Kolou,Drogba yanında da Gervinhoymuş bende duyum aldım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKolou,Drogba yanında da Gervinhoymuş bende duyum aldım
Yorum
-
Abluka bu senenin en sağlam duyumcusu beyler es geçmeyin söylediklerini...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
----------------------------------------onur------------------------------------------------
celustka-------------giray-------------------------------ludovic sane-------------hasan ali k.
--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------colman------------------------------zokora-----------------------------
volkan şen--------------------------siem de jong---------------------------------------olcan
------------------------------------vedad ibisevic-------------------------------------------EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbluka'da büyük bilgiler var ama saklıyor sanırım.İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbluka bu senenin en sağlam duyumcusu beyler es geçmeyin söylediklerini...
Yorum
-
Adamı zan altında bırakmayınForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize meseleyi kafanıza fazla takmayın dedim adımı duyumcuya çıkardınız la7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
Yorum