Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şimdi işte gel de Egemeni arama ...

Sezon bitmeden önce Kulübe "birakmayin" diye 4-5 kere mail atmistim. Halen duruyor o mailler...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      * Sivok'u alır Sivok-Celustka yaparım defansın göbeğini...

Celu'nun yeri sag bek, neden Stoper oynasin ki? Stoper'de cok üst düzey oynuyorda bizmi farkinda degiliz?

Hem sag bek kim oynayacak? Serkan deme....
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ben de Giray'ın Trabzonspor'un ideal defans diziliminde yer alamayacak seviyede olduğunu düşünenlerdenim.
        Sivok-Mathijsen ikilisi olabilecek sağlam bir ikili olurdu.
        Ömer Toprak/Serdar Taşçı------Mathijsen/Costa şelinde 1 yerli 1 yabancı kaliteli defans tandemi süper olurud tabi ama bu gurbetçileri alabilecek vizyonumuz olduğunu sanmıyorum, mecbur yabancı kontenjanının çoğu savunmaya ayrılmalı.
        Serdar Aziz belki bir ihtimal...
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Giray cok iyi degil belki ama defansa 3 adam alinacak, bir kisi gecen seneden oynayacak deseler yine Giray'i secerdim. Diger 3'unu duzeltelim sonra Giray'i dusunuruz.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok esf saygısızlık olarak zaten algılamam algılamadım ama nezaketine tşk ler

Avrupa kupası maçlarını çok iyi izledim hatta son maç sonrası yerimden

çok zor kalktım 2 dk da üst tur gittiği için

Ama şunu sizinle çok uzun tartışabilirim

Giray Trabzonsporun yani iyi bir Trabzonsporun asla 11 oyuncusu olamaz

O zaman bir arkadaşının yazdıgı ve benim de katıldıgım en kötü 2 özelliğini yazayım

Topu oyuna sokma becerisi sıfır , hemen hemen her hava topu faul

Eger 4 5 milyon Euro gibi bonservis bedelleri veriliyorsa bence satmamız iyi olur

Diger mesajımda yazdıgım gibi ben zaten stoper de 2 yabancı oyuncu kullanma

taraftarıyım ...

Şimdi işte gel de Egemeni arama ...
            O zaman söyle sorayim, yukarida koyulastirdigim kisimlara ragmen, nasil 4-5 milyonluk teklifler alabiliyor Giray?
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Giray çok nadir de olsa rakipten gelen uzun topu kontrol edip takıma kazandırdığı anda şok oluyorum, seviniyorum çünkü bu hareketi 5 maçta 1 yapıyor, Giray hava toplarında iyi, yüreğine zaten lafımız yok ama Bienvenü'den yediği çalımdan sonra artık savunacak halim kalmadı, Bienvenu yahu, arkanda adam var zaten başka geçecek yeri yok oradan çalım yiyorsun...

Ayrıca oyun kurma becerisi hiç yok, Egemen'le iyi ikili olmuşlardı ama geçen sezon(2010-2011) yediğimiz gollerin bir çoğunda Giray'ın bireysel hatası vardı. Mustafa ondan daha potansiyelli, 1 yılda çok geliştirdi kendini, Giray ise 3 yıldır aynı yerde, hatta kötüye gidiyor

Yorum

• Hepsini gectim Giray`in yaptigi assistleri sayarsak assist krali olurdu heralde..
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Forvet için Muhammed + Bony

Orta alan için Alper ve Hamit

Savunma için Bamba - Serdar Aziz (ya da Eren Güngör - Ersan Gülüm) Hasan Ali

isimleri, yeni iskelet kadromuzu oluşturur ve yeterli de olur.
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• * Giray'la bu iş olmaz. Sağbek, Stoper, İki Orta saha gerekiyor ki ancak iskelet oluşur. Yedeklerden bahsetmiyorum bile...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bugün mathijsen haberi duydum
                      yasi 32 olmasina ragmen defans icin iyi bir transfer olur
                      İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                      BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Aslinda kadro yavas yavas eriyor.Once Baris Atas bugun Glowacki ile yollar ayrildi.Devre arasi Sezer Badur gitti.Murat Tosun'un sozlesmesi sona erdi.Brozek kardeslere de yol gozuktu anlasilan.Vittek bu sezon sakatlik yasamazsa onemli katki yapar.
                        Alper +2 tane ust duzey defansla takim kademe atlar.

Yorum

• Herşeyden öte, Giray, Trabzonspor ruhunu temsil etmektedir. Bunu unutmamak gerekir.
                          Bu sezon çok iyi top oynamamış olabilir; ama "ağır" bir savunma oyuncusunun "ağır" ve savruk bir takım savunmasını toparlamasını beklemek gerçekçi olmaz.
                          Giray bence, takım savunmasını başarıyla uygulayabilen ve kademe bilgisi olan bekler olduğunda Türkiye'nin en iyi savunmalarından bir tanesidir.
                          Satılması taraftarı değilim.

Yorum

• Cech'in bir piyasasi var mi, alan olur mu acaba? 300-500 demeden satsalar.

Yorum

• İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herşeyden öte, Giray, Trabzonspor ruhunu temsil etmektedir. Bunu unutmamak gerekir.
                              Bu sezon çok iyi top oynamamış olabilir; ama "ağır" bir savunma oyuncusunun "ağır" ve savruk bir takım savunmasını toparlamasını beklemek gerçekçi olmaz.
                              Giray bence, takım savunmasını başarıyla uygulayabilen ve kademe bilgisi olan bekler olduğunda Türkiye'nin en iyi savunmalarından bir tanesidir.
                              Satılmasını düşünenimiz şu an yoktur sanıyorum ama iyi bir alternatif olarak kalmalı. 3. stoper.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herşeyden öte, Giray, Trabzonspor ruhunu temsil etmektedir. Bunu unutmamak gerekir.
                                Hic kimse degil zaten. Sadece onu yedek biraktiracak kaliteli Stoperlerin alinmasini istiyoruz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X