Firtinadan önce sessizlikmi bu acaba ???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykutla yapamadigini bununla yapmak istiyor. Gecen seneki gibi iki tane cift yönlü orta saha ile oynamak istiyor. Bence.
Yorum
-
Dün gece cidden transfermarkt'ta gezinirken Ronaldinho'yu düşündüm baktım şöyle bonservisi yerlerde 3-4 versen satacaklar la dedim seneye 5. de olsan Ronaldinho geldi la bize demek var diye düşündüm sonra dedim buna tüm ilk 11'in yarısı kadar yıllık ücret vermen gerek dengeleri bozar salla.Sonra düşündüm tekrar dedim dengesine tüküreyim Burak yıllık 2 milyon euro alıyorsa sırf penaltı ve frikik atsın diye bile olsa Ronaldinho'ya yıllık 5 milyon euro veririm.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmzamda Yazdım.. Hayırlısı .. Gelen Oldukca Ustunu Cizicem...HY67...
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlarda direk trabzon bizi paketleyip alsın diyordu1
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReis kim...
Sabri toplasin valizleri gelsinari gibi, koridora cevirir orayi
!
Yorum
-
Rafaelin bonservisi 5 mio. € yu gecmez artik, tabi oyuncuyu ikna edebilecek mi yönetim, ve berlin gibi sehirden Trabzona gelip de uyum saglarmi orasi da ayri bi konu!
Adriandan iyi oldugu kesin fakat bence Jaja daha yetenekli ve kaliteli rafaelden!Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTunay zaten paf takima yollandi. Raffael ise kume dustukleri takdirde serbest kalacak diye biliyorum
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman renktaş paketleyip alalım bunları... Onemli olan yonetimin paket istegi...
1
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHursut Meric
Yorum
Yorum