Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barcelona bu yaz için 50 milyon € + giden futbolculardan gelen paraları transfer bütçesi olarak belirledi.

Buda Demek Oluyorki BALE Barcada
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Teknik ekip tercihlerini ve başkanın karaktersizliğini bir kenara koyarsak , o dönem elimizde olan kadro , şampiyonluğa ulaşabilecek kapasitedeydi . Heba oldu gitti . Kesinlikle katılmıyorum , sıradan takım diyenler 2000 leri hatırlamıyor gerçekten .

ben yaşım gereği hayal meyal hatırlıyorum o yılları.. milosevskiler, macitler, salazarlar, da silvalar, bushiler, markovlar, muzafferler felan. bir ton kazma oyuncu..

ama marcelinholu kadro için aynı fikirde değiliz, şampiyon olabilecek bir takım değildi zaten fb nin gs nin felan kadroları çok iyiydi o zamanlar... celalettin, ömer rıza, ferhat, hüseyin, ayman felan bunlarla mı şampiyon olacaktık. hatırladığım kadarıyla o kadroda yıldız olarak gökdeniz ve yattara vardı, szymkowiak ı saymıyorum o adamı albayraklı dönemde zaten kaybettik fazla kalmadı. umut u almıştık fatih in yerine, marcelinho gelmişti fatih i satmıştık zaten o zamanda söylemiştim haberlerde görünce, millet seviniyordu ben üzülüyordum bir anlamı kalmamıştıki, kadroyu güçlendirecekken iyice bozmuştuk.
      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 14.04.2012, 00:42.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Su ülkede sokaktaki Vatandas kimi niye seciyor? Diyor ki, zaten hepsi hirsiz, yalanci ama secilenler en azindan hizmet ediyor!

Pekiyi Türk futbolunda cok mu farkli? hayir! Hadi bunu yapiyorsunuz, bari layiki ile takima hizmet edin!!!!!
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ...

ama marcelinholu kadro için aynı fikirde değiliz, şampiyon olabilecek bir takım değildi zaten fb nin gs nin felan kadroları çok iyiydi o zamanlar... celalettin, ömer rıza, ferhat, hüseyin, ayman felan bunlarla mı şampiyon olacaktık. hatırladığım kadarıyla o kadroda yıldız olarak gökdeniz ve yattara vardı, szymkowiak ı saymıyorum o adamı albayraklı dönemde zaten kaybettik fazla kalmadı. umut u almıştık fatih in yerine, marcelinho gelmişti fatih i satmıştık zaten o zamanda söylemiştim haberlerde görünce, millet seviniyordu ben üzülüyordum bir anlamı kalmamıştıki, kadroyu güçlendirecekken iyice bozmuştuk.
          O süreci gerçekten doğru hatırlamıyorsun , bu paragrafta açık etmişsin . Başlıkla ilgisi olmadığından uzatmak gibi bir düşüncem yok lakin çok hakim olunmayan bir konuda/olayda ahkam kesmek hiç hoş görünmüyor . İşe , yukarıda saydığın futbolcuların transfer tarihlerini inceleyerek başlayabilirsin . Bir Fatih Tekke gitti yerine o dönemin "Mustafa Pektemek'i" , O dönemin Stoch'u , O dönemin Riera'sı denebilecek transferler yapıldı . 1 yıl evvel 77 puan yapıp hakem faciası ile şampiyonluğu çalınan takım aşağı yukarı bozulmamıştı . Szymkowiak yine o sezon başında hiçte kaybedilmiş değildi . Lakin yönetim tff ve mhk nezdinde o kadar beceriksiz , teknik ekiplerimiz o kadar kabiliyetsizdi ki , tam bir yıl içinde tüm takım dağıldı .

Şunu da açık söyliyeyim , bu sezon bana göre 2006 , 2007 yıllarından farklı geçmesine tek sebep Şenol Güneş'tir . Yoksa şu an takım , tıpkı o dönemdeki gibi yerle yeksandı .

Egemen gitti , Selçuk gitti , Umut ve Jaja gitti , Burak gitti , kalecilerimizden biri gidecek ... Önce tarihi doğru araştırın sonrada Adrian'a ALan'a bakıp takımın haline ağlayın .

Yorum

Egemen gitti , Selçuk gitti , Umut ve Jaja gitti , Burak gitti , kalecilerimizden biri gidecek ... .
            Gitmeleri o kadar kesin yani?
            #7 Óscar René Cardozo Marin
            #28 Abdul Majeed Waris
            #8 Mehmet Ekici
            #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gitmeleri o kadar kesin yani?
              Görünen köy klavuz istemiyor .
              Tam 12 ay öncesine dönün ; Selçuk yeni sözleşme imzalayacak , yönetim , Egemen'in istediği ücreti ödeyecekti .
              Yukarıdaki öngörü , geçmiş yıllardan bir taraftar olarak edindiğim tecrübeye dayanmaktadır .
              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 14.04.2012, 01:17.

Yorum

Görünen köy klavuz istemiyor .
                Tam 12 ay öncesine dönün ; Selçuk yeni sözleşme imzalayacak , yönetim , Egemen'in istediği ücreti ödeyecekti .
                Burak büyük bir ihtimalle gidecek hepimiz bunu biliyoruz lakin kalecilerimizden biri gidecek diyorsunuz bu kesin mi biri daha yeni sözleşme imzaladı diğerinin sözleşmeside devam ediyor 2016ydı sanırım?
                #7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• Arsenal'den Oğuzhan Özyakup ile ilgilendiğimiz yazıldı bugün TrabzonsporLovers sayfasında.
                  Bilen var mı, nasıl bir oyuncu, genç yaşına rağmen ilk onbire girebilecek bir futbolcumu?

Bir de Karlsruhe'den transfer ettiğimiz bir diğer Trabzon kökenkli futbolcu vardı, o önümüzdeki
                  sezondan itibaren bizde mi olacak?

Yorum

O süreci gerçekten doğru hatırlamıyorsun , bu paragrafta açık etmişsin . Başlıkla ilgisi olmadığından uzatmak gibi bir düşüncem yok lakin çok hakim olunmayan bir konuda/olayda ahkam kesmek hiç hoş görünmüyor . İşe , yukarıda saydığın futbolcuların transfer tarihlerini inceleyerek başlayabilirsin . Bir Fatih Tekke gitti yerine o dönemin "Mustafa Pektemek'i" , O dönemin Stoch'u , O dönemin Riera'sı denebilecek transferler yapıldı . 1 yıl evvel 77 puan yapıp hakem faciası ile şampiyonluğu çalınan takım aşağı yukarı bozulmamıştı . Szymkowiak yine o sezon başında hiçte kaybedilmiş değildi . Lakin yönetim tff ve mhk nezdinde o kadar beceriksiz , teknik ekiplerimiz o kadar kabiliyetsizdi ki , tam bir yıl içinde tüm takım dağıldı .

Şunu da açık söyliyeyim , bu sezon bana göre 2006 , 2007 yıllarından farklı geçmesine tek sebep Şenol Güneş'tir . Yoksa şu an takım , tıpkı o dönemdeki gibi yerle yeksandı .

Egemen gitti , Selçuk gitti , Umut ve Jaja gitti , Burak gitti , kalecilerimizden biri gidecek ... Önce tarihi doğru araştırın sonrada Adrian'a ALan'a bakıp takımın haline ağlayın .

benim ahkam kestiğim felan yok yazımı hangi kafayla okuyorsun, herşeyi bir sen mi biliyorsun ? bende kendi düşüncemi söylüyorum musayla celalettinle hüseyinle ömer rızayla felan bu takım şampiyon olamazdı diyorum, albayrak-lazoroni-z.doğan üçlüsü takımı batırdı diyorum.

o sezona berbat bir giriş yapmıştık marcelinho nun golüyle denizli yi yenmiştik ligin 5. haftası felandı ilk galibiyetimizi almıştık. o takımdan bir cacık olmayacağı zaten belliydi gol bile atamıyorduk, gelmiş birde o takım şampiyon olabilirdi diyorsun. biz aksini söyleyince ahkam kesmek oluyor, tamam bir sen futbol profusun, büyüksün üstad.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Burakin gitme olasiligi zaten belli fazla söylenecek birsey yok. Kalecilerden giden olursa tolga olur yoksa olmaz oda avrupaya zaten.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arsenal'den Oğuzhan Özyakup ile ilgilendiğimiz yazıldı bugün TrabzonsporLovers sayfasında.
                        Bilen var mı, nasıl bir oyuncu, genç yaşına rağmen ilk onbire girebilecek bir futbolcumu?

Bir de Karlsruhe'den transfer ettiğimiz bir diğer Trabzon kökenkli futbolcu vardı, o önümüzdeki
                        sezondan itibaren bizde mi olacak?
                        Karlsuhe'deki oyuncu Hakan Calhanoglu idi.
                        Kendisi Gümüshaneli, ayrica GS taraftari.
                        Kesin gelecek deniliyordu ama sözlesmesini uzatti KSC'de.
                        O is yatti yani. Ama yakti kendisini, sözlesme uzattiktan sonra KSC yeni antrenör getirdi takimin basina, Hakan artik ilk 11 degil, yedekte bekliyor.
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Hakan Seneye Almanya 3.Ligde oynayacak büyük ihtimalle.Yakti kendisini eger düserseler.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benim ahkam kestiğim felan yok yazımı hangi kafayla okuyorsun, herşeyi bir sen mi biliyorsun ? bende kendi düşüncemi söylüyorum musayla celalettinle hüseyinle ömer rızayla felan bu takım şampiyon olamazdı diyorum, albayrak-lazoroni-z.doğan üçlüsü takımı batırdı diyorum.

o sezona berbat bir giriş yapmıştık marcelinho nun golüyle denizli yi yenmiştik ligin 5. haftası felandı ilk galibiyetimizi almıştık. o takımdan bir cacık olmayacağı zaten belliydi gol bile atamıyorduk, gelmiş birde o takım şampiyon olabilirdi diyorsun. biz aksini söyleyince ahkam kesmek oluyor, tamam bir sen futbol profusun, büyüksün üstad.
                            Benim futbol bilgim , forumda yazan her hangi arkadaştan fazla değildir sanırım. Tek dikkat ettiğim husus , bilmediğim konularda yorum yapmaktan kaçınmaktır .

İlk mesajında rezil bir kadro olduğunu söylüyorsun ("kadroyu zaten biliyorsunuz. bende marce nin yerinde olsam o takımda 2dk durmazdım."), bende bunun üzerine o dönem elimizdeki kadronun potansiyelinden bahsettim . Kadrosunda 4-5 lig standardının üstünde oyuncu olan takım , sıradan bir takım değildir . Büyük oranda , o dalga geçilen futbolcuların omurgasını oluşturduğu takım(2004-2005) şampiyonluğu elinden alınmış bir kadroydu(Muhtemelen ilkokul 5 'e gidiyordun) . 2006-2007 sezonu başında da Marcelinho Szymek vesaire henüz sorunlu futbolcular pozisyonunda değildi . Süreci yönetemeyen bir yönetim ekseninde 12-15 ay içerisinde 6-7 yıllık birikim yerle bir edildi . O jenerasyon , tıpkı ondan önceki 2 jenerasyon gibi şampiyonluğun ucundan dönmüş ve yönetim basiretsizliği ile buharlaştırılmıştır . Neticesinde 2008 yılında Sadri Şener yönetimiyle, tekrardan sıfırdan başlanmıştır . Araya girme hevesini oluşturan da bu sezon , 2006-2007 sezonu faciasının kıyısından dönmemize parmak basma isteğiydi .

Zahmet edip okursan yukarıdaki iki mesajımı ; kadro diyorum . İtiraz ettiğim nokta sınırlı bir düzeltmeden ibaret . Okuduğunu anlasan , kafi . Aklınca dalga geçerek yaptığında ayrı bir komedi . Daha neye itiraz ettiğimden haberin yok yahut fazla heyecanlısın en ufak bir muhalefete karşı algın farklılaşıyor .

ahkam kesmek : kendi kendine fikir yürütmek, çıkarımlara varmak .
                            Seni bu kadar duygusallaştıran bu ifade ise , hangi manada kullandığımı belirteyim istedim .
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 14.04.2012, 02:59.

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Düşüncelerine saygı duyuyorum. Onur sakatlandığında Tolga gayet güzel devam etti ediyorda. Ama diyelim ki Tolga satıldı... Allah korusun Onur sakatlandı veya kalede kim duruyorsa sakatlandı geriden gelecek olan görevini üstün performansla yapabilecek mi buda var. Birkere şans tuttu birdaha tutarmı belli olmaz. Trabzonspor için kalecileri bir şanstır, ne kadar benzer bir durum olmasada elindeki en iyi futbolcularını göndermiş bir Trabzonspor görmek istemiyorum Egemen,Selçuk gibi..
                              bu mantıkla takımı idare edemeyiz. bu sene muslera kaç maç sakatlandı, volkan kaç maç sakatlandı, cenk kaç maç sakatlandı? kaldı ki zeki de kalecimiz ve güvenmek zorundayız. neden bir tolga olmasın ki, onlara da şans vermeliyiz, yoksa çürüyüpü duracaklar. 4 tane kalecinin ne gereği var zaten bilmem.

maddi boyuta gelince iki kaleciye yıllık ciddi ücretler veriyoruz iki kaleciye de, hem bu maddi yükten kurtaracağız, yedek kaleciye o kadar para veremeyiz, hem de tolgaya avrupa kapılarını açıp gururla izleyeceğiz, hem de transferden cebimizi dolduracağız.

ayrıca ibbli dokayı mutlaka almalıyız, alexten iyi değilse kafamı keserim. tam bizim aradığımız bir oyuncu, ortasahamız gol atmıyor, bu adam asist ve gol özelliği yüksek, penaltı kaçırmıyor ve yaptıklarına göre çok da koşuyor. bu adamı kimseye kaptırmamalıyız. ibbden de adam alamıyorsak hiç konuşmayalım.
                              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Gaziantep sezonu kapadi simdi aldik aldik muhammeti, yoksa muhtemelen çok geç kalmis olacagiz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X