Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Furkan ve Abdullah ön libero mu oynuyorlar ? Kadir'i kaç kez seyrettin mesela ?
    Kadiri 7 Kez İzledim Abi Ben

Veysel Sari Daha İyi Olur Bence
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadiri 7 Kez İzledim Abi Ben

Veysel Sari Daha İyi Olur Bence
      * İnadıma mı yapıyorsunuz uşaklar, saydığınız isimlerin hangisi ön libero pozisyonunda
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

* İnadıma mı yapıyorsunuz uşaklar, saydığınız isimlerin hangisi ön libero pozisyonunda

Baş mevki: Önlibero

Yorum

* Furkan ve Abdullah ön libero mu oynuyorlar ? Kadir'i kaç kez seyrettin mesela ?
          1-2 ortasahada kosup duruyordu.Sivastan Murat,Erman ve Grosicki haric oyuncu alinmaz.Önlibero genc gurbetci alsinlar yeter.Bazi oyuncular sadece Anadolu topcusu ayni bizim Sapara gibi büyük takimlarda is yapamazlar cünkü oyunu sen yapmalisin.Aykutu Sivasa koy bizimkiler hemen transfer etmek ister.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sivok bizim defansı toparlayabilir yıllık 1,5 veya 1,8 arası bir paraya hallolur diye düşünüyorum.Gerçi bunları sadece biz düşünüyoruz yönetimin bişeyden haberi yoktur
            BJK'den 1.5 istiyormuş galiba, onlar ise 1.2 veriyormuş, gir araya işte 1.3-1.4'e ayarla, sıfır katkı veren adamlara 1'er milyon vereceğine al Sivok'u her türlü oynasın...

Yorum

* Ben hiç orda izlemedim, ama Kadir'i çokça izledim, Ferhat'ın Tayfun'un Aykut'un oynadığı takımda İniesta'dır benim gözümde ...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

* Ben hiç orda izlemedim, ama Kadir'i çokça izledim, Ferhat'ın Tayfun'un Aykut'un oynadığı takımda İniesta'dır benim gözümde ...
                Aykut ferhat Tayfunun Yerine Alınsın mı Dersen Hiç İtiraz Etmem

Yorum

• Bas parayı Sivok ve Ersan'ı al Beşiktaş'tan. Alper'i orta sahaya, Muhammed'i de forvete aldık mı tamam işte daha ne olsun.

Yorum

• Duyum mu lâzım?

Karim Haggui uzun zamandır izlenilen bir oyuncuymuş

Kaynak? Uğur abi

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bas parayı Sivok ve Ersan'ı al Beşiktaş'tan. Alper'i orta sahaya, Muhammed'i de forvete aldık mı tamam işte daha ne olsun.
                      Bunlara ek olarak yabancı Salihovic ve N'Doye al bitir transferi. Sağa sola, boş adamlara saçma paranı.

Ama bunların bir tanesi bile olsun, adam gibi işler yapılsın bırakacağım ligi takip etmeyi...Biliyorum çünkü tombaladan gelecek yabancılar.

Yorum

• Alper için geç kalmış olabiliriz Gs Melo'nun yerine onu düşünüyor.
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alper için geç kalmış olabiliriz Gs Melo'nun yerine onu düşünüyor.
                          GS Melonun Bonservisini Aldı Sanırım Abi

Melo'nun bonservisi alındı mı?
                          Galatasaray ile Juventus’un, Felipe Melo’nun bonservisi için anlaştıkları ileri sürüldü. Brezilya basını, sarı-kırmızılı kulübün, sezon başında 13 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Melo için Juventus’la 7 milyon euroya el sıkıştığını yazdı.

Yorum

• ozanı alıyoruz beyler
                            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

GS Melonun Bonservisini Aldı Sanırım Abi

Melo'nun bonservisi alındı mı?
                              Galatasaray ile Juventus’un, Felipe Melo’nun bonservisi için anlaştıkları ileri sürüldü. Brezilya basını, sarı-kırmızılı kulübün, sezon başında 13 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Melo için Juventus’la 7 milyon euroya el sıkıştığını yazdı.
                              Almadılar kavgadan sonra bileti kesildi ama süper finalde oynatacak başka adamları olmadığı için affettiler.
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Almadılar kavgadan sonra bileti kesildi ama süper finalde oynatacak başka adamları olmadığı için affettiler.
                                hayretler icindeyim memlekette bedava adam yok mu ya hemen bitmeleri lazımdı o oyuncunun manegerinin yanında inanmıyorum fatih abi cimdik at bana gs de alternatif oyuncu yok
                                ulan dürzüler onun bunun oyuncusunu ayarta ayarta geldiniz buraya bekleyin la
                                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X