Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Enaramo'yu begenmeyen arkadaslar kadromuzda 2 gol atan Henrique, 5 tane atan Halil, gol atamayan Pawel ve muzmin sakat Vittek oldugunu unutuyorlar herhalde Kimse Burak'in yerine Enaramo alinsin demiyor, ama kadroda olmasi su yukarida saydigim adamlardan cok cok daha faydali olur...
    Halil Forvet oynamiyor bunu israrla anlamak istemiyorsun Ve 8 Gol atti.
    Eneramonun Teknigide kötü,bize öyle bir Oyuncu lazim degil oda Burak gibi Defansin Arkasina kosularla etkili oluyor.Vittek Ideal Adam ama dedigin gibi sakat,Pawel zaten sifir ve gidiyor,Henrique istikrarsiz.
    Webo cok iyi olur.
    Bu arada simdi izledimde Batalla gercekten cok etkili.Kactane Gol ve Assist yapti , Double Double kesin yapmistir.Adriani savunanlar Batallayi izlesin.
    En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 21:26.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yönetim yabancı transferinde gs nin taktiğini uygulamalı

Bonservissiz oyuncu alıp bonservise verilecek parayı yıllık ücret olarak ödemeli

böylece tecrübeli ve önemli isimleri alabiliriz.

bu takımın yıllık 2,5 milyon euro verebilecek güçte olduğuna inanıyorum ben.

Örneğin Berbatov imkansız mı ?Bence değil.mesele vizyonda.
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        12 yabancının en az 6 tanesi takımdan gönderilmeli
        bence colman,zokora,henrique haric hepsi satılabilir takata kullanılabilir ve kiralanabilir
        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eneramonun Teknigide kötü,bize öyle bir Oyuncu lazim degil oda Burak gibi Defansin Arkasina kosularla etkili oluyor.Vittek Ideal Adam ama dedigin gibi sakat,Pawel zaten sifir ve gidiyor,Henrique istikrarsiz.
          Webo cok iyi olur.
          Bu arada simdi izledimde Batalla gercekten cok etkili.Kactan Gol ve Assist yapti , Dpuble Double kesin yapmistir.Adriani savunanlar Batallayi izlesin.
          Jaja > Batalla > Alanzinho > Adrian
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vittek ? Eneramo ?

Vittek Eneramodan en az 3 sınıf üst bir forvettir.
            Bende sana Eneramo Vittekten en az 3 kat daha fayda saglar diyorum.

Kadroda "galatasaraya 6 ayda fayda saglayan Necati" mi istersin yoksa "Manchester United yedek kulübesini sicak tutan Berbatov" mu?
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sky, #Lazio sull'attaccante turco Burak #Yılmaz del #Trabzonspor #calciomercato
              İşte bu beyler Trt ye mi güveniyorsunuz Sky mı ben sky

Yorum

• Lazio interessata a Burak Yilmaz, 32 reti nella Süper Lig turca

13.05.2012 19:53 di Luca Capriotti articolo letto 589 volte
                Fonte: Luca Capriotti-Lalaziosiamonoi.it

La nuova tegola Klose, all'ultima curva del campionato, avrebbe rinforzato nella dirigenza biancoceleste la convinzione che l'acquisto di una punta sarebbe prioritario. Secondo indiscrezioni raccolte da Di Marzio a SkySport la Lazio sarebbe interessata a Burak Yilmaz, classe '85, punta turca del Trabzonspor. Il giocatore è reduce da una stagione stupefacente: 32 reti in 30 partite nella Süper Lig turca, una rete in Europa League. Il club turco, terzo in classifica, valuterebbe il pezzo pregiato della sua rosa una decina di milioni.

La nuova tegola Klose, all'ultima curva del campionato, avrebbe rinforzato nella dirigenza biancoceleste la convinzione che l'acquisto di una punta sarebbe prioritario. Secondo...
                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Webo cok iyi olur.
                  Bu arada simdi izledimde Batalla gercekten cok etkili.Kactan Gol ve Assist yapti , Dpuble Double kesin yapmistir.Adriani savunanlar Batallayi izlesin.
                  Vay anasini 8 tane atti he, inanilmazmis Halil...
                  Burak varken forvet oynamayacak tabi ki forvete bu kadar yabanci bir adam. Halil kaleye ne kadar uzak, o kadar etkili...

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Henrique izlenerek alınmış bir futbolcu sezon başı sakatlandıktan sonra performansı düştü bunda kanatlarda oynatılmasının da etkisi oldu gelecek sene iyi bir kamp dönemiyle beraber beklenen katkıyı sağlayacaktır.
                    umarım takımda kalır iyi bir henrique kesin katkı sağlar

Yorum

• Tr de bizle adı geçen ve olumlu baktığım 2 transfer bitsin önce

Alper ve Sivok

Gerisine bakarız..

Yorum

Boyle bir simulasyon yeneteginiz varsa bence kendinize yazik ediyorsunuz
                        Demek istediğim Henriqe > Eneramo ama nedense bizim taraftarın büyük kısmına komşunun tavuğu kaz geliyor...

Eneramo forvete gelsin, Mehmet Güven orta sahaya Yalçın stopere, güzel güzel...

Yorum

• Sivasspor bu sezon 57 gol atmış, 54 gol yemiş, tek forvetli hücum oyun sisteminde 11 gol atmak marifet değil, orta saha Erman Kılıç'ın da 9 gol 8 asisti var o zaman Erman Kılıç'ın yılın futbolcusu olması lazım..

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Demek istediğim Henriqe > Eneramo ama nedense bizim taraftarın büyük kısmına komşunun tavuğu kaz geliyor...

Eneramo forvete gelsin, Mehmet Güven orta sahaya Yalçın stopere, güzel güzel...
                            Yahu sen Adrian'i bu takima layik goruyorsun da, ben Enaramo'yu gormusum cok mu Ayrica o Mehmet Guven de Adrian'dan cok daha faydali olur bana kalirsa...

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Henrique izlenerek alınmış bir futbolcu sezon başı sakatlandıktan sonra performansı düştü bunda kanatlarda oynatılmasının da etkisi oldu gelecek sene iyi bir kamp dönemiyle beraber beklenen katkıyı sağlayacaktır.
                              henrique'nin forvet ortasında daha yararlı olacagını dusunuyorum. ancak burak anormal gol ortalaması duzeni bozdu.

Yorum

Vay anasini 8 tane atti he, inanilmazmis Halil...
                                Burak varken forvet oynamayacak tabi ki forvete bu kadar yabanci bir adam. Halil kaleye ne kadar uzak, o kadar etkili...
                                Halili begenmeyipte Eneramo diyene zaten ne denir ki,
                                Halil Bundesligada 1 Sezonda 20 Gol atmis bir Topcu sen istedigin kadar Dalga gec Adam iyi bir Santrafor.Burak gitsin bakalim yurtdisina atsin ben bekliyorum.
                                Müthis Umut Bulutunuzuda görüyoruz Toulouseda
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X