Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ferhat'ı istiyorlarmış galiba...

1 dakika beklemem, adam yedek ve bunu sorun etmiyor yahu çünkü parasını tıkır tıkır alıyor, 1-2 şans buluyor onda da vasatoğlu vasat oynuyor...

Bize yedekliği sorun edecek adam lazım, forma şansını bulunca estirecek, as oyuncudan formayı kapmaya çalışacak...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ferhat'ı istiyorlarmış galiba...

1 dakika beklemem, adam yedek ve bunu sorun etmiyor yahu çünkü parasını tıkır tıkır alıyor, 1-2 şans buluyor onda da vasatoğlu vasat oynuyor...

Bize yedekliği sorun edecek adam lazım, forma şansını bulunca estirecek, as oyuncudan formayı kapmaya çalışacak...
      kim istiyor?
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• --------Onur------

Celestka-Giray-Mustafa-Cech

---------Zokora------------

-----Sapara---Adrian---------

Volkan-----------------Olcan

------------Henrique----------

Colman-Serkan-Burak-Tolga bu dörtlüyü satalım bu kadroyla idare edelim bu sene aldığımızdan daha az puan almayız heralde....

Halil,Alanzinho,Vittek'e yer bulamıyorum hala, ne geniş kadromuz varmş.
        En son İsa tarafından düzenlendi; 20.04.2012, 19:56.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kim istiyor?
          bursa ve gençlerbirliği diye biliyorum...

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kim istiyor?
            İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bursa ve gençlerbirliği diye biliyorum...
            + Gaziantep

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kamşunun kümesini bırak şimdi Akif

Vittek ile Eneramo'yu kıyasla demiştim .
              Vittek sakatlanmasaydı demekte , senin gibi futbolu iyi takip eden birisi için , gaf olmalı .
              Abi benim Vittek'ten kastım farklı hücum anlayisiydi. Tüm sezon tek tip hücum ettik, farklı bir hücum varyasyonumuz olmadı. Vittek ya da o tip bı forvetimiz olsaydı suan play off a daha avantajlı sekilde girerdik

Aslında henrique o tipte oynayabilecek bir oyuncuydu ama Şenol hoca onu kanatta denedi hep.

Vittek ceza sahasında oldukça etkili. Duvar olup hücumu şekillendirebilir. Topu tutup hücumda çoğalmamıza yardımcı olabilir. Nitekim bu sezon ki en büyük eksiklerimizin biride buydu. Burak topu tutup geriden gelen arkadaşlarına servis yapabilseydi cok farklı seyler konuşuyor olurduk şimdi.

Eneramo, sürekli gelişim kaydeden bir oyuncu. İyi bir sezon geçirdi. Oda vittek gibi servis yapabilecek bir oyuncu ama vittek bunu futbol zekası ile yaparken eneramo daha cok fizik avantajını kullanıyor.

Kesinlikle tercih yapacak olsam Vittek'i tercih ederdim

Bu arada mesaj kotan dolu soru soramiyorum abi
              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• bursa antep iyi.ordan alinabilecek iyi yerli var.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• muhammet ne yanlış yaptı arkadaşlar

Yorum

• Herşeyi Geçtim bu iğrenç düzende transfer filan stemiyorum ancak Henriquenin %50 bonservisine 4 milyon euro verdğimiz kesin bilgi mi?
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kamşunun kümesini bırak şimdi Akif

Vittek ile Eneramo'yu kıyasla demiştim .
                      Vittek sakatlanmasaydı demekte , senin gibi futbolu iyi takip eden birisi için , gaf olmalı .
                      Vittek'in sakatlandığı pozisyonun onun çok sakatlanan bir oyuncu olmasıyla ilgisi yoktu bence. Kim olsa aynı sakatlığı geçirirdi orda. Zayatte kurbanı oldu.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vittek'in sakatlandığı pozisyonun onun çok sakatlanan bir oyuncu olmasıyla ilgisi yoktu bence. Kim olsa aynı sakatlığı geçirirdi orda. Zayatte kurbanı oldu.
                        Şöyle bir pozisyon gözümün önüne geldi de , hakikaten söylediğin gibi Zayatte kasabının kurbanı oldu . Yinede o fizikte bir futbolcunun tüm sezonu kapatmasını , - hatta pek dillendirmiyoruz ama futbola eskisi gibi dönmesi bile çok zor - biraz bu futbolcunun sakatlık geçmişi ile bağdaştırıyorum .

Yorum

• Eğer Burak giderse forvet alınsın aksi halde forvete ihtiyaç yok.

Henrique kiralık verilsin.

Burak Yılmaz,Robert Vittek,Halil Altıntop,Muhammed Demir işimizi görür.

Robert Vittek'i kaç maç izledikte kötü diyoruz kariyeri Vittek'i tanımlıyor zaten.

Slovakya Milli Takımı(75 Maç 23 Gol 10 Asist)
                          Slovan Bratislava(101 Maç 47 Gol 12 Asist)
                          Nürnberg(109 Maç 35 Gol 27 Asist)
                          Losc Lille(38 Maç 8 Gol 7 Asist)
                          Ankaragücü(25 Maç 6 Gol 7 Asist)

Robert Vittek'in bencil bir oyuncu olmadığı asistlerinden anlaşılıyor
                          En son Süleyman Baykan tarafından düzenlendi; 20.04.2012, 20:40.
                          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende şunu söylüyorum.Kalbindeki takımı söylemesi nasıl önünü kapatacak ?

Hangi takım beğendiği oyuncu x takımı tutuyor diye almaktan vazgeçer ?

Yekta Galatasaraylıydı.Ama bu onu istememize engel oldu mu ?
                            Söylememesi Muhammed'in yararına olur. O da bunu yapmış.

Yorum

• Muhammet gelsin ya Buraka minnet ediyoruz burda iyice zıt kaptım zaten,her seferinde beşiktaşlılıgını gözümüze sokuyor Muhammet gelsin yarısını atsın

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eneramo, Mehmet güven gibi oyuncularla bu takım şampiyonluğa oynayamaz" tıpkı barış atas, barış Özbek, Ferhat, tayfun.. gibi oyuncularla oynayamadigi gibi.

İlk 11 e transfer yapıp, ilk 11 oyuncusunu kulübeye oturttugumuz zaman takıma sınıf atlatmış oluruz..

Artıklardan kurtulalım derken artık almanın bir manası yok
                                Mehmet Guven konusunda hakli olabilirsin (ki Ugur Inceman'da fena olmaz ) fakat Eneramo konsunda katilamayacagim.

Sol Taraf Eneramo sag taraf Elmander. Ayrica 9 assist'i var Eneramo'nun...
                                1

Yorum

Çalışıyor...
                                X