Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yasin Trabzonsporda oynar mı ?

Kötü oyuncu değil ; duydugum kadarı ile de kişiliği düzgünmüş ( ne demekse )

Ama şahsi fikrim ; Yasin bize çok lazım değildi neyse ki bir arkadaşın yazdıgına göre

bonservis bedeli 500.000 Euro imiş ; 5 .000.000 Eurolardan sonra iyi demek lazım

En kötü 1461 e gider )) Bekleyip görecegiz ama ben 11 şansını az görüyorum

Belki iyi bir yedek olur ; Allahdan maliyeti çok yüksek değil

Bazı arkadaşlar kabul etmek istemiyor ama ; bende ısrarla yazıyorum

Tolga , Colman , Giray , Burak takımdan gitme ihtimalleri var

Bence Burak zaten gitti ; takımda kalması % 5 ihtimal

Digerleri için şu an bir yorum yapmıyım ; zaman her şeyi gösterir

Lig Tv akşam söyledi ; Antepden Dany ve Cenk olursa çok iyi olur

Ben Cenkin özellikle bize çok faydalı olacagını düşünüyorum ama bazı yerlerden

uzak tutmak lazım )))

Yorum

• O zaman kop gel Umut...

Yemin ederim şu hırsı özledim.
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• rıfkı soysal açık trübün alper potuğunda büyük ihtimal şikecilere gideceğini söyledi

Yorum

• Umut gelsin de şampiyonluk umutlarımızı sene başına çöpe atalım.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sürekli konuşuluyor diye yazıyorum Alper asla ve asla o paraları edecek bir oyuncu değil...
            Oldu da gerçekleşti görev adamı olarak değil yıldız oyuncu kategorisinde gelecek takıma peki bunu karşılayabilecek bir oyun formatına ve karaktere sahip midir? Bence değil...
            İhtiyaçlarımızı iyi tespit etmeliyiz...Bu takımın önce geri dörtlüye ihtiyacı var ...daha sonra bir oyun planına ve bu oyun planına uygun adamlara ...Sistem olarak ne oynayacağız ?
            Alper bize çok yarar ; alınması çok iyi ve faydalı olur

Yorum

• Rize Süperlige çıkamadı ama Şahin Ali çıkabilir..
              ( ゚д゚)

Yorum

• hergavesi alalim zokoranin yanina Colman onlerinde oynasin. bide Ben sacmalim
                "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• Seni seviyoruzzz Umutttt..
                  Özledik be abi

Yorum

• Trabzonsporlu olmayan oyuncuyu bu kulübe sokmasınlar.İki-üç yıl bizim sırtımıza basıp istanbula gitmelerini ben kaldıramıyorum...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Cok afedersiniz ama Burak ve Colman giderse, hele ustune bir de Giray, buyuk pisleriz onumuzdeki sezon.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman kop gel Umut...

Yemin ederim şu hırsı özledim.
                        imzamı atarım arkadaş..

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alper bize çok yarar ; alınması çok iyi ve faydalı olur
                          gittiği kulüpteki performansı sonrası bunu bir daha konuşalım hocam
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umut gelsin de şampiyonluk umutlarımızı sene başına çöpe atalım.
                            ben umutun hep takımı ve ilk 11 oyuncularını ateşliyecek bir yedek olarak goruyordum. gelsede klübede otursa

Yorum

• Bamba ve İshak'in da alindigini varsayarsak sadece mevcut transferlerle 4 yabancili bir 11.
                              Simdilik bile hic fena durmuyor aslinda...

----------------------Onur----------------------
                              Celustka-----Giray--------Bamba-------İshak
                              ---------------Zokora-----Colman--------------
                              Volkan--------------Yasin----------------Olcan
                              ---------------------Burak----------------------

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Resmen gsye futbolcu yetiştiren kulüp haline geldik. Pilot kulüp gibi birşey. Çok yazık.
                                ne alaka şimdi ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X