ispanya ya oyuncu izlenmesi için adam gönderilmiş.... ayrıca zokora nın hemşehrisi olan bir oyuncu ile ilgileniliyormuş.... bu iki duyum bana arouna kone yi hatırlattı... bonservisi elinde ... olur mu olur...http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...eler_8552.html
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sezon bitiyor neyi izletecekler ispanyada???Siz Kulüp menejerlerin hangi oyunculari ispanya da diye bakin ilgilendimiz oyuncuyu görürsünüz.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Arouna Kone PSV'den sonra Sevilla'ya giderek yanlış tercih yaptı. Çok da bocaladı. Şimdi yeniden çıkışta. Fakat Trabzonspor için gerekli motivasyonu olduğunu sanmıyorum. Bizim için riskli bir transfer olabilirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim bildiğim hollada dan bir golcü izliyorlar , ayrıca kone bu sene çok iyi , mantıklı olur alırsak...
Yorum
-
İlk olarak engin_yücel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleispanya ya oyuncu izlenmesi için adam gönderilmiş.... ayrıca zokora nın hemşehrisi olan bir oyuncu ile ilgileniliyormuş.... bu iki duyum bana arouna kone yi hatırlattı... bonservisi elinde ... olur mu olur...http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...eler_8552.html
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEneramo bizlik değil, Henriqe ondan en az 1-2 gömlek üstün oyuncu...
Yalnız şunu diyeyim, Eneramo'yu alan lig de kalır, sanırım şehirden sıkıntı çekiyordu, bu yüzden ayrılacak...
Bence İBB alır onu...En son İskender Çakmak tarafından düzenlendi; 04.05.2012, 11:13.
Yorum
-
İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivasda kalmak istemiyor. Antalya da ilgileniyor buyuk bir ihtimal Antalya'ya gider.
Yorum
-
sahsi kanaatim burda yaziLan cogu isimin aLinmamasi.. adrian we henrique isimLi futboLcuLari begenmiyorum ewet ama transfer poLitikasi oLarak eLestiremeyecegim cunku genc we asama kaydedip siwriLen topcuLardi oynadikLari takimda. Keza biz aLdigimizda ayni topcuLari ayni paraya aLacak baska takimLarda wardi. bu takima geLmis oLan ''sota - arciL - wugrinec - szymkowiak - stepanow - coLman - jaja'' hep boyLe futboLcuLardi.. bi takima gidip parŞayip sonra dusus yasamis ama sonra tekrar parLamis we yine dusus yasamis topcuLar binde bir tutarLar.. Bkz : Borussia Dortmund.. Hep genc we daha duyuLmamis adamLar aLdiLar ama geneL oLarak 5 miLyon €'dan assagi dusmediLer bonserwiste.. ewet tutmadi bizim aLdikLarimiz ama ayni yoLdan sapmamaLiyiz bence.. muhakkak yiLdiz transferi oLsun isteriz ama oda zokora gibi, istikrarini hep korumus we adamLigiyLa on pLanda oLan karakterLi we sawasan futboLcuLar oLmaLi, drogba gibi, kaLou gibi, ronaLdinho gibi (eskiLerden marceLinho gibi ) para kazanmak icin takim arayan topcuLar degiL.. bizde yiLdiz oLan butun futboLcuLar hep tRabzonspor'da parLadi oLarak biLinir cok dikkat edin bu duruma.. Nacizane Fikrim tabii bunLar..Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat DUATEPE @alifuatduatepe
Trabzonspor, Real’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan, ismi Galatasaray’la da anılan Hamit'i, Halil vasıtasıyla ikna etmeye çalışıyor
Yorum
Yorum