Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi ne oldu 2 gün önce heryerde yaziyordu?
    Joris Mathijsen ??
    bir anda kayboldu gitti adam
    tabi fena olmaz Sivok-Mathijsen ikilisi göbekte
    iki istikrarli iki tecrübeli stoper
    onun için almayalim =D

Yorum

• 34 numaralı formayı giyiyorsa önce forma numarasını degiştirmesi lazım

Yorum

• ne egemen bize gelir...ne de biz egemen i alırıg...

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne acikladi? Link varsa da alabilir miyim?

Agir davranmak vs. ise telafisi icin ugrasildi ama arkadas "hayallerinin takimina" gitmis, "benzersiz tribunlerle" bulusmustu...
          Araştırayım hemen...
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• 100 bin 200bin euro için alınmayan gönderilen oyuncuları düşününce aklıma takımda 1-2 senedir top oynamadan yatan adamların aldığı paralar isyan edesim geliyor
            Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• o degılde bu sol bamba katıle benzıyor adamın tıp korkunc zayette gıbı KASAP olmasın la buda
              Vizyonu ve projesi olmayan, geleceğiyle ilgili planı olmayan insanların kaptansız gemi gibi nereye toslayacağı belli olmaz...

ŞENOL GÜNEŞ...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Anlatmak İstedigim Şu Artık Hava Toplarında Etkili Stoperimiz Var..

34 Numara Sol Bamba

Bu Adamın Bu Sene 32 Maçını İzledim Çok İyi Bir Stoperimiz Oldu
                Nasıl bir adamsın herkesin maçını izliyorsun yahu arada başka şeyler de yap. İnandırıcılığını kaybediyorsun.

Yorum

• Beyler size düz mantık bir soru soracağım. Bu adam o kadar iyiyse niye bonservisi 1 milyon euro

Sol Bamba için soruyorum

Yorum

• Sol Bamba 1.90 boyunda ve 27 yaşında. Premier ligde şuana kadar 93 maça çıkmış ve 4 gol 4 asist 1 de kendi kalesine gol atmış.

Championship'te 53 maça çıkmış 3 gol 1 asist yapmış.

Bu oyuncu ligimizin en iyi stoperlerinden birisi olur tahminimce.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl bir adamsın herkesin maçını izliyorsun yahu arada başka şeyler de yap. İnandırıcılığını kaybediyorsun.
                      İşim Bu , Onun Macını İzledim İddaa Meselesi İnanmak Size Kalmış Bir Olay Ancak Oyuncu İzlemek Hobim Mumkunse Kacırmamda
                      Twitter : @EY61_
                      Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyler size düz mantık bir soru soracağım. Bu adam o kadar iyiyse niye bonservisi 1 milyon euro

Sol Bamba için soruyorum
                        tebrik ederim, güzel bir soru =D

Yorum

• Açık konuşmak gerekirse Sol Bamba'nın sadece 1 maçını izledim, o yüzden onunla ilgili araştırma içerisine girdim ve onu izleyenlerden bilgiler topladım.

Ayaklarını iyi kullanan,seri,hamleli bir oyuncu olduğunu söylediler. Hava toplarında da fena sayılmazmış.
                          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• gsdeki hemcinsi ile Egemen'in gidisinde yonetim elbette hatalidir.
                            O is bastan o kadar gece birakilmamaliydi.

Ama telafisine firsat vermedi bu arkadaslar.
                            Gorusme bile yapmadan aylar oncesinden anlastiklari kuluplere kacarcasina gittiler.
                            Simdi de bu kapidan giremezler. Bu kadar basit.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşim Bu , Onun Macını İzledim İddaa Meselesi İnanmak Size Kalmış Bir Olay Ancak Oyuncu İzlemek Hobim Mumkunse Kacırmamda
                              Bu 4.5 dk.lik video defansif anlamda bir Stoper olarak iyi bir intiba uyandırmıyor.
                              32 maç izledim diyorsun ve beğeniyorsun, referans sensin Bamba'da.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu 4.5 dk.lik video defansif anlamda bir Stoper olarak iyi bir intiba uyandırmıyor.
                                32 maç izledim diyorsun ve beğeniyorsun, referans sensin Bamba'da.
                                O Videoyu Gol Attıgı İçin Koydum Bamba İçin Bunu İzlemen gerek

Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

Yükleniyor...
                                X