Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben traore yi forvet arkası yada tamamlayıcı forvet olarak dusunuyorum.Gezgin oynayacak.Bazen kanatlara kacacak bazen ortada gol arayacak.

Ustad yatabare nin bizim menzilimizde olma ihtimali nedir?

Bence cok iyi bir hucum oyuncusu.
    Abi biliyorsun benimde çok beğendiğim bir futbolcu , bana kalsa tüm takımı Yatabare gibi fizik gücü anormal futbolculardan kurarım . Bu adamda güç , sürat ve teknik bir arada . İyi bir çıkış yakaladığı anda soluğu büyük takımlarda alacak öyle görünüyor .

İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cech inde doğum yeri çekoslovakya sonuçta bitek danny farklı oluyor
    Haklısınız . Bende şakayla karışık diyorum ki o farklı eleman ha Dany olmu , ha bizim stoperlerden biri olmuş .

...

Bunlar kağıt üzerinde fena futbolcular değiller ama şu an ihtiyacımız ne diye sorarsanız ben hala takılmış teyp misali tecrübe derim . galatasaraya tarihinin en başarılı günlerini yaşatan kadronun temelleri , Barcelona'dan getirdikleri iki tecrübeli futbolcu ile kurulmuştu .

Yorum

• ----faty----zafer----
      gabric---bruls-----eren/sercan
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Türkiye Liginde gelecek vaadeden genç oyuncular :
        Alper Potuk
        Cenk Tosun
        Muhammed Demir
        Hasan Ali Kaldırım
        Soner Aydoğdu
        Yasin Öztekin
        Furkan Özçal
        Serdar Aziz
        Orhan Gülle
        Eren Güngör

Bunlardan en az 2 tanesini almamız lazım .
        Karadéniz Fırtınası Esecek , Herkes Sesini Kesecek !

~ 7~

Yorum

• İlk olarak RaJoNKeSeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Türkiye Liginde gelecek vaadeden genç oyuncular :
          Alper Potuk
          Cenk Tosun
          Muhammed Demir
          Hasan Ali Kaldırım
          Soner Aydoğdu
          Yasin Öztekin
          Furkan Özçal
          Serdar Aziz
          Orhan Gülle
          Eren Güngör

En önemlisini atlamışsın .
          Hatta bana göre bu futbolcuların bir kısmı , o statüde bile değil .

Yorum

• ---zokora---veysel---
            yatabare---traore----eren
            -------burak------------

Su kadro hicbirsey yapmasa rakibini doverek yener

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi biliyorsun benimde çok beğendiğim bir futbolcu , bana kalsa tüm takımı Yatabare gibi fizik gücü anormal futbolculardan kurarım . Bu adamda güç , sürat ve teknik bir arada . İyi bir çıkış yakaladığı anda soluğu büyük takımlarda alacak öyle görünüyor .

Haklısınız . Bende şakayla karışık diyorum ki o farklı eleman ha Dany olmu , ha bizim stoperlerden biri olmuş .

...

Bunlar kağıt üzerinde fena futbolcular değiller ama şu an ihtiyacımız ne diye sorarsanız ben hala takılmış teyp misali tecrübe derim . galatasaraya tarihinin en başarılı günlerini yaşatan kadronun temelleri , Barcelona'dan getirdikleri iki tecrübeli futbolcu ile kurulmuştu .
              srna bedava

stopere lucio bile olabilir

33 yaşında bonservis verilip alınabilir

biraz uçuk ama neden olmasın

Yorum

Türkiye Liginde gelecek vaadeden genç oyuncular :
                Alper Potuk
                Cenk Tosun
                Muhammed Demir
                Hasan Ali Kaldırım
                Soner Aydoğdu
                Yasin Öztekin
                Furkan Özçal
                Serdar Aziz
                Orhan Gülle
                Eren Güngör

Siyah olanlara katılıyorum.Okay Yokusluyu listenin en basına yazıyorum

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  En önemlisini atlamışsın .
                  Hatta bana göre bu futbolcuların bir kısmı , o statüde bile değil .
                  Atlamış olabilirim aklıma gelenleri yazdım kimmiş en önemlisi ?
                  Karadéniz Fırtınası Esecek , Herkes Sesini Kesecek !

~ 7~

Yorum

Atlamış olabilirim aklıma gelenleri yazdım kimmiş en önemlisi ?
                    Ligimizin en genç futbolcusu.Şansı yolunda giderse , dünya çapında bir futbolcu olur . Okay Yokuşlu
                    Samimi söylüyorum , Bu çocukta , Zidane'ın hamurundan var .
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.04.2012, 17:18.

Yorum

• alper potuk,muhammet demir bu 2sini ben %100 bekliyorum sene sonunda

diğerlerinden hangisi gelirse kardır
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Onur-Celustka-Sivok-R.Costa-Çağlar-Zokora-Hamit-Colman-Jaja-Muhammet-Vittek

Çağlar ve Vittek soru işaretli olan bölgeler, performasları merak konusu, ama geçen sene bu zamanlar kim Celustkayı kadrolarına yazıyordu, eminim seneye bu zamanlar yine sürpriz isim ya da isimler olacak kadromuzda

Yedekler: Bora-Giray-Halil-Cech-Alper-Adrian-Olcan

İlk 18 dışı: Mustafa-Zeki-Abdullah Karmil

Kiralıklar:
                        -Aykut, Mustafa, Jebrin,

Gidecekler:
                        - Burak ve Tolga: Kalsalar da Hasan Şaş sendromu yaşarlar, zirvedeyken her ikisi de gönderilmli, aksi durumda kaybeden Trabzonspor olur!
                        -Volkan Şen: Alınması hataydı, Baklava sisteminde de 4-4-2'de de 4-3-3 te yeri olmayan bir oyuncu tipi.Güçsüz! Modern futbolda ancak ortasıraları hedefleyen bir takımın oyuncusu olur. Son hareketi Engini hatırlattı...Biran önce elden çıkarılmalı.Şu saatten sonra kaç kişi Volkanın tekrar milli takıma çağırılacağına inanıyor?
                        -Brozekler+Glowacki
                        -Barış Özbek, Barış Ataş, Tayfun Cora,

Yorum

• İlk olarak cuneytunar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onur-Celustka-Sivok-R.Costa-Çağlar-Zokora-Hamit-Colman-Jaja-Muhammet-Vittek

Çağlar ve Vittek soru işaretli olan bölgeler, performasları merak konusu, ama geçen sene bu zamanlar kim Celustkayı kadrolarına yazıyordu, eminim seneye bu zamanlar yine sürpriz isim ya da isimler olacak kadromuzda

Yedekler: Bora-Giray-Halil-Cech-Alper-Adrian-Olcan

İlk 18 dışı: Mustafa-Zeki-Abdullah Karmil

Kiralıklar:
                          -Aykut, Mustafa, Jebrin,

Gidecekler:
                          - Burak ve Tolga: Kalsalar da Hasan Şaş sendromu yaşarlar, zirvedeyken her ikisi de gönderilmli, aksi durumda kaybeden Trabzonspor olur!
                          -Volkan Şen: Alınması hataydı, Baklava sisteminde de 4-4-2'de de 4-3-3 te yeri olmayan bir oyuncu tipi.Güçsüz! Modern futbolda ancak ortasıraları hedefleyen bir takımın oyuncusu olur. Son hareketi Engini hatırlattı...Biran önce elden çıkarılmalı.Şu saatten sonra kaç kişi Volkanın tekrar milli takıma çağırılacağına inanıyor?
                          -Brozekler+Glowacki
                          -Barış Özbek, Barış Ataş, Tayfun Cora,
                          elindeki kaliteli türk oyuncuları yollamanın mantığını çözemiyorum

yerine kaliteli türk koymayacaksan yollama

fb gökhanı,volkanı neden yollamıyor

biz niye yollayalım

volkan türkiyenin en kaliteli kanat oyuncularından

bu sene alışma evresi ve takım olarak da kötü bir sene geçiriyoruz

seneye çok daha iyi olacaktır

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ----faty----zafer----
                            gabric---bruls-----eren/sercan
                            Ikinci lig takimi gibi mubarek..
                            twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Tomas Sivok Trabzonspor'da
                              23 Nisan 2012 / 17:29
                              Bordo-Mavililer, Beşiktaş'ın savunma oyuncusu ile el sıkıştı.

Bu sezon ligde umduğunu bulamayan ve yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kazandırdı.

Haber61’in aldığı bilgiye göre Bordo-Mavililer, bir çok takımın beşinden koştuğu ve Beşiktaş ile mayıs ayında sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşında 1.85 boyunda olan savunma oyuncusu Tomas Sivok ile 1.7 Milyon Euro karşılığında prensipte anlaştı. Siyah-Beyazlı kulübün 1.1 milyon Euro'luk teklifini kabul etmeyen Sivok’a Bordo-Mavililer, transfer sezonunun açılmasıyla 2+1 yıllık imza attır

Trabzonspor’un anlaşma sağladığı Sivok, Çek Cumhuriyeti Millî Takımının her kategorisinde forma giydi. 10 kez Çek Cumhuriyeti U-15 forması giyen Sivok ve 2 gol attı. 22 kez Çek Cumhuriyeti U-16 milli forması ile 2 gol atmayı başaran Sivok, 8 kez Çek Cumhuriyeti U-17 milli takım formasını terletti.

1 kez de Çek Cumhuriyeti U-18 formasını sırtına giyen Sivok, 8 kez Çek Cumhuriyeti U-19 formasıyla 1 gol kaydetti. 10 kez Çek Cumhuriyeti U-20 milli takım formasını giyen Sivok yine bu maçta 2 gol kaydetmeyi başardı.

14 kez Çek Cumhuriyeti U-21 forması giyen savunma oyuncusu bu maçlarda 2 kez taraftarlarına gol sevinci yaşattı. Sivok 2006 FIFA Dünya Kupası ve Euro 2008'de Çek Cumhuriyeti Millî Futbol Takımı kadrosunda yer aldı ve Çek Cumhuriyeti formasını 20 kez giydi, bu maçlarda 2 gol kaydetmiştir.

HABER 61
                              En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 23.04.2012, 17:42.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sivok Trabzonspor'da...

Kaynak haber61
                                Şaşırdım açıkçası İnşallah Costa alınmayacak anlamına gelmiyordur bu transfer. Yanında bir adet Costa olmalı.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X