Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devre arasinda Ricardo Costa ve Aymen Abdenour adi gecerken kiziyordum daha iyileri lazim diye

Dany ismini görünce Ricardo Costaya fit oldum
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Kayseri'den Hasan Ali
      Antep'ten Muhammed
      Bursa'dan Serdar Aziz , Ozan İpek
      Eskişehir'den Alper Potuk

Onur
      Celustka-Serdar Aziz-YABANCI STOPER-Hasan Ali
      Ozan İpek-Alper Potuk-Colman-Zokora-Olcan
      Muhammed

Yorum

• Twitter'da transfer konusunda haberler geçiyor
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocamiz yerli oyunculara daha cok guvenen bir isim. Ozan Ipek Olcan'in varliginda luks gibi dursa da bence harika bir transfer olur. Hatta Sercan Yildirim'i bile rehabilite edebiliriz gibi geliyor bana...
          Olcan forvet Arkasi oynar Alan veya Adrianin yerine.Zaten eskiden orda oynuyordu Olcan.Ozanda solda Defansa daha cok yardim eder.
          2008 de yaptigimiz gibi en az 10 Oyuncu yollayip yeni Oyuncular almaliyiz.
          Kimse kusura bakmasinda bu Kadroyu hic begenmiyorum.
          Barislari,Brozekleri yararlanmadigimiz Oyunculari hemen yollamaliyiz.
          Yedek Takimimizda Sampiyonluga oynar demisti Sadri Sener.Bence Ligden düser Yedeklerimiz.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Twitter'da transfer konusunda haberler geçiyor
            Kimler geçiyor ?

Yorum

• Muhammet Trabzonspor'a gelmek istemiyormuş.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muhammet Trabzonspor'a gelmek istemiyormuş.
                Pek inanmadım.

İnanmakta istemedim.

Yorum

• Cemil İbrahim Cansız ‏
                  BİLGİ: Muhammet Demir, şuan da Trabzon'a dönmeyi istemediğini iletmiş. Ve bu yılda Gaziantep'te kalmak istiyor.

Ayrıca Muhammet Demir, beni de şaşırtacak şekilde Trabzon'u alternatiflerim arasında görmüyorum hedefim daha büyük demiş.

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cemil İbrahim Cansız ‏
                    BİLGİ: Muhammet Demir, şuan da Trabzon'a dönmeyi istemediğini iletmiş. Ve bu yılda Gaziantep'te kalmak istiyor.

Ayrıca Muhammet Demir, beni de şaşırtacak şekilde Trabzon'u alternatiflerim arasında görmüyorum hedefim daha büyük demiş.
                    İnanasım gelmedi .

Ama eğer böyle düşünüyorsa kapılar kendisine kapatılmalı.
                    En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 19.04.2012, 20:08.

Yorum

• danny mi diego mu daha iyi sizce??

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        danny mi diego mu daha iyi sizce??
                        danny yetersiz diego sikeci
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

Cemil İbrahim Cansız ‏

iyi demiş ben trabzona gidicem falan dese bizimkiler bonservisin yarısını muhammede ödetmeye çalışırlar
                          Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            danny yetersiz diego sikeci
                            dany yetersiz mi kimi bekliyodunuz acaba!! bence dany 'ye şükredin.. ara transferde costa ismi geçtiğinde herkse bir sorun çıkarmıştı yetersiz yaşlı felan .. ama kimse alınmamıştı ve pişman olmuştuk keşke costa alınsaydı diye bundan dolayı dany iyidir iyi...

Yorum

dany yetersiz mi kimi bekliyodunuz acaba!! bence dany 'ye şükredin.. ara transferde costa ismi geçtiğinde herkse bir sorun çıkarmıştı yetersiz yaşlı felan .. ama kimse alınmamıştı ve pişman olmuştuk keşke costa alınsaydı diye bundan dolayı dany iyidir iyi...
                              fransa
                              almanya
                              ingiltere
                              italya

bu ülkedeki siradan bir takimdan stoper transfer et dannyden daha iyi oynar

bu beklentim cokmu yüksek?
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fransa
                                almanya
                                ingiltere
                                italya

bu ülkedeki siradan bir takimdan stoper transfer et dannyden daha iyi oynar

bu beklentim cokmu yüksek?
                                hayır kesinlikle değil ama bizim yönetime göre konuşuyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X