Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak asla ve asla kalmıyacak başka bir takıma gidecek yerine şimdiden adam bakmaları
    zaten bence transferin son 3 günü ancak bir amorti bulurlar
    O konuda hemfikiriz.Bende Burağın sene sonunda ayrılacağına kesin gözyüle bakıyorum.Alternatifinin şimdiden belirlenmesi hatta şimdiden transfer görüşmelerine başlanması lazım.Transer sezonunda iş sadece resmi imzalara kalmalı.

Hatta sadece Burak için değil yapılacak bütün transferlerin şimdiden belirlenip,belirli bir mesafe alınmış olması lazım.

Ama ben bizim takımı tanıyorsam işi son ana bırakırız ve şapkadan ne çıkarsa onla yetiniriz.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O konuda hemfikiriz.Bende Burağın sene sonunda ayrılacağına kesin gözyüle bakıyorum.Alternatifinin şimdiden belirlenmesi hatta şimdiden transfer görüşmelerine başlanması lazım.Transer sezonunda iş sadece resmi imzalara kalmalı.

Hatta sadece Burak için değil yapılacak bütün transferlerin şimdiden belirlenip,belirli bir mesafe alınmış olması lazım.

Ama ben bizim takımı tanıyorsam işi son ana bırakırız ve şapkadan ne çıkarsa onla yetiniriz.
      Aynen öyle

Yorum

• Carlos'a 300 Milyon Euro!

Rusya'nın Anzhi kulübünün başkanı Süleyman Kerimov'un takıma spor direktörü olarak atanan Roberto Carlos'a transfer yapması için 300 milyon avro vereceği iddia edildi.
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Hugo Rodallega, 40, aus Kolumbien ➤ Independiente Santa Fe, seit 2022 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 50 Tsd. € ➤ * 25.07.1985 in El Carmelo, Kolumbien

Hugo Rodallega

Sene Sonu Sözleşmesi Biten Oyunuculardan... Kolombiyalı Çok Teknik bir Forvet Türkiye'de Süper Oynar !
          Kolay mı göğüs germek her derde senelerce...
          Kolay mı sabahlamak uykusuz gecelerde.
          Kolay mı şampiyonluk görmeden ölmek sence...
          Kolay mı Trabzonum kolay mı söyle ?

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Carlos'a 300 Milyon Euro!

Rusya'nın Anzhi kulübünün başkanı Süleyman Kerimov'un takıma spor direktörü olarak atanan Roberto Carlos'a transfer yapması için 300 milyon avro vereceği iddia edildi.
            Şu kadar parayı gariban halkına değilde böyle saçma sapan işlere harcamıyorlar mı sinir oluyorum.

Madem saçacak o kadar paran var faydalı bir işe niye kullanmıyorsun?Yağı bol bulmuşlar nerelerine süreceklerini şaşırıyorlar.

Yorum

• Böyle bir savunma hattimiz olsa ikisinin de mukaveleri bu yaz bitiyor

........................Tolga...................
              Celu...Boulahrouz...Bassong...Cech

Khalid Boulahrouz
              .............................. Sebastien Bassong

En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 03.04.2012, 02:27.
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 02.04.2012, 23:35.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Burak gidince yerin Muhammed Demir'in alınmasını istiyorum.

Onda Fatih Tekke'yi görüyorum.

Yorum

• *******Onur / Tolga********

Cüneyt Köz - Giray - Eren - Hasan Ali ( Attila Turan )

---------Alper-------Colman---------

Volkan ------ Oğuzhan---------Olcan

-----------Burak/Muhammed--------

Maliyeti ne kadar tutar ? Taş patlasın 10 milyon euro.

Soner Aydoğdu, Ferhat Kiraz, Ömer Şişmanoğlu ve 1461den birkaç oyuncu ile takviye edersin, olur biter.
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      *******Onur / Tolga********

Cüneyt Köz - Giray - Eren - Hasan Ali ( Attila Turan )

---------Alper-------Colman---------

Volkan ------ Oğuzhan---------Olcan

-----------Burak/Muhammed--------

Maliyeti ne kadar tutar ? Taş patlasın 10 milyon euro.

Soner Aydoğdu, Ferhat Kiraz, Ömer Şişmanoğlu ve 1461den birkaç oyuncu ile takviye edersin, olur biter.
                      Aman Allah'ım nasıl bir ortasaha. Rüya gibi yemin ederim. Alper önümüzdeki 10 yıla damga vuracak. Kaçırılırsa çok yazık olur.

Yorum

• Zokora kesilecek bir Oyuncu degil.Zokorasiz berbat orta sahamizi gördük.

Birde bu habere bakin http://www.trabzonhaber.com.tr/trabz...mu-h12824.html

Bu haberi yapan art niyetlidir.Burak akilli Adam.Gsye gitmez.
                        En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 03.04.2012, 00:53.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• http://www.transfermarkt.com.tr/tr/r...er_176514.html nasıl oyuncu
                          Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Kislik olarak nasil biri oldugunu bilmiyorum ama Mehmet Eren neden hic gündeme gelmedi merak ediyorum..?
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• tolga
                              serkan giray mensah srna
                              zokora
                              volkan alper colman olcan
                              petric
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İngiliz devi Arsenal ile Fransa Lig 1'de şampiyonluk yarışı yapan Paris Saint Germain ve Lille, Tunuslu genç orta saha Youssef Msakni'nin peşine düştü.

Devler Tunuslu gencin peşinde

İngiliz devi Arsenal ile Fransa Lig 1'de şampiyonluk yarışı yapan Paris Saint Germain ve Lille, Tunuslu genç orta saha Youssef Msakni'nin peşine düştü.

03 Nisan 2012 Salı - 02:44
                                Sporx.com dış haberler

Avrupa'da ligler son haftalara girerken, takımlar da transfer çalışmalarını hızlandırdı. Tunus futbolunun genç yeteneği Youssef Msakni ise, şimdiden üç Avrupa'nın devini peşine takmayı başardı.

Ülkesinde Esperance Tunis forması giyen 21 yaşındaki Msakni, Fransa'da şampiyonluk yarışı yapan Paris Saint Germain ve Lille'in yanı sıra İngiliz devi Arsenal'i de listesine girdi. İddialar ilgili açıklama yapan yetenekli orta saha oyuncusu da, devlerin ilgisini doğruladı.

Kulüp başkanının PSG'nin kendisi ile ilgilendiğini söylediğini belirten Msakni, aynı zamanda Lille'in de ilgisi hakkında duyumlar aldığını ifade etti. "Başkanım resmi teklif olup olmadığını ya da PSG'nin beni ne kadar çok istediğini söylemedi. Bu yüzden sakin kalmaya çalışıyorum" diyen genç oyuncu, Arsenal'in ilgisini de gazetelerden okuduğunu dile getirdi.

"Arsenal'e gitmek fantastik olur" diyerek tarafını erken belirleyen Tunuslu yıldız adayı, ligde oynadığı 11 maçta attığı 7 golle scoutların dikkatini çekti. Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki maçta bir asist ile oynayan 21 yaşındaki oyuncu, Afrika Uluslar Kupası'nda ise 4 maça 2 gol sığdırarak kendisini kanıtladı. Transfermarkt değeri 2.75 milyon euro olarak gösterilen genç oyuncu için kulübünün ne kadarlık bir bonservis bedeli talep edeceği ise merak konusu...

---------------------------------------------------

bir cok üye bu adami dahaden kimse tanimiyorken yazmisti buralara...
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Çalışıyor...
                                X