Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Firtinadan önce sessizlikmi bu acaba ???
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aykutla yapamadigini bununla yapmak istiyor. Gecen seneki gibi iki tane cift yönlü orta saha ile oynamak istiyor. Bence.
      alper ikinci selçuk inan olur mu dersin?

Yorum

• Dün gece cidden transfermarkt'ta gezinirken Ronaldinho'yu düşündüm baktım şöyle bonservisi yerlerde 3-4 versen satacaklar la dedim seneye 5. de olsan Ronaldinho geldi la bize demek var diye düşündüm sonra dedim buna tüm ilk 11'in yarısı kadar yıllık ücret vermen gerek dengeleri bozar salla. Sonra düşündüm tekrar dedim dengesine tüküreyim Burak yıllık 2 milyon euro alıyorsa sırf penaltı ve frikik atsın diye bile olsa Ronaldinho'ya yıllık 5 milyon euro veririm.

Yorum

• bu yönetimin transfer yapmasini cok bekleris. Aldiklari zamanda bisim hic bilmedigimiz oyunculari, ucuk fiyatlara alirlar.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İmzamda Yazdım.. Hayırlısı .. Gelen Oldukca Ustunu Cizicem...
            Imzanda yazan oyunculardan bi Alperi aliriz.. Bence fazla ümitlenme
            HY67...

Yorum

• En son Sefa tarafından düzenlendi : Bugün 22:50 Gerekçe: Favori duyumum budur.. Ha bide Jaja Novotel'deymiş.

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                onlarda direk trabzon bizi paketleyip alsın diyordu
                Tunay zaten paf takima yollandi. Raffael ise kume dustukleri takdirde serbest kalacak diye biliyorum
                1

Yorum

• Alper bu sene yapacagimiz en iyi transfer olur. Yasi da genc baya. Insallah dogrudur haber.

Yorum

• chp çok bozdu
                    Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Reis kim...

Sabri toplasin valizleri gelsin ari gibi, koridora cevirir orayi
                      şaka falan yazdık ama serkan giderse ciddi böyle niyeti var bence çünkü askerlik yaşı geliyor....elimizde o bölgede türk olarak tayfun Gora var...bonservisi olmayan sabriye hayır demem....
                      !

Yorum

• Rafaelin bonservisi 5 mio. € yu gecmez artik, tabi oyuncuyu ikna edebilecek mi yönetim, ve berlin gibi sehirden Trabzona gelip de uyum saglarmi orasi da ayri bi konu!

Adriandan iyi oldugu kesin fakat bence Jaja daha yetenekli ve kaliteli rafaelden!
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tunay zaten paf takima yollandi. Raffael ise kume dustukleri takdirde serbest kalacak diye biliyorum
                          o zaman renktaş paketleyip alalım bunları..

Yorum

• Hursut Meric

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o zaman renktaş paketleyip alalım bunları..
                              Bonservissiz paketleyecek oyuncu cok . Onemli olan yonetimin paket istegi...
                              1

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hursut Meric
                                bence önümüzdeki sene 'volkan' patlama yapacak..

Yorum

Çalışıyor...
                                X