Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kolou,Drogba yanında da Gervinhoymuş bende duyum aldım
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kolou,Drogba yanında da Gervinhoymuş bende duyum aldım
      kirk yılda bir duyumcu geliyor onu da forumdan soğutmayalım bari.

Yorum

• Görünen o ki reise bir kardeş gelecek

Yorum

• Abluka bu senenin en sağlam duyumcusu beyler es geçmeyin söylediklerini...
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Gervinho'nun saçlara hastayım
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• ----------------------------------------onur------------------------------------------------
              celustka-------------giray-------------------------------ludovic sane-------------hasan ali k.
              --------------------------------------------------------------------------------------------
              --------------------------------------------------------------------------------------------
              --------------------colman------------------------------zokora-----------------------------
              volkan şen--------------------------siem de jong---------------------------------------olcan
              ------------------------------------vedad ibisevic-------------------------------------------
              EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
              KAZIM KOYUNCU
              MEHMET DALMAN

Yorum

• Seviyorum transfer dönemini yazın gelince Almasakta ismi geçen oyuncuları burda anmak bile güzel..

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abluka'da büyük bilgiler var ama saklıyor sanırım.
                  İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abluka bu senenin en sağlam duyumcusu beyler es geçmeyin söylediklerini...
                  Yapmayın bunu ççç ççç

Yorum

• duyumsuz transfer forumu susuz denize benzer, duyumculara her daim sahip çıkmalıyız, onları dışlamamalıyız

Yorum

• abluka çok şey biliyor
                      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Adamı zan altında bırakmayın
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Size meseleyi kafanıza fazla takmayın dedim adımı duyumcuya çıkardınız la
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Size meseleyi kafanıza fazla takmayın dedim adımı duyumcuya çıkardınız la
                            Acil duyumcu lazım abi duyumcusuzluktan ne yapacağını şaşırdı millet
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Yapılması gereken transferler öncelikle bek ve kanatlara olmalı. Bu mevkiler halledildikten sonra Şenol hocamın eli çok rahatlar. Burak- Colman-Zokora temeli zaten bizi lig 2.si yapmaya yetiyor.

Yorum

• Abluka itiraf et kurtul hocam...

Yorum

Çalışıyor...
                                X