Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hoca bırakıcaksa çok da zorlamamak gerek.. adam çok yıprandı arkadaşlar.. anadoluda ilkeli spor adamı olmak zor.. bakın ondan başka dik duran konuşan mücadele eden varmı? terim konuşacaktı hani? terim 5 seneden evvel konuşmaz. 5 sene sonra çıkar derki o dönem çok büyük yanlışlar yapıldı trabzonun hakkı yendi vs. vs. ama şimdi konuşmaz konuşamaz.. gs nin politikalarına uymak zorunda..
    o yüzden hoca bırakıcaksa adamı çok da sıkmayalım.. artık dinlenmesi gerek.. kendi yönetimimiz bile hocayı kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyo..

Yorum

• Yayin geliri...
      1

Yorum

• Burak yılmaz milanoda şuanda nevzat şakar dedi.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yabancı teknik direktör konusunda anlaşmamız mümkün değil

Diger görüşlerine saygı duyuyorum ; açıkcası haklı oldugun yerler de var

Ama bende şunu ısrarla yazıyorum ; en azından çok uzun zamandır Tolunay

kalpden ciddi bir Trabzonsporlu ; bundan kesinlikle emin olabilirsin

Ogün mevzusu da aslında anlamı yok ama ; onu senin benim gibi taraftar dövmedi ,

zaten dövmez de , onu dövdürdüler malesef ....

o 96 daki kadrodan bugün en çok kim Trabzonsporlu diye sorsan ; ilk 2 sıraya

Tolunay ve Şotayı yazarım ; en sonlara da Abdullahı yazarım

Abi dövürdüler derken neyi kastettin ?Yaş sebebiyle bizim uzak olduğumuz bu zamanlar hakkında biraz bilgi verebilir misin

Yorum

• Bu arada Diame'nin bir saglik problemi varmis galiba:

1

Yorum

• Kaleciler: tolga, onur, zeki, bora (4)
              Defans: serkan, giray, mustafa, cech, hasan ali, celustka, Yabanci stoper ve yerli bir stoper...(Ferhat) (9)
              Orta saha: Zoko, Colman, Olcan, Volkan, Alan, Adrian, Özbek, Aykut, (1 kesin hatta 2 eleman daha olabilir) (9 veya 10 kisi)
              Forvet: Halil, Henrique, Vittek, Burak(Giderse yerinede adam alinacakdir zaten) 4 kisi

Toplam benim kadrom 26-27 kisi
              En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 17.05.2012, 16:43.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yayin geliri...
                bu anadolu klupleri deli para kazaniyor tabikiligteki herturlu serefsizlige evet derler
                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Nevzet Şakar :" Şenol Güneş yorguluğun etkisiyle öyle konuşmuş olabilir." " Daha dün kamp programı ile ilgili görüştük", " Pazartesi yapacağımız görüşme, -Sadri Şener ile-Şenol Güneş'in istifası ile ilgili değil, kamp yeri, transfer konuları ile ilgili..."

Yorum

• Galatasaray bütün takımı yenileyerek ilk senesinde şampiyon oldu. Takımda kalabilecek oyuncular belli, gerisini gönderip güzel bir sistem oturtabilirsek biz de başarabiliriz. En az 4-5 tane banko oyuncu lazım takıma direk 11.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yayin geliri...

Fenerin Sampiyonluk primi gayseninkinden neden daha fazla?
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaleciler: tolga, onur, zeki, (4)
                        Defans: serkan, giray, mustafa, cech, hasan ali, celustka, Yabanci stoper ve yerli bir stoper...(Ferhat) (9)
                        Orta saha: Zoko, Colman, Olcan, Volkan, Alan, Adrian, Özbek, Aykut, (1 kesin hatta 2 eleman daha olabilir) (9 veya 10 kisi)
                        Forvet: Halil, Henrique, Vittek, Burak(Giderse yerinede adam alinacakdir zaten) 4 kisi

Toplam benim kadrom 26-27 kisi
                        Evet en dogrusu bu. Alincak Stoperler durumumuzu belirleyeckler.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fenerin Sampiyonluk primi gayseninkinden neden daha fazla?
                          Şampiyonluk sayılarıyla alakalıdır hocam bilmiyorum tam kaç kere olduklarını ama fazla mı Fener'in ?
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şampiyonluk sayılarıyla alakalıdır hocam bilmiyorum tam kaç kere olduklarını ama fazla mı Fener'in ?
                            18'e 18 iste...Ayni yani...

Yorum

• Bu arada bu yayın geliri tablosunda yanlış olmasın, ilk altının bonusu standart değil diye biliyorum, yani yukarı doğru ekstra para var, örneğin Trabzon 3. olarak 4. ye göre fazladan 3 milyon Tl alacaktı

Yorum

• Daha oncede yazmistim Tchoyi'yi. Resmi siteden acikladilar...
                                1

Yorum

Çalışıyor...
                                X