Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Toulouse'dan Aymen Abdennour da menajeri de oyuncunun takımda kalacağını açıkladı.

Listenizden silebilirsiniz.

Yorum

• Emre Güral transferi bitmiş diyorlar..

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serkan Balcı ile Barış Özbek'e de kulüp bulsak keşke.
        Katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Galliani Maxi Lopez'in opsiyonunu kullanmayacaklarını açıklamış ... Alın size Colman'a arkadaş
          bu adam hala oynuyormu ya
          Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Serdar Aziz , Kesimal'dan daha iyi bir stoper bana kalırsa .
            Yurt içinde , o pozisyona alınabilecek oyuncuların hem sayıca hem yetenek olarak sınırlı olduğun hareketle , Serdar Aziz olmazsa , Eren Güngör olur .
            Başka da yok iyi derecede maç tecrübesi olan süper lig stoperi .

Yorum

• Yerli transferler için, en büyük artımız Şenol Hoca..Şenol Hoca nın eline düşen ve çalışan bir futbolcu,kesin olarak A milli takıma gider,büyük paralar kazanır..Bu nedenle Şenol Hoca sayesinde birçok yetenekli Türk futbolcu, İstanbul takımlarına yerine, Trabzonspor u tercih ediyor. Şu an ki tavırlarına nekadar kızsam da, bu yolu Burak açmıştır.
              Ve sırf bu yüzden ,Alper in de bir şekilde bize geleceğine inanıyorum ben.

Yorum

• erginzihni ‏@erginzihni Bucaspor’un genç oyuncusu Emre Güral’ın transferi ile ilgili Asbaşkan Nevzat Şakar; "Bu tranfser dedikoduları asılsızdır" dedi.

Yorum

• Beklere adam bakiyor olmamamiz beni inanilmaz umutsuzlastiriyor yeni sezon icin. Celutska, Cech ve Serkan ile bu is yurumez.

Yorum

• dany+cenk=sapara+vittek+4 milyon euro aslında güzel bir teklif ama dany yerine bedava sivok daha iyidir... bu teklifi sapara+vittek=cenk yapalım sivok u da bedava alalım... çok daha karlı olur..
                    YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
                    !!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!

Yorum

• Emre Güral da kim ya? Başladık yine saçmalamaya.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Serdar Aziz , Kesimal'dan daha iyi bir stoper bana kalırsa .
                        Yurt içinde , o pozisyona alınabilecek oyuncuların hem sayıca hem yetenek olarak sınırlı olduğun hareketle , Serdar Aziz olmazsa , Eren Güngör olur .
                        Başka da yok iyi derecede maç tecrübesi olan süper lig stoperi .
                        Eren Güngörün geçirdiği ağır sakatlığın nüksetme ihtimali olur mu sizce?
                        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak barbunnya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          erginzihni ‏@erginzihni Bucaspor’un genç oyuncusu Emre Güral’ın transferi ile ilgili Asbaşkan Nevzat Şakar; "Bu tranfser dedikoduları asılsızdır" dedi.

Bunu da aldık demektir...Hayırlı olsun
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Selçuk İnan'ın röpartajını dinledim daha yeni kendisini geliştirmeye devam ediyor en büyük kayıplardan bir tanesi tutulamas lazım
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bakıyorum da şu an Türk oyuncular arasından gelecekte dünya yıldızı olacağını düşündüğüm 3 genç isim var, üçü de Trabzonlu.

1) Muhammet Demir.
                              2) Oğuzhan Özyakup.
                              3) Samed Yeşil.

Trabzonun gerçekten genetiğinde var bir şeyler. Sırf bu oyuncula yüzünden yazmıyorum, tarihteki Trabzon kökenli futbolcular zaten bunun kanıtı.

Hal böyleyken öyle bir altyapımız olmalıydı ki şimdi, her sezon yeni yeni üst düzey futbolcular çıkarmalıydık Trabzon'dan. Potansiyeli çok fazla Trabzon'un. En çok bu konuya üzülüyorum. Trabzon'da gençlerin doğru dürüst top oynayabilecekleri sahalar bile çok az sayıda. Adrian'a 5 milyon avro veriyoruz. 0 5 milyon avro ile Trabzon'da yeni, modern bir La Masia yapılırdı.
                              En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 16:41.

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu adam hala oynuyormu ya
                                Hala mı derken ? Adam 84 doğumlu
                                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Çalışıyor...
                                X