Yönetimden iyi yerli oyuncu transferleri bekliyorum. Yabancilardan bize fayda yok. Olcan gibi transferler takima neler katabiliyormus hepimiz gördük.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Haber masa başı duruyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...................onur.......................
serkan...dante...bassong....cech..
.........colman.......kerim frei.........
.volkan.......giovanni moreno..olcan
.................petric....................
tolga,giray,sefa,muhammed,orhan gülle,vittek,yiğit incedemir,alan,hüseyin tok,celustka,
çok mu zor)
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSapara Antep'te değerini buldu iyice, Antep son ana kadar zorlayacaktır en olmadı takıma geri döner.
Muhammet veya Cenk'le kafa kafaya takasına hayır demem.poetricus
Yorum
-
Savaş Sanatı'nda Sun Tzu şöyle der: Düşmanını, hava koşullarını, araziyi tanımadan savaşa kalkma
Bunu futbola uyarlarsak ligde yarışacağın rakiplerini analiz etmeden, takip edeceğin güzergahı netleştirmeden transfer yapmamamız lazımAdrian'ı Polonya'da iyi diye dünya paraya getirirsen, burdaki rakiplerin sert ve kapalı futbolunu görmezden gelerek, o halde Adrian da kaybolur gider. Rakiplerin tek tek futbollarına, sistemlerine, futbolcularına bakıp güçlü ve zayıf yönlerini çıkartacak, ona göre futbolcu seçeceksin
Şampiyonluk güzergahında ilerleyeceksen kaliteli transfer yapmak zorundasın, idare edecek transferlerle olmaz. Şampiyonluk güzergahının etrafındaki şartları fırsata çevirmesini bileceksin, sinip kalmayacaksın, haklıysan hakkını o şartlardan faydalanıp koruyacaksın. İmkanın varsa takviyeni yapacaksın, yeter demeyeceksin, "Pes!" demeyeceksinTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Samsunspordan :Murat yıldırım,Murat ceylan,Uğur boral;Kemal tokak;Gekas
Manisaspordan :Yiğit incedemir,Mehmet güven,Akaminko jery,Hüseyin tok
Bizim yönetim ilk etapta ancak bu topçularlan ilgilenir ve manisanın futbolcularını alma olasılığımız bence daha yüksek...
Yorum
-
Transferde başarı için önce vizyon, sonra doğru ve sürdürülebilir bir sistem, sonra kaynak ve en son da biraz şans gerekiyor.
Bu gözle bakıldığında burada iyi niyetle isim öneren arkadaşlarımızın ve hemen hepimizin bir kez daha hayal kırıklığına uğramaları muhtemel bir sezon bizi bekliyor.
Eğer hala belli iddialar taşıyabiliyorsak bu sadece rakiplerin de bizim kadar hata yapmalarından kaynaklanıyor.
Bu hatalardan bu yıl kayda değer şekilde arınan gs'nin bu transfer döneminde yapacağı hamlelerle farkı açacağını öngörüyorum.
Önümüzdeki yıl ve önemli bir değişiklik olmazsa belki birkaç yıl daha gs bu ligi domine edecek, diğer 3 büyük takım ikincilik için mücadele edecektir.
İçimizdeki umut kırıntısı da bu işin bir matematik işi olmaması nedeniyledir.
Bizim burada yapacağımız en güzel iş dünyanın dört bir tarafından oyuncu bulup hangisi daha iyi diye tartışmak yerine kulübe sistem değişikliği için olabildiğince baskı yapmak olur. Bunun da çok çeşitli yolları olabilir.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
GS ligi domine felan edemez.Yerli kadrosu berbat.Selcuk haric düzgün yerlileri yok.Engin vs ancak iyi yedek olurlar ileri gidemezler.Yerli piyasada para harcamiyacak, takas ile transfer yapmaya calisacak,bunuda Anadolu kulüpler kabul etmez.bjk de ayni metodu deniyecek ve basarisiz olacak.Sicak parasi olan tek biz variz Türkiyede bu da bizim en büyük avantajimiz.Yabancilardan Basari tuturdu gs, ama Cogu ya problemli yada yasli.Gelecek sezon Avrupa SL ile büyük bir düsüs bekliyorum.Bu sezon zaten hakemler cok belli etti hangi tarafta olduklari.
Su konuda katiliyorum.Bizim ligte 3 olmamiz diger takimlarin basararsizliklarindan kaynakalaniyor.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 11.04.2012, 10:39.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
Yattarayı geri almalı bence yönetim...Bu düşünceme çoğunuz katılmayacak ama bence alınmalı eğer iyi bir forvette alınırsa tabi....Yattara asist adamı iyi bir kafa golcüsüde oldumu yattara kendini göstereceğinden eminim...Aynı fatih tekkenin olduğu zamanki gibi...
Hem şimdiki oyuncularımızın çoğundan kaliteli bir futbolcu...
Yorum
-
bir de kadromuzda çok fazla oyuncu var
herkesin dediği gibi gereksiz yabancılardan mutlaka kurtulmalıyız
brozekler ve sapara mutlaka para ya da takas karşılığında gönderilmeli
glo gönderilmeli
edriyın benim hala ümit beslediğim bir oyuncu
jebrin ve henri kiralanmalı (bizde olmamalılar)
cech yerine yerli sol bek hasan ali ye güvenilebilir mi bilemiyorum ama yerli olursa çok iyi olur
kalacak yabancılar;zokora,colman,alanzinho, celutska ve sakatlık sonrası performansına bağlı olarak vittek olabilir
türklerden ise
yumlu tamamen yerli ve sorunsuz biri olarak herzaman kenarda durmalı diye düşünüyorum
ferhat da aynı şekilde
tayfun , aykut, sercan, kiralık 1461 e ya da başka takıma ya da satılabilirler de
burak 5 milyon da olsa satılmalı çünkü takım oyununun içine ediyor ve diğer oyuncuları da maç içinde küstürüyor
halil tecrübesiyle olmalı takımda (yedek kalmayı sorun etmiyorsa kalmalı)
olcan ve volkan türkiyenin en iyi kanat oyuncularıdır bana göre
serkan da kafası istanbulda değilse kalmalı
barış özbek ve giray da kalmalı bence
murat tosun, barış ataş ve eren 1461 e kiralanmalı
murat ve barış satılabilir ya da takas da kullanılabilir
bu yazdıklarım fm de TS için yapmak istediğim hamleler aslında
defansa ömer toprak,serdar aziz ya da kemal tokak, ve yabancı 32 yaşından büyük iyi liglerde oynamış bir oyuncu
beklere hasan ali, hamit, (celutska ve cech giderse beklerden biri çok kaliteli bir yabancı olmalı)
ortasaha alper,soner,
kanatlar gökhan töre, ozan
forvete muhammet ve yabancı forvet + batuhan ya da tunay torun da alınabilir
ömer+serdar+yabancı stoper=15 mil. euro
hasan ali,hamit=10 mil. euro
alper, soner,gökhan,ozan=15 mil euro
muhammet, yabancı forvet,batuhan ya da tunay=15 mil. euro
takım
tolga (onur)
hamit (serkan,celutska) yabancı ömer toprak (serdar,giray,yumlu) hasan ali(ferhat,cech ya da cech giderse 11 ' e çk kaliteli yabancı)
zokora colman (alper,soner,barış özbek,alan,yabancı ileriye dönük oynayan oyuncu)
olcan(gökhan) volkan(ozan)+iki kanatta da oynayabilen bir yabancı
yabancı forvet (muhammet,batuhan ya da tunay)En son serkanholep tarafından düzenlendi; 11.04.2012, 10:48.
Yorum
-
Bence tok satıcı biz olalım,saparaya yüksek fiyat isteyelim zira antebin ikinci yarı çıkışının baş aktörü saparadır, hikmet karaman falan hikaye.
Bir kere de biz naz yapalım sapara+3 milyon: muhammed falan bu rakamalar beni üzüyor açıkcası ,hazır sapara çok iyi oynyyor bunu değerlendirmemiz lazım en azından kafa kafaya takas edelim.
Bide şunu diyecem affetmek büyüklüğün şanındandır geçmişi unutup mehmet yıldızı affedip transfer edelim.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferde başarı için önce vizyon, sonra doğru ve sürdürülebilir bir sistem, sonra kaynak ve en son da biraz şans gerekiyor.
Bu gözle bakıldığında burada iyi niyetle isim öneren arkadaşlarımızın ve hemen hepimizin bir kez daha hayal kırıklığına uğramaları muhtemel bir sezon bizi bekliyor.
Eğer hala belli iddialar taşıyabiliyorsak bu sadece rakiplerin de bizim kadar hata yapmalarından kaynaklanıyor.
Bu hatalardan bu yıl kayda değer şekilde arınan gs'nin bu transfer döneminde yapacağı hamlelerle farkı açacağını öngörüyorum.
Önümüzdeki yıl ve önemli bir değişiklik olmazsa belki birkaç yıl daha gs bu ligi domine edecek, diğer 3 büyük takım ikincilik için mücadele edecektir.
İçimizdeki umut kırıntısı da bu işin bir matematik işi olmaması nedeniyledir.
Bizim burada yapacağımız en güzel iş dünyanın dört bir tarafından oyuncu bulup hangisi daha iyi diye tartışmak yerine kulübe sistem değişikliği için olabildiğince baskı yapmak olur. Bunun da çok çeşitli yolları olabilir.poetricus
Yorum
Yorum