Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gecen sezon 3 gol 2 asist yapan ve bu sezon 15 gol 10 asist yapan oyuncu "gelismis" degilmi? Mesela Vitteki yollayip Eneramoyu bonservis ödemeden kadroya katmak gayet iyi olur.
    Vittek ? Eneramo ?

Vittek Eneramodan en az 3 sınıf üst bir forvettir.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      geçen sezon 15 maç 3 gol 2 asist, 20-22 yaşında olsa neyse 26 yaşında bu saatten sonra gelişmez..
      türkiyeye geldiği seneden bahsediyorsun; bilmiyorum tabi ön yargılı bakıldığı ortada yadırgamıyorum da adam sivasta oynuyor ama bir lyon da werder da falan olsaydı eminim hepimizin ağzının suyu akardı

Yorum

• Henrique izlenerek alınmış bir futbolcu sezon başı sakatlandıktan sonra performansı düştü bunda kanatlarda oynatılmasının da etkisi oldu gelecek sene iyi bir kamp dönemiyle beraber beklenen katkıyı sağlayacaktır.
        Bordomavi.net

Yorum

• Yemin ediyorum Eneramoya alacağıma

giderim

YAŞLI ! Owen e 3 milyon euro veririm yıllık
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1461i iyi kullanabilirsek Süperlige çıkarabilriz
            Öyle bir amac yok. 2.lidge kalip bize Futbolcu yetistirecek.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vittek ? Eneramo ?

Vittek Eneramodan en az 3 sınıf üst bir forvettir.
              Sakati mi, saglami mi

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Enaramo'yu begenmeyen arkadaslar kadromuzda 2 gol atan Henrique, 5 tane atan Halil, gol atamayan Pawel ve muzmin sakat Vittek oldugunu unutuyorlar herhalde Kimse Burak'in yerine Enaramo alinsin demiyor, ama kadroda olmasi su yukarida saydigim adamlardan cok cok daha faydali olur...

Belki de Enereamo'dan daha iyilerini hak ettiğimizi düşünüyoruzdur.Ya da yönetimin öyle birilerinin var olduğundan haberdar olduğuna ve transfer edebilmesine inanıyoruzdur ?

Umut fakir'in ekmeği aga napalım . . .
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yemin ediyorum Eneramoya alacağıma

giderim

YAŞLI ! Owen e 3 milyon euro veririm yıllık
                  Yada Pizzarro veya Klose...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Burakin Lazio gitmesini kattigen istemem.Türkiyede Milliyetcilik ve Fasistlik arasinda farki cok az kisi bilir.Lazio taraftari tam fasistir .Ellerinde glese tüm yahudileri,Cingeneleri,Müslümalari ve Zencileri bir binaya(Camii) toplayip atese vermek isterler.
                    En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 21:21.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak forsa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      engine laf ediyoruz da engin'in yerine aldıgımız adrian'dan aldıgımız verim koca bir sıfır. para meselesine girmiyorum bile -4 milyon euro zarardayız. insallah uyum vs atlatırsa belki onumuzdeki yıl basarılı olur. avrupa sampiyonasında da polonya'nın 11'ine girebilecegini dusunmuyorum. onumuzdeki yıl için tam bir kapalı kutu.

transfer isi zor degil, tek yapmıs olmak için yapmamak mesele. ornegin begenin begenmeyin Turkiye'de rahat rahat idare edecek savunmacılar servet-sivok (giray - xxx (altyapı olabilir)). dısarıdan savunmacı getirip heyecana gerek yok.
                      sivok a ne kadar katılıyorsam servete o kadar karşıyım sivok giray + alternatif

Yorum

• Ayrıca Henriqe Sivas'ta 35 maça çıksın, 20 gol+15 asist garanti.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öyle bir amac yok. 2.lidge kalip bize Futbolcu yetistirecek.
                          Desene bizimkiler önüne gelen yabancıyı alacak
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Burak "İngiltere ve İspanya dışında bir lige gitmeyeceğim.Gidersem kesinlikle bu 2 lig olur."

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Belki de Enereamo'dan daha iyilerini hak ettiğimizi düşünüyoruzdur.Ya da yönetimin öyle birilerinin var olduğundan haberdar olduğuna ve transfer edebilmesine inanıyoruzdur ?

Umut fakir'in ekmeği aga napalım . . .
                              Yani daha iyilerini hayal etmek herkesin hakki tabi, ama gecmis senelerden ders almak da insanlarin gorevi bana kalirsa. Gidip Adrian ve Henrique gibi adamlara 5 er 5 er sacacagimiza ne katacagini kestirebildigimiz Enaramo'nun cebine 1 milyon euro koymak bana daha mantikli geliyor.Daha iyisini yine almaliyiz bana kalirsa da, ama takima bir sekilde katki yapabilecegini dusunuyorum sadece, hem de makul bir maliyetle...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.transfermarkt.de/de/lazio...91_seite1.html

Ayrıca Henriqe Sivas'ta 35 maça çıksın, 20 gol+15 asist garanti.
                                Boyle bir simulasyon yeneteginiz varsa bence kendinize yazik ediyorsunuz

Yorum

Çalışıyor...
                                X