10 milyon versekde keske Lucas Barios u alsak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 milyon versekde keske Lucas Barios u alsakPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Fatih Tekke 24 yaşında beri sigara içen bir futbolcuydu Cenk'in nargile içmesi niye garibine gitti bazılarının. İlhan Parlak'ta her hafta sonu Fenerbahçe ya da Kalamış'ta nargile içiyor. 2 haftada 1 nargile içerken görüyorum adamı ama Karabük'ün ayakta kalan bir kaç Türk futbolcusundan biri.. Bence de yanlış da yapacak bir şey yok..
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle---alper ---- colman
burak--strootman--olcan
------gekas----
fena durmadı sanki
strootman biraz daha arkada oynayan bir oyuncu , zokora gibi . ama hücüm yönüde var. o bölgeye gelecek adam TOİVONEN.
----strootman---
-colman-fernandes-
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestrootman biraz daha arkada oynayan bir oyuncu , zokora gibi . ama hücüm yönüde var. o bölgeye gelecek adam TOİVONEN.
----strootman---
-colman-fernandes-Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke 24 yaşında beri sigara içen bir futbolcuydu Cenk'in nargile içmesi niye garibine gitti bazılarının. İlhan Parlak'ta her hafta sonu Fenerbahçe ya da Kalamış'ta nargile içiyor. 2 haftada 1 nargile içerken görüyorum adamı ama Karabük'ün ayakta kalan bir kaç Türk futbolcusundan biri.. Bence de yanlış da yapacak bir şey yok..
Tamam tüm neden sigara değildir. Ama sigara ve maddi manevi etkileri, futbolcu sağlığını ve performansını güçlü bir şekilde etkilerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzonspor'a kaliteli transfer yapmayan ve takıma giremeyenleri, kalitesizleri göndermeyen artık benim gözümde kulübe ihanet ediyordur. İster yönetim, ister hoca olsun. NoktaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Kadroda 9-10 tane oyuncu var.Gerisi Trabzonspor´un kapisindan bile gececek yetengi yok.Alt liglere bir göz attim.Ne kadar eski Futbolcularimiz varmis.Trabzonsporun formasi tasimak bu kadar kolay olmamali.Belli bir kalite seviyede olmali oyuncu.Istanbul eziklerin eski Futbolcularin bak.Cogu TSL bir taki bulmus kendine.
Ben artik su kadro leslerine sahip cikmiyorum ve Trabzonspor oyuncusu olarak görmüyorum.Bunlari Tkimda tutmak Trabzonspora ve Traftarina ihanet´tir.Yan gel yat git ay basi cek maasi.
9-10 kisi haric takimi satmaya kalksak müsteri cikmaz.Hem oyuncular kalitesiz hemde bizden aldilari parayi kimse vermez bu Kadro leslerine.Yönetimde transferler ile kimlerilgilendiyse bu kadro leslerin Maaslarini onlarin vermesinden yanayim.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
EN AZ
1 çok kaliteli forvet arkası
1 çok kaliteli çift yönlü ortasaha
1 çok kaliteli stoper
2 çok kaliteli forvetTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEN AZ
1 çok kaliteli stoper
2 çok kaliteli forvetElbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEN AZ
1 çok kaliteli stoper
2 çok kaliteli forvetçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum