Muhammed gelir rahat olun ya. Yeter ki bizimkiler ciddi anlamda alacaz desinler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Stoper ve santrafora kalburustu adamlar alinmazsa, hedef lig 3.lugu olacaktir. Sadri bey artik yakinlarina urun aldirtir. Hedefi olmayan bir takima ben para harcamam, hele ki bazilari sadece kendi...dusunuyorsa!!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDany bende isteyen birisi degilim acikcasi ama en azindan hizlilik yönden sikintimizi giderir o yönden olumlu fakat lig ortada herkesi her yerde yenebilecek kadroya ihtiyacimiz var.
Bana göre Dany alinmicak.
1-2 oyuncu var, onlar olmazsa Dany alınacak...
Sence hangi ihtimal olur?
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle geçiyor piyasada:
1-2 oyuncu var, onlar olmazsa Dany alınacak...
Sence hangi ihtimal olur?
Biraz beklemek lazim bana göre....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
suyu cıktı artık ya lazım olanından şöyle adil rami gibi stoper ve yerli stoper alsınlar birde orta sahaya hakan ya da salihi alsınlar yeter diyecem kadroda o kadar çöp varki bunları temizlemeye kalksak bir sürü adam daha ihtiyaç olacak en azından kulübe icin. of be sıktı artık inş kadrodan kayıp olmadan gerekli ve ileriye dönük transferler yapılır diyecem yazarken kendimde inanmıyorum kiBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCemil İbrahim Cansız
BİLGİ: Muhammet Demir, şuan da Trabzon'a dönmeyi istemediğini iletmiş. Ve bu yılda Gaziantep'te kalmak istiyor.
Ayrıca Muhammet Demir, beni de şaşırtacak şekilde Trabzon'u alternatiflerim arasında görmüyorum hedefim daha büyük demiş.
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet gitmek istemeyeceği bir takım için bile bunu demez.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
Yorum