Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sat Burak'ı 5 Milyon Euro'ya kat üstüne 1-2 milyon euro daha al Dame N'doye yi..

Ver Sapara + Barış Özbek + 1-2 Milyon Euro = Danny + Muhammet Demir..

Ver Alanzinho + 2 milyon euro = Alper Potuk
    Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk Transfer Danny Tabi ki Bonserviste Soun Cıkarmazlarsa..
      Dany alınırsa defansa daha tecrübeli bir stoper düşünülüyor mu, yoksa sadece Dany ile birlikte yerli bir stoper takviyesi mi düşünülüyor ?
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• KSC-Talent Hakan Calhanoglu (18) zum HSV?

Von Frederik Ahrens und Simon Braasch
        Objekt der HSV-Begierde: Karlsruhes Super-Talent Hakan Calhanoglu
        Foto: imago

Die Suche nach einem kreativen Mann fürs Mittelfeld. Nach der Quasi-Absage von Granit Xhaka (19, Basel), der vor einem Wechsel nach Mönchengladbach steht, rückt nun nach MOPO-Informationen Hakan Calhanoglu in den Fokus des HSV.

Der 18-Jährige gab in der Rückrunde sein Zweitliga-Debüt für Karlsruhe, wurde prompt zum Stammspieler und dribbelte sich in die Notizbücher etlicher Bundesliga-Klubs. Auch beim HSV soll man sich Gedanken über den Offensivmann machen, der noch einen Vertrag bis 2016 beim KSC besitzt.

Sollten die Karlsruher allerdings aus der 2. Liga absteigen, wäre Calhanoglu für gut eine Million Euro Ablöse zu haben. Neben dem HSV buhlt unter anderem auch Werder um den Deutsch-Türken.
        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dany ve menajeri konusundaki haberler doğruysa sözleşmesi devam eden oyuncunun aklını çelmekle pek iyi etmemişiz. Bize yapılınca eleştiriyoruz ama biz yapınca sorun olmuyor. Oysa sana yapılmasını istemediğin bir şeyi senin de yapmaman gerekiyor. Antep, Dany'yi parlatıp satmayı düşünüyordu o yüzden sezon sonunda sözleşmesini uzatmışlardı. Ama Dany teknik heyet ve yönetime ben gitmek istiyorum derse mecburen satmak zorunda kalacaklardır...
          Danny ve Muhammed Gaziantep yönetiminden izin aldı diye haber çıkmıştı
          https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• Bu arada ;
            Milliyet Burak için %80 gs'de demiş ancak ''haber''in içeriğine haber demeye 1000 şahit ister.
            O değil de Burak'ın 5 milyon euro maddesi sadece yurtdışı taklifler için geçerli deye biliyorum, öyle değil mi ?
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• gören olmustur belki.

En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 19.04.2012, 18:20.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Aradaşlar bu sene en iyi transferleri Trabzonspor yaptı.
                Olcan, Volkan yerlilerin en iyisi
                Zokora, Celustka, cech iyi sayılırlar.
                Sapara ve Vittek iyi idi ama olmadı.
                Henrique ve Adrian kaynamadı. Biraz sabır.
                Takımın çoğu değişti. İnşallah iyi oyuncular alır yönetim.
                Ama şu varki şike süreci hala sonuçlanmadı. Tüm takımların ceza alabileceği bir ortam var. Süreç uzayacak biz yine yere düşmüş meyveleri toplayacağız.
                https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dany alınırsa en azından hızlı stoper açığımızı kapatır.
                  Evet benim de cok cok begendigim adam degil ama en azindan ikili mücadele ve hiz konusunda sikintimizi giderir.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Raul ayrılacakmış schalkeden çok üst düzey olmayan bir ligde takımda oynamak istiyorum ailemle vakit geçireceğim demiş. Bize gelir mi acaba?

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Raul ayrılacakmış schalkeden çok üst düzey olmayan bir ligde takımda oynamak istiyorum ailemle vakit geçireceğim demiş. Bize gelir mi acaba?
                      adam katarı tarif etmiş işte...

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Raul ayrılacakmış schalkeden çok üst düzey olmayan bir ligde takımda oynamak istiyorum ailemle vakit geçireceğim demiş. Bize gelir mi acaba?
                        9 milyon euro > Avrupa disinda bir takima gidecek...
                        1

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet benim de cok cok begendigim adam degil ama en azindan ikili mücadele ve hiz konusunda sikintimizi giderir.
                          danny bence tr deki en teknik stoperlerden biri bunuda göz ardı etmeyelim

ön liberoya koy sırıtmaz
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• alper potuk,danny,muhammet demir üçlüsü şuan tr de mutlaka almamız gereken oyunculardır.
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Dany hızlıdır, Dany tekniktir, Dany ülkenin en fazla top kapan stoperlerindendir amaa ülkenin en fazla top kaptıran stoperlerindendir

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dany hızlıdır, Dany tekniktir, Dany ülkenin en fazla top kapan stoperlerindendir amaa ülkenin en fazla top kaptıran stoperlerindendir

Şenol hoca egemen'e futbolu öğrettiyse danny hayli hayli öğrenir
                                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Çalışıyor...
                                X