Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umarım Döner Yattara Futbolcu Olarak Degil Trabzonspora Yönetici Olarak..
    Rusya ve Gürcistan pazarlarına hızlı bir giriş yaparız artık

Yorum

• Yasin ve Erman mantıklı isimler.Yerli olaraka kaliteli alternatfifler.Ama Çağlar bu kulüpten içeri giremez.Aptallığın alemi yok.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rusya ve Gürcistan pazarlarına hızlı bir giriş yaparız artık
        Hemde "Uzun Boylu" Olanları
        Kolay mı göğüs germek her derde senelerce...
        Kolay mı sabahlamak uykusuz gecelerde.
        Kolay mı şampiyonluk görmeden ölmek sence...
        Kolay mı Trabzonum kolay mı söyle ?

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yasin ve Erman mantıklı isimler.Yerli olaraka kaliteli alternatfifler.Ama Çağlar bu kulüpten içeri giremez.Aptallığın alemi yok.
          erman'ın büyük klup oyuncu oldugu düşüncesinde degilim. Yasin konusundada 24 yaşında ve alman patentli olmasına ragmen kayde değer başarısı olmadıgını düşünüyorum bence yasinde gereksiz transfer onun yerine soner aydoğdu ve aykut demir'in alınması daha dogru olur.
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            erman'ın büyük klup oyuncu oldugu düşüncesinde degilim. Yasin konusundada 24 yaşında ve alman patentli olmasına ragmen kayde değer başarısı olmadıgını düşünüyorum bence yasinde gereksiz transfer onun yerine soner aydoğdu ve aykut demir'in alınması daha dogru olur.
            Bu ikiliyi yedek olarak düşünelim.İlk 11 için yetersiz ama alternatif için gayet iyi.Hemde bonservissiz.

Yorum

• Erman Kılıç her takımda oynar ilk 11 yada yedek
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erman Kılıç her takımda oynar ilk 11 yada yedek
                Başka ihtimal yok zaten kardeşim.

Yorum

• İlhan Parlak ilerleyen yılllarda çok iyi bi forvet olacak.
                  [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• 2 forvet alınmalı yazılmış ama Halil/Henrique gerçeği var bu daha bunlardan yararlanamadan 2 oyuncu daha alınması parayı çöpe atmaktır. 2 stoper 1 Colman'a alternatif Volkan Olcan'a alternatif maliyeti az futbolcular alınmalı. Forvet illa alınacaksa 1 tane olsun ama sağlam olsun.
                    #7 Óscar René Cardozo Marin
                    #28 Abdul Majeed Waris
                    #8 Mehmet Ekici
                    #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 forvet alınmalı yazılmış ama Halil/Henrique gerçeği var bu daha bunlardan yararlanamadan 2 oyuncu daha alınması parayı çöpe atmaktır. 2 stoper 1 Colman'a alternatif Volkan Olcan'a alternatif maliyeti az futbolcular alınmalı. Forvet illa alınacaksa 1 tane olsun ama sağlam olsun.
                      Fakat şöyle düşünün,hiç almamakta ya bir seneyi çöpe atmaksa ?

Ben Burağın gidip gitmemesine göre bu konuda farklı düşünüyorum.Eğer Burak gitmezse arkasına kaliteli bir 10 numara alınmalı ki bence Park Chu Young uygun isim.Eğer Burak giderse 1 forvet 1 forvet arkası ve altarnatif olarakta Muhammet alınmalı diyorum.

Yorum

• Aykut Demir elimizdekilerden iyi mi? Bilmediğim için soruyorum
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Eduardo Vargas Napoli'de forma giyemiyor. Belki biz araya girsek kiralayabiliriz
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eduardo Vargas Napoli'de forma giyemiyor. Belki biz araya girsek kiralayabiliriz
                            Kesinlikle, genç ve kendini ispat etmeye çalışacaktır, yetenekleri de ortada zaten ama işte...

Yorum

• Yasin Öztekin kadroya bile giremez.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fakat şöyle düşünün,hiç almamakta ya bir seneyi çöpe atmaksa ?

Ben Burağın gidip gitmemesine göre bu konuda farklı düşünüyorum.Eğer Burak gitmezse arkasına kaliteli bir 10 numara alınmalı ki bence Park Chu Young uygun isim.Eğer Burak giderse 1 forvet 1 forvet arkası ve altarnatif olarakta Muhammet alınmalı diyorum.
                                Ben zaten Burak'ın gideceğini hesaba katarak yazdım birazda. 2 forvetimiz var bu yıl tek forvet sahaya cıktıgımız ıcın dıger 2 forvetımız mevkisinde oynayamadı. Halil ve Henri'miz var 1 tanede kaliteli forvet alınır yanlarına. 2.bir forvet alımına karşıyım sadece.
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

Çalışıyor...
                                X