Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz Ne Zaman Beleşten Oyuncu Aldık ? Ya 4 Milyon Ya 5 Milyon Para verdik

Ancak Danny Ucuz Sapara + 1 milyon Gayette İyi Bir Takas
    Biz ne zaman düzgün transfer yaptık?

Tam iskeleti oturtduk dedik, bı baktık iskeletten geriye kaleciler kalmış.
    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• yönetimin ağzı yanmış anlaşılan adam gibi oyuncu izledikleri yok eğer stopere yapacakları transferde henrique ve adrian gibi fazla maliyetli ve balon çıkarsa sonları olacak onlarda bildikleri bir takımdan stoper almaya çalışıolar
      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz ne zaman düzgün transfer yaptık?

Tam iskeleti oturtduk dedik, bı baktık iskeletten geriye kaleciler kalmış.
        Jaja,Teofilo,Selcuk İnan,Egemen Korkmaz, Burak Yılmaz,Umut Bulut,Olcan Aldın,Zokora,Colman,Onur,Tolga, Bunları Bu Yonetim Yaptı ...

Danny Yanına Serdar Azizle Harika Olurlar Birisi Yan TOPTA İyi Oteki Oyun Kurmada Birbirlerini Kapatırlar..
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Celu-----serdar aziz-----danny-----cech
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Celu-----serdar aziz-----danny-----cech
            Bu Kadar Basit Harika Bir Defans 4 Lüsü
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

• Bu sene gol yemediğimiz maç sayısı yok denecek kadar az. Bunun en büyük nedeni defans hattındaki sıkıntı. Bir türlü orayı oturtamadık. Her maç farklı diziliş oluyordu. Seneye buna son vermemiz lazım.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sene gol yemediğimiz maç sayısı yok denecek kadar az. Bunun en büyük nedeni defans hattındaki sıkıntı. Bir türlü orayı oturtamadık. Her maç farklı diziliş oluyordu. Seneye buna son vermemiz lazım.
                takim savunmamiz
                takimdaki kosmaya aciz ruhsuz topcular

en büyük neden budur
                Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu sene gol yemediğimiz maç sayısı yok denecek kadar az. Bunun en büyük nedeni defans hattındaki sıkıntı. Bir türlü orayı oturtamadık. Her maç farklı diziliş oluyordu. Seneye buna son vermemiz lazım.
                  İstikrar isteniyorsa;

Celutska-----Serdar Aziz-----Danny-----Hasan Ali

Bu diziliş işimizi uzun yıllar görecektir.

Yorum

• Gecen sene o kadar kotu yabanci transferi yaptik ki, ligde iyi performans gostermis oyuncular cok sicak geliyor artik. Danny, Holmen, Webo, Doka, Kamara'ya filan sulansak baya sevinirim herhalde

Yorum

• Soner Aydogdu ve Veysel Sari Istanbula gitmek istiyor diye duydum.Alperi bilemem.
                      Yerli Oyuncu lazim bize.Ozan Ipeki istiyormusuz bunu Televizyonda duydum Gecen.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        takim savunmamiz
                        takimdaki kosmaya aciz ruhsuz topcular

en büyük neden budur
                        Katılıyorum.Pres yapmayan bir hücum hattı ve orta sahayla nasıl gol yememeyi beklersiniz ki ?

Tabiki stoperlerimizin kalitesizliğinden de çok gol yedik ama bol pres yapan bir takımda bu hatalar daha az olurdu.

Yorum

• Ayrıca solbeke Hasan Ali iyi giderdi. Cech ile beraber oynarlardı. Diğer oyuncuları da takasla gönderirdik. Ama Hasan Ali'nin alınacağını pek zannetmiyorum.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Soner Aydogdu ve Veysel Sari Istanbula gitmek istiyor diye duydum.Alperi bilemem.
                            Yerli Oyuncu lazim bize.Ozan Ipeki istiyormusuz bunu Televizyonda duydum Gecen.
                            Hocamiz yerli oyunculara daha cok guvenen bir isim. Ozan Ipek Olcan'in varliginda luks gibi dursa da bence harika bir transfer olur. Hatta Sercan Yildirim'i bile rehabilite edebiliriz gibi geliyor bana...

Yorum

• Bir de takımımız top çalma konusunda çok yetersiz kalıyor.

Bazı maçlarda rakibin ayağından top alamıyoruz ben çok sinir oluyorum. Mesela fener maçında top çalamadık ayrıca aldığımız topları kullanamadık. Bodoslama oynadık. Sonucunda da yenildik. Bu oyun anlayışıyla ileriye gitme ihtimalimiz zaten çok az.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gecen sene o kadar kotu yabanci transferi yaptik ki, ligde iyi performans gostermis oyuncular cok sicak geliyor artik. Danny, Holmen, Webo, Doka, Kamara'ya filan sulansak baya sevinirim herhalde
                                Aynen öyle Abi Henrique Adrian alindiklari ilk Günden beri bunlardan bisey olmaz diyorum.Japonyadan. 1-2 Oyuncu alsaydik keske.
                                Takashi Inui Bochumda inanilmaz,Kagawa zaten süper,Stuttgartli Sakai....
                                Hepsi süper bunlarin.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X