Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak haymatloshan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sebebi önünde oynayan topçuların defansif yönü az,o yüzden ileri sınırlı olarak çıkıyor.Bulunduğu mevkide Türkiye'nin en iyisi Hasan Ali,futboldan anlayan anlar.Senin önünde savruk kişi olacak ve sen habire ileri çıkacaksın ciğer lazım o kadar açık kapatmak için.
    Volkanın ve Olcanında defansif yönü az ama Cechle Celustka 2şer 3 er asisti golü sığdırdılar performanslarına .

Ben Hasan Aliyi çok izlemedim o yüzden kesin konuşamıyorum.Futboldanda anlamıyorum o kadar

Yorum

• Hasan Ali diyorsunuz hatta futboldan anlayan anlar gibi bir üslub kullanıyorsunuz , ama bize geldiğini ve Cech ile aynı performansı gösterdiğini varsayalım. 2 maç sonra arkasına teneke bağlayıp göndermek isteriz.
      En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 13.04.2012, 22:52.
      #7 Óscar René Cardozo Marin
      #28 Abdul Majeed Waris
      #8 Mehmet Ekici
      #11 Kévin Constant

Yorum

• Hasan Ali bence de özellikli bir oyuncu değil, hatta vasat
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar Hasan Ali diyorsunuz ama bize geldiğini ve Cech ile aynı performansı gösterdiğini varsayalım. 2 maç sonra arkasına teneke bağlayıp göndermek isteriz.
          Kesinlikle katılıyorum.Özellikle bizde sol bek yüzü eskiyince çabucak tepki gören bir mevki.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            * Kadir'i beğenmeyen arkadaşların ön libero tercihleri nelerdir mesela ?
            olay kadiri beğenip beğenmemek değil gerçek şu ki bu takımda kadir çok mücadele eden koşan adam arıyosan barış ataş barış özbek aykut serkanı koy oraya yapıyo zaten.bizim selçuk gibi pas yapmasını bilen adama ihtyacımız var selçuk çokmu koşuyodu yoo ama pas yapıyodu alıyodu veriyodu bu sene var mı böle bişi yok o zaman napcaz kadiri sene sonun da onu da mersine kiralarız ancak
            ayrıca kadir gibi oyuncuları siz hiç avrupa takımlarının orta sahalarında görüyomusunuz.

Yorum

• İlk olarak aretias147 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              olay kadiri beğenip beğenmemek değil gerçek şu ki bu takımda kadir çok mücadele eden koşan adam arıyosan barış ataş barış özbek aykut serkanı koy oraya yapıyo zaten.bizim selçuk gibi pas yapmasını bilen adama ihtyacımız var selçuk çokmu koşuyodu yoo ama pas yapıyodu alıyodu veriyodu bu sene var mı böle bişi yok o zaman napcaz kadiri sene sonun da onu da mersine kiralarız ancak
              ayrıca kadir gibi oyuncuları siz hiç avrupa takımlarının orta sahalarında görüyomusunuz.
              * Ben hala Kadir Bekmezci tercihimde ısrarcıyım, özellikle 3-4 maçını izledim. Öyle sadece koşmuyor sizin dediğiniz gibi. Şahsen ben artık Aykut oynayacak diye heyecan yapmak istemiyorum...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İstatistiklere çok takılmamak lazım,defansif yönü hepsinden iyi ligdekilerin.

Marek Cech kariyeri boyunca 10 gol atmış 5'i milli takımda,11 asist yapmış 2'si milli takımda.
                Hasan Ali kariyeri boyunca 7 gol atmış ve 8 asist yapmış.

İstikrarsız adamı defansa koymazlar,koymuyorlarda nitekim.

Dipnot:İstatistikler,istatistiklere önem verenler için.
                En son haymatloshan tarafından düzenlendi; 13.04.2012, 23:09.

Yorum

• Burak gidiyorsa Sercan Yildirim'i alip rehabilite edebiliriz

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak gidiyorsa Sercan Yildirim'i alip rehabilite edebiliriz
                    * Evet güzel fikir mesela 15 milyon euro + Sercan
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu marcelinho örneğini ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar... bu adam alındığında kulübün başkanı nuri albayrak tı, fatihi sattı bunu aldı, kulübün hocası lazoroniydi istifa etti gitti ziya doğan geldi. o yıllarda kulübün sıradan bir anadolu takımından farkı yoktu hatırlamak istemediğim yıllardır, kadroyu zaten biliyorsunuz. bende marce nin yerinde olsam o takımda 2dk durmazdım.

ama şimdi öyle değil. sadri başkanla kim ne derse desin her anlamda büyüdük... klose yi getiriyorduk nerdeyse, veletleri yüzünden gelemedi adam. zokora yı getirdik adamın kariyeri ortada, verirsin parayı adam koşa koşa gelir, adrian a henrique ye 20 milyon TL üzeri para bayıldık rakama dikkat ! şimdi nasıl kurtulacağız diye düşünüyoruz...

halbuki bu herifleri alana kadar bize beleşe gelebilecek yıldızlar önerilmişti, beleşe dediğim yıllık 1.5-2m € arası parayı verip getirebileceğimiz isimlerdi bunlar. yaşlı diye almadılar ama artık akıllanmışlardır diye umuyorum.
                      Teknik ekip tercihlerini ve başkanın karaktersizliğini bir kenara koyarsak , o dönem elimizde olan kadro , şampiyonluğa ulaşabilecek kapasitedeydi . Heba oldu gitti . Kesinlikle katılmıyorum , sıradan takım diyenler 2000 leri hatırlamıyor gerçekten .

Yorum

• hadi bakalım başlar yakında uykusuz geceler
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Ya su gazete oyunlarina gelmeyi ne cok seviyorsunuz, sizleri anlamak cok zor

Senol Günes, yildiz olan hicbir yerli oyuncumuzu birakmaz! Birakanlar Yönetim koltugunda oturanlar, bu oyunculari bizanslilara resmen peskes cekiyorlar ama daha bunun farkinda bile degilsiniz...
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            * Evet güzel fikir mesela 15 milyon euro + Sercan
                            Hocam gsye vermeyelim yahu Burak'i, o Avrupa'ya gitsin, bizim Senol usta da yeni bir Burak yapsin Sercan'dan...

Yorum

• Diger Ülkeleri bilmem ama özellikle Almanya´nin önde gelen kulüplerinde (ki bunlarin taraftari milyon üzerindedir) taraftar söz sahibidir. istemedikleri birsey olursa, olmaz, yapilamaz veya tersi!

Pekiyi biz milyonluk camia olarak bunu yapabiliyormuyuz?

Benim icin bu Yönetim´in ne oldugu bellidir ama hadi diyelim yine yeni bir sans, alin size bir transfer dönemi.

Takimin eksiklikleri belli:

Dün F.Santana yazdim, zarar yapma ihtimali %1
                              Santrafora ise defalarca isimler yazdim.
                              Arti bu takimin duran top problemini cözecek Salihovic
                              Bu 3 oyuncunun maliyeti bir Burak transferine bakar

Alper, Ozan, Muhammet takim degistirecekse bu Trabzonspor olmali.

Iste bu kadroyu kurabileceksen, Yönetim basarisindan söz edersin
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stuttgart'da ki Martin Harnik iyi oyuncu
                                ikinci lige düsseldorfa gitmeden alacaktik
                                simdi gec
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Çalışıyor...
                                X