Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Örneğin önemli bir maçta yenildikten sonra (feybe ile alakalı) feybelilerle eğlenmeye gitmesi disiplin sorunu muydu?
    Abi Sen Yapma Bari , Adamın Futbolunda Gram Eskime Yoktu

Batuhan Oynamıyorda..
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• Tamam adam futbolcuydu ama benim için daha önemli yönü var işin. Maneviyat bence önce gelmeli. Sorun yerini dolduramamalarında
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şuan Dünya Üzerinde Çok Az Kişi Var Onun Yerinde Oynayacak Onlarda İnanılmaz Pahalı Batuhan İsmi Bu Formaya Yakısmaz Kesinlikle
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Adamın futbolunda eksilme vardı bence. Sezon başı cok daha iyiydi. Sonraları pas hataları top kayıpları çoğalmaya başladı. Tembellik arttı
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Transferde ilk Hamleler Pazartesinden itibaren atilmali, kesinlikle Play Off sonu beklenmemeli!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Jaja konusunda Travelair'a katılıyorum. Geldiğinde onun şimdiki hayranlarının yarısı onu tanımıyordu daha bizim bilmediğimiz ne yetenekler var. Ama onları keşfetmemizin biraz tesadüflere kalmış olması bize Jaja'yı alternatifsizmiş gibi gösteriyor. Dünyada Ronaldo Messi gibi topclass oyuncular dışında her oyuncunun birsürü alternatifi var. Çıtayı ne kadar aşağı indirirseniz sayı o kadar artıyor Jaja kalitesinde adam Avrupa'da Güney Amerika'da iyi bir araştırmayla bulunabilir. Yattara, Szymek, Jaja, Colman bu adamları gelmeden önce tanıyan kaç kişi vardı ? Daha da bilmediğimiz birsürü Jaja'lar vardır. Transfer komitemiz becerikli olsa Jaja mevzusu bu kadar sık gündeme gelmezdi ama işte dönüp dolaşıp laf aynı yere geliyor. Transferdeki beceriksizler...
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Az önce bir forum sitesinde Football Manager kariyer HİKAYESİ okudum Büyük ihtimalle hile yapıyor arkadaş ama insan kendini tatmin ediyor sonuçta.Öyle transfer isteklerim var ki 8 Transferle yemin ediyorum seneye UEFA'yı kazanacak takım kurarım

Bu kadar mı zor bu iş arkadaş.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• 32 Yaşında bir oyuncu için futbol hayatı bitmiş olarak görülüyor ama bir futbolcunun en olgun çağı olduğunu unutmayalım. Bu sene Tecrübesizliğin eksikliğini çok yaşadık.

Yorum

• Yine İstanbul takımları yerli oyuncuları toplayacak bize bişey kalmayacak
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ne kadar alana baktığına göre değişir . Kulübün görüş alanı Eskişehir'den Antep'e 800 kilometreyi aşamıyorsa , zaten boşa transfer yapılıyor demektir .

Yorum

• Yahu niye Kore´li Japonya´li Futbolcu bakilmiyor.

Hem iyiler hem displinli.

Yorum

• erman ve ilhan parlak isimlerini görünce gülüyorum sadece bu kadar vizyonsuz bir kulüp müyüz biz yok mu başka adam.ne ermanı ne ilhanı...

gökhan töre,tunay torun beş fazla veririm onları alırım (erman,ilhan) la karşılaştırmak bile istemiyorum.. adriana henriqye o kadar para veriyorsak eğer bu takıma serdar aziz,eren güngör, alper potuk, muhammed demir, furkan,sefa yılmaz,musa nizam,soner gibi isimleri alalım.

Yorum

• Yasin Özetekini bence kacirmamaliyiz
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              erman ve ilhan parlak isimlerini görünce gülüyorum sadece bu kadar vizyonsuz bir kulüp müyüz biz yok mu başka adam.ne ermanı ne ilhanı...

gökhan töre,tunay torun beş fazla veririm onları alırım (erman,ilhan) la karşılaştırmak bile istemiyorum.. adriana henriqye o kadar para veriyorsak eğer bu takıma serdar aziz,eren güngör, alper potuk, muhammed demir, furkan,sefa yılmaz,musa nizam,soner gibi isimleri alalım.

birde fenerin kopekligini yapan sivasta oynayan bir adama Trabzonspor formasını layık gormek nasıl birsey ben anlayamıyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                              X