Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• konate alper toure veysel m.akça'yı alalım takım canavar olun... çok büyük yıldıza gerek yok yıldız olabilcek gençleri alalım yeter...

konate...konate...konate...konate...konate...konat e...
    konate...konate...konate...konate...konate...
    konate...konate...konate...konate...
    konate...konate...konate...
    konate...konate...
    konate...
    https://twitter.com/parktakiamca

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doumbia genç sayın abim bu adam 30lu yaşlarda
      Ben tarz olarak dedim zaten. Gençlikten ziyade birisi 6 milyon, diğeri 25 milyon. Aradaki fark burda.
      Yoksa Lima 29 yaşında, Doumbia 24 yaşında.
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben 3 aydır yoktum aynı değişen birşey yok :d
        Abi öldürdün beni.
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lima kim yahu ?
          Adriana
          Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Bu Konate denen çocuk 19 yaşında, iyi vücut çalışmış, herhalde bu özellikleri dikkat çekiyor. Videosunu 2. kez izliyorum, öyle ön plana çıkan bir özelliğini göremedim
            En son Travelair tarafından düzenlendi; 03.08.2012, 17:22.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sinerjiye devammm

Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adriana
                haha
                Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Gegüç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zamanında Vahid Halilhodzic Fildişi milli takımını çalıştırırken bize "gelecekte yıldız olmaya aday" 3-4 oyuncu önermişti, ondan birkaç sene sonra fildişi patlama yaptı.. kimbilir kimler vardı o önerilenler arasında
                  Young Boys'daki oyuncuları. Birisi Doumbia . Bunları alın başka transfer istemem diye mesajlar okuyordum gazetelerde. O sırada Halilhodzic'in bize gelmesi söz konusuydu
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Olur mu olur toure diye beklersen çingen cevat çıkmasın başkanın uçağından.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Muhammeeeet VE Kolo Toureee baskaaan
                      #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Rondon ve Toure Transferi kapat!

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olur mu olur toure diye beklersen çingen cevat çıkmasın başkanın uçağından.
                          Birde Boşnak Ali vardı değilmi?

Oda olabilir...
                          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• closed beyler:

Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak TolgaZengin28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rondon ve Toure Transferi kapat!
                              Taviz vermek yok, bek transferi de şart !
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• nasil yani?

Yorum

Çalışıyor...
                                X