Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih ve Burak nerde ve ne zaman söyledi tuttukları takımları ?

İkiside kariyerinin zirvesinde söyledi. Hal böyle olunca da sorun olmadı.

Bu uşak daha çok genç. Önüne ne fırsatlar çıkar. Tuttuğu takımı söyleyip önünü mü kapatsın ?Kalbimde olan takım Trabzonspordur ya da değildir ama söylemesi doğru olmaz bence.
    Bende şunu söylüyorum.Kalbindeki takımı söylemesi nasıl önünü kapatacak ?

Hangi takım beğendiği oyuncu x takımı tutuyor diye almaktan vazgeçer ?

Yekta Galatasaraylıydı.Ama bu onu istememize engel oldu mu ?

Yorum

• Ben anlayışlı bakıyorum...

Daha doğrusu demek istediğini anlıyorum, ne bekliyorsunuz arkadaş?

Ersan Gülüm mesela, konuşmadı konuşmadı ama anlıyorduk hareketlerinden BJK'de kalmak istediğini ve kaldıktan sonra "Başka bir takımda oynayamazdım dedi"...

Muhammed iyi uşak, davranışlarından, halinden anlaşılıyor...

Öyle demesi bence normal, belki de ilgilenmiyoruz Muhammed'le, adamın bir kariyeri var, gönlünden eminim Trabzonspor geçiyordur ama bunu şimdi söylemesi yanlış bana göre...Sonra alacağız diye bonservisini cebinden ödetiriz...
      En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 20.04.2012, 17:49.

Yorum

• Yoneticileri elestirirken mangalda kul birakmiyoruz da biraz dakendimize bakalim. Kac kez yazdim burayaTrabzonspor'a gelecek oyuncu bonservisi yokken gelirdi. Ayni takimda ayni yasta trabzon'la hicbir alakasi olmayan eren bile gelmisken adam gitti antep'e imza atti. Hala muhammed diye tutturuyorsunuz. Eger trabzonspor gecen yl bonservissizken gelmeyen ustelik Trabzonlu bir cocuga gidip bonservis parasi verirse haram zikkim olsun bu kulube harcadigim paralara. İsterse Messi olsun, buyuk kulubuz diyorsaniz bir durusunuz olacak. Begenmedigimiz fb bile alper biraz nazlaninca kapatti kapiyi.
        Muhammed isterse senede 50 gol atip barcelona'ya transfer olsun bir ke bile "ah bizde olsaydi" demem. Ama bu cocuga da Trabzonspor'a gelmedi diye kizmam. Hatta bir adam Trabzonspor'a gelmeyip antep'e gidiyorsa bor kariyer plani var diye de taktir ederim. Kapatin artik su konuyu...

Yorum

• 30 sene evvelki sistem yok. Muhammet bütün sezon bekleyeceğine Gaziantepspor'a gitti. Günümüz futbolcuları daha profesyonel düşünüyor. Futbol oynayıp kazanmak istiyor. Biz asıl kullanılmayan etkisiz tonla futbolcuyu nasıl zengin ettik ona bakalım
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Her nasıl olduysa , Aykut'da hocanın torpillisi damgası yemiş . Sanki klübede Aykut'dan daha iyi defansif ortasaha futbolcusu vardı .

Benim transfer anlayışım ; "çekirdek yönetim" gidip iki menajerle akşam yemeği yiyip , ertesi gün kafasına göre futbolcu transfer edeceğine , yalnızca hocanın torpillisi diyebileceğimiz tranferler yapılsın .

Yorum

• Su cifte standartimiza da sasmamak elde degil. Bir oyuncu bizden kariyeri veya ozel yasantisi nedeniyle gidince bir kamyon kufur edelim bize bir oyuncu gelecekse butun gecmise sunger cekip yaptigi seyleri(iyi ya da kotu demiyorum hakli da olabilir) profesyonellik diye adlandiralim.
              Bu arada Muhammed gecen sene Bursa'da beklememekle iyi yapti, gitti Antep'te her mac oynadi degilmi?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                30 sene evvelki sistem yok. Muhammet bütün sezon bekleyeceğine Gaziantepspor'a gitti. Günümüz futbolcuları daha profesyonel düşünüyor. Futbol oynayıp kazanmak istiyor. Biz asıl kullanılmayan etkisiz tonla futbolcuyu nasıl zengin ettik ona bakalım
                Bazı arkadaşlarımızın senin bu yorumunu okuyup düşünmeleri lazım,aynen dediğin gibi artık futbolculuk da eski tarz söylemler bitti.Kendim futbol oynadım yöneticinin bana dediği kelime şu;''sen bizim evladımızsın at imzayı,parayı düşünme''tamam evladız anladık bunun bir adını koyalım dediğin zaman ,ıng mıngh lar başlıyor.
                Her futbolcu kendi geleceğini düşünmek zorunda.Sağlıklı karar vermelidir.

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Su cifte standartimiza da sasmamak elde degil. Bir oyuncu bizden kariyeri veya ozel yasantisi nedeniyle gidince bir kamyon kufur edelim bize bir oyuncu gelecekse butun gecmise sunger cekip yaptigi seyleri(iyi ya da kotu demiyorum hakli da olabilir) profesyonellik diye adlandiralim.
                  Bu arada Muhammed gecen sene Bursa'da beklememekle iyi yapti, gitti Antep'te her mac oynadi degilmi?
                  Muhammed'e bizim yönetim bekle sezon sonu seni alacağız serbest kaldığı zaman dedi ama o oynamak istediği için ANTEP'i seçti ve ne kadar da doğru yaptığı orta da kaldı ki tüm maçlarda oynamadı 7.hafta dan itibaren oynamaya başladı,attığı gol sayısı 11 attırdığı goller de cabası.
                  Muhammed aşırı derece de kendisine güveni olan bir oyuncu yeter ki oynayayım diyor abi ben atarım gol,benim işim gol atmak.Bu kadar basit alacak olan takım bence en doğru kararı vermiş olur.

Yorum

• muhammede kimse kizamaz.bu mankafa yöneticiler kulüpte oldu sürece bende öyle davranirdim.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• hepimize hayırlı uğurlu olsun yine belçika ligine dadanmışız, zinhar akıllanmak yok!

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hamburg dirk kuyt ile ilgileniyor.
                        Bonservis olarak 1 mio.€ konusuluyor.
                        Böyle oyunculara yönelmemiz lazim.
                        Bonservisi 1,1 milyon euro. 2-2,5 milyon euro garanti para karsiliginda gelir diye dusunuyorum. Hatta G.Saray isteyecektir kendisini bence...
                        1

Yorum

• Muhammet'i kesinlikle almalıyız ama alıp sabırla oynatmalıyız.

Nasıl ki kazma Burak'tan Avrupa'nın konuştuğu bi golcü çıkardıysak Muhammet içinde aynısını yapmalıyız, ki Muhammet Burak'tan çok daha yetenekli, işlemesini bilmek lazım.

Stilini Falcao'ya benzetiyorum.
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Mehmet Guven > Sozlesmesi bitiyor
                            1

Yorum

• Dirk kuijt,sözlesmesi sezon sonunda bitiyor liverpoolden ayrilacak.

10 tane burak eder,sat burak i al kuijt i iste.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehmet Guven > Sozlesmesi bitiyor

1461 Trabzon için mi
                                Dallas Mavericks
                                .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

Çalışıyor...
                                X