zokora yı fildişili oyuncuları almak için kullanmalıyız. ama zor kalou,drogra gibi isimler
halili de hamiti almak için
dün akşamki maçta serdar ve ozan ı beğenmedm ama takım olarak berbattı bursa
yine de alınabilir bu ikili
takas da bir-iki oyuncu kullanıp 5 milyon verilebilir
muhammet sapara takasında 1-2 milyon üzerine verilebilir
alper ise 4 milyona biter gibime geliyor
alan ın takımda kalmasından yanayım
adam eksiltme özelliği olan hızlı bir oyucu yerinde kullanırsak çok daha faydalı olur
soner ve salih geleceğe yatırım yapmak istiyorsak alınmalı
gs,bjk,fb alırsa türk futbolu kaybeder. onlar alacağına kayseri,bursa antep alsın daha iyi yada yerinde kalsın
yurt duşından mutlaka ama mutlaka bir forvet (batuhan yerl olarak alınabilir artı olarak) alınsın
beklerimizi hiç beğenmiyorum
celu çok ağır 5 metreden çalım yiyor. manisaya verdiğimiz ömer mi ne vardı. o tam bir bekdi
cech de son maçlarda inanılmaz kötüydü ve normali böyleyse 1461 e gitsin anca olur
serkan evlendi pili bitti. göbeği erimedi bir türlü. tecrübe var ama bu sene vasatı aşamadı. yine de kalsın takımda joker gibi
beklere iki yabancı alınsın derim
chivu sol beke ve stopere srna sağ beke alınsın. hamit de sağbek,orta saha ve sağ açıkta kullanılabilir.
hasan ali yi çok beğenmedim ama forumdaki arkadaşlar çok istiyorsa iyidir diye düşünüyorum
sonuç olarak
onur
srna----giray---chivu--hasan ali
----hamit---zokora----
volkan---colman----olcan
------yabancı forvet---
yedekler:kaleci,serdar,yumlu,alper,ozan,batuhan,ha lil,muhammet
stopere sivok da alınabilir serdarın yerine ama yabancıları hep defansda kullanmış oluruz
halili de hamiti almak için
dün akşamki maçta serdar ve ozan ı beğenmedm ama takım olarak berbattı bursa
yine de alınabilir bu ikili
takas da bir-iki oyuncu kullanıp 5 milyon verilebilir
muhammet sapara takasında 1-2 milyon üzerine verilebilir
alper ise 4 milyona biter gibime geliyor
alan ın takımda kalmasından yanayım
adam eksiltme özelliği olan hızlı bir oyucu yerinde kullanırsak çok daha faydalı olur
soner ve salih geleceğe yatırım yapmak istiyorsak alınmalı
gs,bjk,fb alırsa türk futbolu kaybeder. onlar alacağına kayseri,bursa antep alsın daha iyi yada yerinde kalsın
yurt duşından mutlaka ama mutlaka bir forvet (batuhan yerl olarak alınabilir artı olarak) alınsın
beklerimizi hiç beğenmiyorum
celu çok ağır 5 metreden çalım yiyor. manisaya verdiğimiz ömer mi ne vardı. o tam bir bekdi
cech de son maçlarda inanılmaz kötüydü ve normali böyleyse 1461 e gitsin anca olur
serkan evlendi pili bitti. göbeği erimedi bir türlü. tecrübe var ama bu sene vasatı aşamadı. yine de kalsın takımda joker gibi
beklere iki yabancı alınsın derim
chivu sol beke ve stopere srna sağ beke alınsın. hamit de sağbek,orta saha ve sağ açıkta kullanılabilir.
hasan ali yi çok beğenmedim ama forumdaki arkadaşlar çok istiyorsa iyidir diye düşünüyorum
sonuç olarak
onur
srna----giray---chivu--hasan ali
----hamit---zokora----
volkan---colman----olcan
------yabancı forvet---
yedekler:kaleci,serdar,yumlu,alper,ozan,batuhan,ha lil,muhammet
stopere sivok da alınabilir serdarın yerine ama yabancıları hep defansda kullanmış oluruz
Yorum