              Mersin IY - Trabzonspor, 11.Hafta, 1 asist
              Sivasspor - Trabzonspor, 13.Hafta, 1 asist
              Trabzonspor - Orduspor, 17.Hafta, 1 asist
              Ankaragücü - Trabzonspor, 23.Hafta, 1 asist
              Trabzonspor - Mersin IY, 28.Hafta, 1 asist

Ironi miydi acaba?
              Al birde buradan bak...

Leistungsdaten aktuelle Saison von Adrian Mierzejewski (Karriereende) ➤ Einsätze ➤ Tore ➤ Vorlagen ➤ Karten ➤ Alle Wettbewerbe

...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Manisaspor - Trabzonspor, 1.Hafta, 1 asist
                Trabzonspor - Ankaragücü, 6.Hafta, 2 asist
                Mersin IY - Trabzonspor, 11.Hafta, 1 asist
                Sivasspor - Trabzonspor, 13.Hafta, 1 asist
                Trabzonspor - Orduspor, 17.Hafta, 1 asist
                Ankaragücü - Trabzonspor, 23.Hafta, 1 asist
                Trabzonspor - Mersin IY, 28.Hafta, 1 asist

Ironi miydi acaba?
                İroni değil acı gerçek,

misal ön direğe yaptığı saçmasapan ortaya moritz'in ters vurup kendi kalesine atması asist oluyordu değil mi?

edit:sivas maçında da kalecinin elinden kaçırdığı top asist olmuş anladığım kadarıyla

Ankaragücü maçında da 1 asisti var 2 değil.

Neyse..
                En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 28.05.2012, 01:24.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Gol atamayan Adrian'ın bu sezon üç topu da direkten döndü. Biri İnter maçı zaten unutmak imkansız. Bir tanesi de hangi maçtı unuttum. İnanılmaz bir yarım vole vuruyor, top çataldan dönüyor. Gol olsa jeneriklik olurdu misal...

Adrian iyi bir kamp geçirsin, sağlıklı bir futbol ortamında çok faydalı olur. Henri de aynı şekilde.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Aga yanlış anlamayın ama bizim kulübün 5 Milyon' € dan fazla bonservis ücreti ödeyeceğine inanan var mı ?
                    En son Tolga tarafından düzenlendi; 28.05.2012, 01:22.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Şenol hocanın yüzü Kore'deyken hep gülüyor. Bizdeyken nedense öyle değil.

Yorum

• İlk olarak Jackson50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burda hiç konuşuldumu bilmiyorum ama Borja Valeroyu alsak bizi kimse tutamaz kulübü Villereal küme düştü,bana göre İspanyada Xaviden İniestadan sonra bu adam gelir değeri 12 milyon euro yazıyor ama 10'a falan bitirebiliriz inanılmaz bi futbolcu.
                        Valeronun fazla taliplisi var sanırım. Villerealin ucuza bırakacağınıda hiç sanmıyorum. Adamlar Romanın yaptığı 18 milyonluk Nilmar teklifini reddetmişler sanırım

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye ilk gidecegi yer Arsenal olsun, burada milli takimdan tanidigi Zokora var, hem parada var, zaten yas olmus 31...

Zokora geldide onu niye gelmesin?

Ya ben sanmıyorum açıkçası.. Farklı bi macera felan tatmak istese belki
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Halil'e yaptığı asist klastı ama
                          Topukla yapmıştı 10 numara asist evet,asist böyle olur,manisa maçında Burak'a yaptığı gibi olur..

Ama yok golden önce defans oyuncusunu korkuttu,yok orta yaptı birinin kıçına çarptı girdi filan,hikaye onlar..

Yeni sezonda inşallah 20 asist yapar da biz de adama helal olsun deriz.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Allah aşkına burda Adrian'ın en azından bu seneki performansını övmeyin,seneye inşallah iyi olur ama bu sene çok yetersizdi isterse 20 asisti olmuş olsun silik bi futbol oynadı sezon boyunca hatırladığım 2 tane iyi maçı var sezonun ilk maçı Manisa birde deplasmandaki Moskova forvet arkası bir adam hiç mi gol atamaz...

Yorum

• Adrian'ın boş asisti yok yalnız, hepsi sezonun en iyi asistine adaydır, herneyse biraz daha şansı olsaydı çok daha iyi olurdu, mesela 3 topu direkten döndü, hepsi kritik maçlardı, ayrıca en basitinden BJK maçında müthiş bir asist yapmıştı Burak'a, karşı karşıya bırakmıştı ama Burak atamamıştı, Mersin maçında Halil'e çok iyi bir asist yapmıştı Halil atamamıştı vs.

Belki biraz daha şansı olsaydı, herşeye rağmen şuan 3 gol, 10 asistte falan olabilirdi...

Yorum

• Adrian 8 değil 108 asist yapsın isterse benim gözümde futbolcu değil.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X