Glowacki sakatlanmadan yada iyi bir stoper alsaydık kesinlikle en az 6-7 puan daha fazla toplamıştık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenedense benim izlediğim maçlarda ileriye çıkmayan 5 metreden çalım yiyen çalım atıp adam geçemeyen yavaş birini gördüm
ha gerçek mevkisinde oynamadığı için olabilir ama bek dediğin hızlı olmalı
sol bek için eğitim almış ismail köybaşı harika olur
cech i gs maçında gördük
rakiplerin beklerine bakarak bizim beklerin hiç bir halta yaramadığını söyleyebilirim
ebue,gökhan gönül,hilbert,köybaşı,ziegler eh işte,balta eh işte
ama hepsi bizim beklerden iyi"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Şenol Güneş, Mehmet Güven'i istiyor
Trabzonspor, Manisaspor ile olan sözleşmesi sona eren Mehmet Güven'i transfer edebilmek için kolları sıvadı.
01 Mayıs 2012 Salı - 09:26
Sporx.com
Süper Final'de şampiyonluk şansını kaybeden ve Avrupa Kupalarına katlma mücadelesi veren Trabzonspor, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için şimdiden çalışmalara başladı.
Sezon başından bu yana yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir türlü istenen performansı veremeyen Glowacki ve Vittek ile kesin olarak yollarını ayırmayı planlayan Trabzonspor, ayrıca Piotr - Pawel Brozek kardeşlerin yanı sıra Paolo Henrique'yi gözden çıkarttı.
Kadrosunu güçlendirmek için gizli bir çalışmanın içerisine giren Trabzonspor'da ilk hedef Manisaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Güven! Manisaspor ile sözleşmesi sona eren Mehmet Güven'i kadrosuna katmak için menajerler aracılığı ile pazarlık masasına oturan Trabzonspor'un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ile Süper Final maçlarının sona ermesinden sonra kesin olarak anlaşmaya varacağı öğrenildi.
Sezonun ilk yarısında Manisaspor forması altında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ancak yaşadığı sakatlıktan dolayı uzun bir süre yeşil sahalardan uzak kalan Mehmet Güven'in de Trabzonspor'da forma giymek istediği ve uygun şartların oluşması durumunda kısa bir süre içerisinde resmi imzayı atmaya hazır olduğu belirtildi.
Mehmet Güven'in yanı sıra Bursaspor'dan Serdar Aziz ve Gaziantepspor'dan Dany ile de yakından ilgilenen Trabzonspor'un iki futbolcu için de resmi girişimlere Süper Final maçlarının sona ermesinden sonra başlayacağı kaydedildi.
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ278194SXQ
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Giray Kaçar'a Ruslar talip
01 Mayıs 2012 / 08:22
Trabzonsporlu yıldız Ruslar'ın yakın takibine girdi.
Fatih Tekke ve Gökdeniz'den sonra bir başka Trabzonsporlu yıldız Ruslar'ın yakın takibine girdi. Özellikle Şenol Güneş göreve geldikten sonra müthiş bir performans sergileyen ve A Milli Takım'a kadar yükselen Giray Kaçar'a, Rusya'dan 3 kulüp talip oldu.
Roberto Carlos'un da formasını giydiği Anzhi'nin yanı sıra Rubin Kazan ve Kuban'ın, menajerler aracılığıyla Giray'a teklif getirdiği öğrenildi. Trabzon yönetimi, 27 yaşındaki oyuncu için 4 milyon euro bonservis istiyor.
Fatih Tekke ve Gökdeniz'den sonra bir başka Trabzonsporlu yıldız Ruslar'ın yakın takibine girdi. Özellikle Şenol Güneş göreve geldikten sonra müthiş bir performans sergileyen ve A Milli Takım'a kadar yükselen Giray Kaçar'a, Rusya'dan 3 kulüp talip oldu. R
Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Mehmet Güven'in farkı ismi değişik. Başka bir kandırma enstrümanıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
--------------onur------------
--celustka--dany--sivok--hasan ali
---------zokora---colman-------
amrabat----alper potuk-----olcan
------------burak --------------
yedekler: tolga,giray,kemal tokak,cenk tosun volkanşen,alanzinho,halil,serkan,vittek,cech
kiralık: mustafa yumlu,p.henrique,adrian,sercan,eren
gitmesi gerekenler: brozekler,glovacki,barış ataş,barış özbek,ferhat,
hiç öyle dışarıdan bilinmedik adam almaya gerek yok alınanları görüyoruz
7 transfer ligimizden
dany, sivok, hasan ali,amrabat,alper potuk,kemal tokak,cenk tosun
Yorum
-
tam şenol güneşlik bir transfer mehmet güven vasat ,sınırlı kabiliyet, kendini geliştiremediği için takımıdan ayrılmış yaş 25 sorun çıkarmaz
bakın ben şenol hocayı çok severim ama gitsin diyorum geçmişi biliyorum kaç kere ispatladı transferden anlamadığını
büyük oyuncu alamaz aldıramaz nerede üç şerefsizlerden kovulan itilen tipler varsa şimdide onlara taktı burak barış özbek bari git gökhan gönülü falan iste yok ezik başarısız olmuş adamlara
Tekrar yazıyorum bıraksın başka bir hoca alıp adam gibi transfer yapalım gelsin üç yıl sonra kaymağını o yesin hep öyle oldu yine öyle olsun
Bakın bazı insanlar şanslı doğar mesela valdes var barcanın kalecisi gibi şenol hocada böyledir şanslı doğmuşlardandır ama şans hep yanında olmuyor.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
celustka defansif anlamda iyi ama hücum olarak eksik.birebirde adam geçme kabiliyeti 0,çok deniyo ama olmuyo maalesef.hee satılmalı mı bence satılmamalı henüz genç ileride daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum.TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO
Yorum
-
Celuska'nın gelişememesinin nedeni takımın güçsüz ve oturamamış olması. gs'de Emre, Semih gibi gençler nasıl takır takır oynuyor? Çünkü yanlarında tecrübeli ve kaliteli isimler varTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum