Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammed gelir rahat olun ya. Yeter ki bizimkiler ciddi anlamda alacaz desinler.

Yorum

• Burda Muhammed'in yakinlarindan haber alan arkadaslarimiz vardi, onlar daha net bilgi verirler...

Yorum

• Stoper ve santrafora kalburustu adamlar alinmazsa, hedef lig 3.lugu olacaktir. Sadri bey artik yakinlarina urun aldirtir. Hedefi olmayan bir takima ben para harcamam, hele ki bazilari sadece kendi...dusunuyorsa!!!
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Dany bende isteyen birisi degilim acikcasi ama en azindan hizlilik yönden sikintimizi giderir o yönden olumlu fakat lig ortada herkesi her yerde yenebilecek kadroya ihtiyacimiz var.

Bana göre Dany alinmicak.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dany bende isteyen birisi degilim acikcasi ama en azindan hizlilik yönden sikintimizi giderir o yönden olumlu fakat lig ortada herkesi her yerde yenebilecek kadroya ihtiyacimiz var.

Bana göre Dany alinmicak.
            Şöyle geçiyor piyasada:

1-2 oyuncu var, onlar olmazsa Dany alınacak...

Sence hangi ihtimal olur?

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şöyle geçiyor piyasada:

1-2 oyuncu var, onlar olmazsa Dany alınacak...

Sence hangi ihtimal olur?
              Antepin durumu ortada ben su an oradan oyuncu alacagimizi sanmiyorum Fatih.

Biraz beklemek lazim bana göre.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Tahminim Burak(kesin gidecek) , Glowacki ve Henrique gidecektir.
                #7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• Antep için 25 gün beklemek lazım.

Yorum

• suyu cıktı artık ya lazım olanından şöyle adil rami gibi stoper ve yerli stoper alsınlar birde orta sahaya hakan ya da salihi alsınlar yeter diyecem kadroda o kadar çöp varki bunları temizlemeye kalksak bir sürü adam daha ihtiyaç olacak en azından kulübe icin. of be sıktı artık inş kadrodan kayıp olmadan gerekli ve ileriye dönük transferler yapılır diyecem yazarken kendimde inanmıyorum ki
                    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Stoper alsan nolur almasan nolur....Türkiyede Adalet olmadiktan sonra

Yorum

• Bu Hakan akıllıysa Hamburga gider zaten
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Açıkçası hiç heyecan falan yok transferle ilgili falan..

Çünkü futboldan soğudum, soğuduk, soğuttular..

Yorum

• Şenol Güneş'in bir sözü vardı.Messi yi alsakta şampiyonluk zor.Taki bu olaylardan önce.Kısacası istediğimiz adamları alsakta iyiler olsakta Türkiyede bu işin bizim açımızdan son olaylardan sonra kesinlikle zor olduğu anlaşılmaktadır
                            Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cemil İbrahim Cansız ‏
                              BİLGİ: Muhammet Demir, şuan da Trabzon'a dönmeyi istemediğini iletmiş. Ve bu yılda Gaziantep'te kalmak istiyor.

Ayrıca Muhammet Demir, beni de şaşırtacak şekilde Trabzon'u alternatiflerim arasında görmüyorum hedefim daha büyük demiş.
                              Muhammet gitmek istemeyeceği bir takım için bile bunu demez.
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muhammet gitmek istemeyeceği bir takım için bile bunu demez.
                                Konuş da rahatlayalım Selami
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X