Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan---Celustka---Renato Civelli---Monzon
    ----------Alper Potuk----Colman-----------
    Olcan--------------------------------Ozan
    ----------Muhammet---Burak-------------- kadrosu gibi bir kadro istiyorum. Burak giderse Bryan Ruiz, N'Doye, Martinez gibi oyuncularda alınabilir.
    İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hakikaten ha..

Biraz kopmam lazım galiba bazı şeylerden
      Tatil iyi gelebilir

Sivok'a ne diyorsun, düşüncen nedir?
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Kemal Tokak yeniden gündemimize gelmişmiş.Umarım yalan haberdir.Bir kaç maçını canlı izledim bizim Tayfundan daha iyi değil.Geçen yıl iyiki Samsun vermemişti.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yahu bizim futbolcumuz yaptımı kırsaydın ayağını diyoruz

örnek henrinin canere yaptığı faul

futbolu profosyonel düşünün

bizdeyken gs ye attığı gole manyak gibi sevinen topçu şimdi gs de bize atıyor aynı sevinci yaşıyor

lugano evet çirkef bir oyuncu ama defans için ideal bir oyuncu

morinho neden pepe den vaçgeçmiyor
          Futbolu, önüne her gelene tekme-dirsek atan adamı isteyecek kadar profesyonel düşünemem ben.

O kadar profesyonel düşünürsem gözümdeki Trabzonspor'un anlamı kalmıyor.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tatil iyi gelebilir

Sivok'a ne diyorsun, düşüncen nedir?
            Sivok ile ilgili düşüncem 6 aydır belli de yönetimin hiçbir düşüncesi olmadığı aşikâr
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lugano gibi çirkefin önde gidenine formamızı nasıl yakıştırıyorsunuz anlayamıyorum..

bende burak alınacağı zaman eleştirmiştim bu adamı niye alıyorsunuz yalan yanlış kendini atıyor bu emek hırsızı diye adam 32 gol attı hatta birilerinin avatarı oldu
              bence lugano yu alamayız paramız yetmez
              dengelerimiz yetmez ayrıyeten lugano geysedeki selçuktan daha çok ister
              dünya kabiliyetli stoper kaynıyor bence almak istenirse paraguay liginden giraydan üç gömlek yükseği bulunur
              sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Lugano zaten Trabzonspora gelmez boşuna yorulmayın Dün dedim, bunlar kötüleri gösterip Danny'e bizi ikna edecekler diye...Danny ismi geçen oyuncular arasında Puyol gibi gelecek gözümüze Ah yönetim ah!

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende burak alınacağı zaman eleştirmiştim bu adamı niye alıyorsunuz yalan yanlış kendini atıyor bu emek hırsızı diye adam 32 gol attı hatta birilerinin avatarı oldu
                  bence lugano yu alamayız paramız yetmez
                  dengelerimiz yetmez ayrıyeten lugano geysedeki selçuktan daha çok ister
                  dünya kabiliyetli stoper kaynıyor bence almak istenirse paraguay liginden giraydan üç gömlek yükseği bulunur
                  Burak'ı istememe sebebiniz neydi?
                  Aynı mıydı benim Lugano sebepleri ile?

Yorum

• Sapara'yı Antep'ten futbolcu alamıyorsak satmanın anlamı yok. Sapara'dan daha iyi bi orta saha oyuncusu alamayacağımızı hepimiz biliyoruz en azından Cenk & Muhammet ikilisinden birini takıma kazandırmamız lazım. Henrique'yi Fuat Çapa devre arası çok istedi ama sonra bi fikir değişikliği oldu gönderilmedi. Sezon sonu yine bir teklif gelecektir ve bence bu sefer Kiralık olarak 1 sezon göndermek en iyisi.

Kazasız belasız bir kamp döneminden sonra da Vittek'in önümüzde ki sezon takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum. Hiç değilse klübede adam akıllı bi golcümüz olur.

Yurt içinde bu takımda görmeyi istediğim tüm mevkiler dahil tek yabancı oyuncu Pierre Webo ve inşallah sezon sonunda bu yönde bi girişimimiz olur.

Yorum

• Sivok alınabilirse çok iyi olur..

Aslına bakarsanız defans oyuncusunu İtalyan Ligi dışından başka ligden almayacaksınız..

Yorum

• Yerlilerden Muhammet Demir,Ozan İpek,Serdar Aziz,Alper Potuk'un kesinlikle alınması gerekir...

------Colman/Zokora-----Alper Potuk----

--------------Olcan---------------

Burak--------------------Ozan İpek/Volan Şen--

-----------Muhammet Demir---------
                        En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 18.04.2012, 11:54.

Yorum

• Bucalı Abdülkadir ismi ortaya çıktı yine, Muhammet Demir niyetine kullanırız artık

Yorum

• Kayserili Furkanı bi kenara yazın..

Cok büyük futbolcu olur o cocuktan..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• 8 yaşındaki Emre Demir,5 yıllığına dayalı döşeli evde oturma ve seyyar satıcı babasına iş garantisi karşılığında Kayserispor'a transfer oldu
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kayserispor'dan flaş transfer!

Mersin'de 1'inci Amatör Küme futbol kulüplerinden Kuvayi Milliye'nin minik takımında oynayan 8 yaşındaki Emre Demir, 5 yıllığına, dayalı döşeli evde oturma ve seyyar satıcı babasına iş garantisi karşılığında Kayserispor'a transfer oldu.

10 numaralı formayı giyen ve sol ayağını iyi kullanan minik Emre Demir'in yeteneğini yansıtan klibin internetteki paylaşım sitelerinde yayınlanması hayatının akışını değiştirdi. Stiliyle Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi'ye benzetilen Emre Demir'in babası 27 yaşındaki Hayrettin Demir, Kayserispor yöneticileriyle görüşmesinde dayalı döşeli evde oturma ve iş karşılığında oğlunun 5 yıllığına sarı- kırmızılı formayı giymesi için imzayı attı. 5 çocuğundan 4'üncüsü olan Emre'yle gurur duyduğunu söyleyen Hayrettin Demir, "Emre'yi sanal alemde izleyenler gözlerine inanamıyor. Stili ile Messi'ye benzetilen oğlumu gören Kayserispor yöneticileri bizimle anlaşma yaptı. Bu yaşta hem kendisini, hem bizi yoksulluktan kurtardı. Gelecekte çok büyük bir futbolcu olacağına inanıyorum" dedi
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Çalışıyor...
                                X