İlk olarak ferdeco128 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok 50% 6 mio Euro verdiler.Baktilar tuttu.Geri kalan 50% aldilar.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/h...ler_80562.html
yaklaşık 20m € basmışlar..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat basgan artık ilgilenmiyoruz diye açıklama yaptı bugün.
iyi futbol iyi topcuyla oynanır arkadas. sen yılların ozleminimi dindirmek istiyosun gideceksin elini cebine atacaksın kalitesini getireceksin.. en iyileri alamasın zaten.. ama alabilecegin topcu yokmu.. bu işler vizyon meselesi arkadas. yoksa bu eziklerle basa cıkmak zor diil. yapman gereken dort tane iyi adam gibi topcu almak... gerekirse verecen 25- 30 milyon euro arkana yaslanıp seneye en az ikinci olacan ve sampionlar liginden gelecek paranın hesabını yapcan..
bana mı cok basit gelio yoksa anlamadım gittii..
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBamba´yi hic izlemedim ve ancak forumda yazilanlardan taniyorum cogu kisi gibi.Alam benim izlemimi sert saglam ve Türkiye icin yetebilecek bir Stoper.Ama Avrupa icin bize bir yabanci daha lazim.180cm-190cm boyunda.Hizli cevik ve pozisyon bilgisi olmali.Oyun acan Stoper lazim degil zaten bize gelmez öyle oyuncular Avrupa kapar.
Birde su Fiyat meselesine gelelim.EPL de takimlar büyük paralari ancak cok üstdüzey oyunculara verirler veya orta seviyede Ingilizlere.bu 2 seye uymayan oyunculari fazla paraya satmazlar.birini yollarlar digerini alirlar.oyuncular dünyanin en güclü liginde oynamak icin siraya giriyor.
bu demek olmuyor ki ucuza alinan oyuncu ise yaramaz oyuncu.İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat basgan artık ilgilenmiyoruz diye açıklama yaptı bugün.
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu mantığı anlamıyorum. Neden küçük takımlar yapamasın transfer. 2 sene önce buraya M'biwa dediğimde alınması çok mu zordu. O zamanda oyun kurabilen bi stoperdi. Song da bize gelirken premier ligde rahat bir şekilde 2-3 sene daha oynayabilecek adamdı niye almadılar da bize bıraktılar adamı. Böyle düşünmeyin herkes her şeyi yapabilir ister vizyonu olsun ister olmasın.Tabi önemli bi mesele vizyonun olması. Vizyon şansınızı artırır. Ama Yattara yı alırken vizyon mizyon kullanmadık. Ama adam ligin en yetenekli adamı oldu. Karabük Emenike yi alırken ne vizyon koydu ortaya. Cavcavın keşfettiği adamlar. Haminu Dramani mükemmel bir oyuncuydu. Brezilya milli takımıyla yaptıkları maçı izlemiştim. Aynı anda 4-5 adamı çalımlıyordu. Lucio yu köpek etmişti. E niye Gençlerbirliği ne bırakıldı bu adam. Kim istekliyse alır adamı. Biz baştan isteksiz olursak yok öyle adam olsaydı bize bırakmazlardı diye daha çok dileniriz milyon eurolara yıldızları.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
afrikanın en gözde takımının defansı,en verimli yaşında,çok çok uygun bonsevisi ve tek talibi biz (herique,adrian nokta transfer başarısıyla göz dolduran biz)..elde bir tek zokora reisin referansı var elle tutulur inş hayırlısı olur.inş zokora arkadaş aramıyodur kendine ya da gereksiz milliyetçilik yapmıyordur da bi sağlam defans izleriz..
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDer brasilianische Stürmer Hulk (Foto) hat seinen laufenden Vertrag beim portugiesischen Meister FC Porto um zwei weitere Jahre bis zum 30. Juni 2016 verlängert. Ferner erwarb der portugiesische Club [...]
transfer haklarin 90% o kadar vermisler.ilk aldiklari 50% 5.5 mio euro.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar özet rica edebilirmiyim
Pankart yapıp transfer başlığına asmalı .
Yorum
-
fildişinin koçu hala halilhodziç mi o ise stoper bilgisi çok iyi city nin koçuda erikson değilmiydi bir de bir şeyi merak ediyorum ukelalıktan değil ciddi bilmediğim için fildişi sahillerinin yedek stoperleri kimlerdi acaba ve değerleri neydi bilen birisi söyleyebilir mi?çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
Yorum