Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1461 Trabzon için mi

Baris Ozbek'in yillik 1 milyon aldigi yerde rahatlikla oynar.

Bu arada Eneramo hala sozlesmesini uzatmamis...
    1

Yorum

• Mantıklı düşünüp mantıklı hareket etmeliyiz.

Elimizdeki işimize yaşamayan oyuncuları takasta değerlendirip en azından kulüpten nakit çıkışını engellemek lazım.

Benim şahsi fikrim Anadolu kuluplerinde kaliteli oyuncu cok var ama suan için Trabzonspor'da oynayabilecek düzeyde oyuncu sayısı cok kısıtlı. Bu kısıtlı sayıdaki oyuncularında vakit kaybetmeden kulübe kazandırılması lazım.

Kulubeye degil, ilk 11 e transfer yapmalıyız. Önce ilk 11 ımizi kuralım, sonra alternatiflere bakarız..
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Neden Zokora ve Colman'la kıyaslamıyorsun da Barış takozuyla kıyaslıyorsun.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mantıklı düşünüp mantıklı hareket etmeliyiz.

Elimizdeki işimize yaşamayan oyuncuları takasta değerlendirip en azından kulüpten nakit çıkışını engellemek lazım.

Benim şahsi fikrim Anadolu kuluplerinde kaliteli oyuncu cok var ama suan için Trabzonspor'da oynayabilecek düzeyde oyuncu sayısı cok kısıtlı. Bu kısıtlı sayıdaki oyuncularında vakit kaybetmeden kulübe kazandırılması lazım.

Kulubeye degil, ilk 11 e transfer yapmalıyız. Önce ilk 11 ımizi kuralım, sonra alternatiflere bakarız..
          Kesinlikle dogru,3 tane alternatif alacagina 1 tane nokta atisi yap daha iyidir.

Yillardir takima sadece siradan oyuncular alindi,umarim bu sefer yine transfer yapmak icin transfer yapmayiz.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

O açıdan haklısın renktaş.Barış'a o parayı verenler utansın
            Dallas Mavericks
            .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

Eneramo, Mehmet güven gibi oyuncularla bu takım şampiyonluğa oynayamaz" tıpkı barış atas, barış Özbek, Ferhat, tayfun.. gibi oyuncularla oynayamadigi gibi.

İlk 11 e transfer yapıp, ilk 11 oyuncusunu kulübeye oturttugumuz zaman takıma sınıf atlatmış oluruz..

Artıklardan kurtulalım derken artık almanın bir manası yok
              En son Akif Gür tarafından düzenlendi; 20.04.2012, 19:30.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neden Zokora ve Colman'la kıyaslamıyorsun da Barış takozuyla kıyaslıyorsun.
                Baris alternatif olarak alindi Aykut gibi ve ikisininde pek bir yarar gosterdigi soylenemez. Zokora ve Colman'a lafimiz yok
                1

Yorum

Mehmet Guven > Sozlesmesi bitiyor
                  Ben de bu öneriye katılmıyorum. Ama yeteneğini beğenmediğimden değil. Bence büyük takımda oynayacak kafa yapısına sahip değil. Bu tip oyuncular Anadolu takımlarını Avrupa kupasına taşıyabilecek oyuncular ama bizde zor.

Yorum

Baris alternatif olarak alindi Aykut gibi ve ikisininde pek bir yarar gosterdigi soylenemez. Zokora ve Colman'a lafimiz yok
                    Colman ve zokora ideal bir orta saha degil.

Mutlaka hücum yönü güclü bir orta saha almaliyiz.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Eneramo, Mehmet güven gibi oyuncularla bu takım şampiyonluğa oynayamaz" tıpkı barış atas, barış Özbek, Ferhat, tayfun.. gibi oyuncularla oynayamadigi gibi.

İlk 11 e transfer yapıp, ilk 11 oyuncusunu kulübeye oturttugumuz zaman takıma sınıf atlatmış oluruz..

Artıklardan kurtulalım derken artık almanın bir manası yok
                      Ben alınsın alınmasın demiyorum . Bana kalırsa eldeki fazlalıklardan kurtulmadan , antreman topu bile alınmamalı .

Sadece şunu merak ediyorum : Eneramo ve Vittek karşılaştırılabilir mi ?

Yorum

• servette genf maddi krizde orada bize göre oyuncu varmi bilmiyorum takip edenler varsa kim uyar bize oradan
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Allahim ne isimler ucuyor buralarda.Türkiyede en fazla 5-6 tane yerli 3-4 tane yabanci var bizim ilk 11 seviye atlatacak.gerisi müsriflik olur.Farabi abi dedi gibi ilk önce su fazlaliklardan krtulmak lazim.Bosuna takimin maas bütcesini sisirip duruyorlar.O kadar hayirsevlerseler kendi ceplerinden versinler kadro fazlaliklarin maaslarini.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bakmayın Muhammet yanlış yapmıştır dediğime.Bu tiyatro ligde kimsenin gelip gelmemesi umrumda değil.

Takımı ligden çekip başka bir ligde oynatmaları ya da futbol birimini toptan kapatıp farklı bir spora yönelmeleri beni daha çok mutlu eder.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben alınsın alınmasın demiyorum . Bana kalırsa eldeki fazlalıklardan kurtulmadan , antreman topu bile alınmamalı .

Sadece şunu merak ediyorum : Eneramo ve Vittek karşılaştırılabilir mi ?
                              Komsunun tavuğu komşuya kaz görünür.

Vittek sakatlanmasaydi bu takım 10 puan daha fazla alırdı. Tek tip hücum ettik sezon boyunca.

Yorum

Komsunun tavuğu komşuya kaz görünür.

Vittek sakatlanmasaydi bu takım 10 puan daha fazla alırdı. Tek tip hücum ettik sezon boyunca.
                                Kamşunun kümesini bırak şimdi Akif

Vittek ile Eneramo'yu kıyasla demiştim .
                                Vittek sakatlanmasaydı demekte , senin gibi futbolu iyi takip eden birisi için , gaf olmalı .

Yorum

Çalışıyor...
                                X