Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammed Demir, Danny ve Orhan Gülle Paketi kac paraya aliriz diye düsünüyorum. En az 10 isterler bizden gibi geliyor bana
    Orhan Gülleyi ben begeniyorum... Adam en azindan Trabzon formasi altinda mücadele eder. Bizim bazi Oyuncular masallah hic takmiyorlar kafalarina olayi.
    Sergen Yalcin A2 Takimdan taniyormus Orhani Sadece övüyor adami

Yorum

• Asparagası salıp yatıp uyuyasım var
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Trabzonspor camiası Emre`nin peşinde...

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor camiası Emre`nin peşinde...
          Zaten bi yakalasak o monaco doomun, arou kone..
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Trabzon'un pilot takımı 1461 Trabzon'da forma giyen Abdullah Karmil, yeni sezonda A takıma alınacak. Teknik heyetin uzun süredir izlediği genç oyuncu, hazırlık kamplarına götürülerek denenecek. Başarılı olursa A takımda kalacak.
            poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzon'un pilot takımı 1461 Trabzon'da forma giyen Abdullah Karmil, yeni sezonda A takıma alınacak. Teknik heyetin uzun süredir izlediği genç oyuncu, hazırlık kamplarına götürülerek denenecek. Başarılı olursa A takımda kalacak.
              Hele sükür.Kemal gibi mallari alacagima altyapidan alirim.Zeki Yavruya da sans verilmeli.Onuda A takimda en azindan alternatif görüyorum.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Torric Jebrin kiralık giderse bizim için daha da faydalı olur çünkü kapasite var
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• bence sivokun alınması gerek hem beleş hem egemene misilleme yapıla bilir hemde ilaç olur ilaççç

Yorum

• Fotomaç'ta Elazığspor'un kiralık olarak Torric Jebrin ile büyük ölçüde anlaştığı yazıyor.

Yorum

• jebrin ligde bir takıma kiralansa daha mantıklı
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• uzerine dusuLmesi haLinde mewkisinde TÜRK Futbolunun gelecekteki 10 yılını domine edicek adami eLimizde tutuyoruz ama farkinda degiLiz.. canLi gozLede izLedim, teLewizyondanda izLedim. 8 sene ( 3 yiL profesyoneL + 5 yiL amator ) futboL oynadim ama onun yasinda o kadar hizLi, akiLLi we cok hizLi dusunebiLen hic soL bek gormedim.. Sefa Akin BASIBUYUK..
                        Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fotomaç'ta Elazığspor'un kiralık olarak Torric Jebrin ile büyük ölçüde anlaştığı yazıyor.
                          Elazığspor'un teknik direktörü kim?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burda düşünüleni yönetim de düşünüp Sivok'a teklif yapmış. Tahminen 1,3 yada 1,4 milyon euro gibi bir para önerilmiştir. Milli takımda da şans bulduğu için mutlaka Avrupa'da da belirli bir piyasası vardır. Bence Avrupa'dan orta seviye bir takıma gider.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu konu çok önemli. Bizim bazı değerlerimiz olmalı. Teknik direktörü Bülent Uygun olan takımı adeta yok saymalıyız. Herhangi bir görüşme bile olmamalı.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                onu anlatmaya kelimeler yetmez.............

Yorum

Çalışıyor...
                                X