Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=36886

Buyur abi, o konu bu başlıkta tartışılıyor. Henüz meşhur olmadı
    Ömer , Akif teşekkür ederim , hakikaten farketmemişim .
    Pılımı pırtımı toplayıp oraya geçiyorum .

Burada "kadrom nasıl , beğendiniz mi" muhabbetlerinden biraz sıyrılıp kulübümüzün geleceğine odaklanmak gerek .

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ömer , Akif teşekkür ederim , hakikaten farketmemişim .
      Pılımı pırtımı toplayıp oraya geçiyorum .

Burada "kadrom nasıl , beğendiniz mi" muhabbetlerinden biraz sıyrılıp kulübümüzün geleceğine odaklanmak gerek .
      Taşın abi taşın, ben taşınalı çok oldu ama buraya misafir olarak giriyorum arada
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Sanıyorum ki Alper Potuk'un twitter hesabında Trabzonspor'u tuttuğu falan belirtilmiş, resmi hesabında öyle bir şey göremedim ve takip ettikleri arasında Lube Ayar da gözüküyor. Doğru hesabı budur bence.
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Rafał Wolski znalazł się w kręgu zainteresowań wielu europejskich klubów. Jak doniosły tureckie media, o sprowadzeniu 19-letniego pomocnika Legii Warszawa myśli Trabzonspor.

Dortmund'da kendisiyle ciddi sekilde ilgileniyor..

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanıyorum ki Alper Potuk'un twitter hesabında Trabzonspor'u tuttuğu falan belirtilmiş, resmi hesabında öyle bir şey göremedim ve takip ettikleri arasında Lube Ayar da gözüküyor. Doğru hesabı budur bence.
            Twitter degil, Facebook hesabinda.
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Hala Eneramo demeyin arkadaş . Kaçırdıklarını görseniz gerçekten Umut'a niye bu kadar salladık dersiniz.
              Rahat edebileceğimiz bir forvet almalıyız.Eneramo kim arkadaş

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tunay Torun,Alper Potuk,Hamit Altıntop Stopere de Ömer Toprak ne süper olurdu...
                Naptın abi şampiyon mu yapacaksın bizi...
                Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Insallah Eneramo,Yasin falan alinmaz.

Alper ve Sivok öncelligimiz olmali.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Twitter degil, Facebook hesabinda.
                    He o zaman yanlış anlamışım ama Lube Ayar'ı takip ediyor gözükmesi irdelenmeli.
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rafał Wolski znalazł się w kręgu zainteresowań wielu europejskich klubów. Jak doniosły tureckie media, o sprowadzeniu 19-letniego pomocnika Legii Warszawa myśli Trabzonspor.

http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/t...7,artykul.html
                      Polonyayı biz kalkındırdık.Biz dururken gidip Almanlara verirlerse büyük ayıp ederler

Trabzonspor hayratı yaptırsalar hakkımızı ödeyemezler bari böyle bir kıyak geçsinler.

Yorum

• Adrianı Polonia Warszawa dan almıştık değil mi? Krakowdan Warşovaya taşındık.Kuzeye doğru ilerliyoruz
                        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Kagawa ile Lewandowski'nin menajerleri Trabzonspor'un kapısını çalmış ısrarla alın diye bizi ama Şenol Hoca, Eneramo ve Burak varken gereksiz olur seneye bu 2'si demiş.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rafał Wolski znalazł się w kręgu zainteresowań wielu europejskich klubów. Jak doniosły tureckie media, o sprowadzeniu 19-letniego pomocnika Legii Warszawa myśli Trabzonspor.

http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/t...7,artykul.html
                            Bozuk saat misali, bence bu sefer iyi bir adam yakaladık gibi alınmalı diyorum.
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Milli takım kadrosunda. Parlamadan kesinlikle alınması gereken futbolcu parladı zaten de Türk takımlarının gözüne batacak kadar parlamadan şu milli maçlar başlamadan alınmalı.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/s...ler_45464.html

Yorum

• Rafał Wolski Dortmund'un listesindeyse kesinlikle şartları zorlayıp almalıyız. Evet Polonya'dan futbolcu istiyorum. Lewandowski'yi de alamadık Dortmund'a gitti şuan ManU transfer listesinde ve gidecek gibi.

Hiç izlemedim ama; Wolski kaçmasın..

Yorum

Çalışıyor...
                                X