Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu çocuğu axel witsele birtek benmi benzetiyorum tip olarak?
    Tip Witsel, saç Fellaini, ten rengi Defour... Tam bir Belçikalı!

Yorum

• emrenin yerine buca taylanı oynatmaya başlamış bile
      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Yüksek bir süphe diyor ki, Trabzonspor´u bir Gayse´li yönetiyor. Eger Burak bir sekilde gayse yolunu tutarsa, bu tasdiklenmis olacak!!!!!
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Salihin sadece bugünkü macini izledim. Adam bizim Takimda Banko oynar !
          Bizimkiler ilgileniyormu onunla ?

Yorum

• 3 gün önceki Habere göre Salihi Rubin Kazan, Manchester City ve Valencia takip ediyormus

Yorum

• Manchester City son 5 dk da 2 gol atip Sampiyon oldu ! Hayatimda böyle mac görmedim

Yorum

• İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Manchester City son 5 dk da 2 gol atip Sampiyon oldu ! Hayatimda böyle mac görmedim
                O zaman manchester united-Bayern şampiyonlar ligi finalini izlememişsin

Yorum

• ya beyler bırakın nereye giderse gitsin burak. yaptıkları için teşekkür ederiz olur biter. zaten trabzonspordaki misyonunu tamamladı. kafa olarak trabzondan koptuğu yeterince belli.. seneye takım oyunu oynayacaksak burakın zaten bu takımda birşey yapması mümkün deşildi.gs ye giderse gitsin. gs ye gidip te orda başarılı olacak diye haset yapmanın manası yok. biz bakalım kendi işimize..

Yorum

• Enaramo dusunulebilir...

Yorum

• İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.fussball-tuerkei.de/index...men300326.html

3 gün önceki Habere göre Salihi Rubin Kazan, Manchester City ve Valencia takip ediyormus
                      Bu takımlar ne zaman Türkiye 2. liginden oyuncu almışlar bu taraftarlarına hakarettir şu ligden değil bide 2. liginden oyuncu almak .

Yorum

• Bu Ligin bir Numarali Santraforu Pierre Webodur benim Gözümde.Sirt Dönük süper oynuyor,
                        Buldumu affetmiyor bize attigi Gol güzeldi.Bencilde degil.Ah keske Zamaninda alsaydik.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• arkadaşlar doğru bilen allah rızası için yardımcı olsun okadar desteklememize rağmen gene bu gs elmizden yıldızımızı alacak burak gittimi ya ben antalyadayım kulübe yönetime yakın biri varsa ne olur yanıtlasın bu gs nin elimizden beleşe aldığı topcular beni artık usandırdı şimdi gs de dümdüz gidicem az kaldı sinirden yaw . eğer ki bu yönetim 33 gollü bir kralı 5 milyon euro ile kaybederse koltuğu bıraksa istifasını versede gene kurtaramaz kendini onuda diyeyim yeter gına geldi allahıma dinime ...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak giderse üzülür müyüm? Üzülmem.

Gsde aynı başarıyı yakalayabileceğine ihtimal bile vermiyorum.

burak gs ye giderse aynı başarıyı yakalamasına gerek yok. elmander 12 gol atmış bu sene. ekstra olarak ortasaha oyuncularından muazzam katkı aldılar. burakta bu gruba dahil olursa şampiyonluk için boşuna heveslenmeyelim.

herşeyi geçtim egemen, selçuk, engin, ceyhun, burak? bu yol, yol değil. büyük takım diyorsak kendimize futbolcumuzu tutmamız lazım. gerekirse bana faydası
                            olmasın ama rakibime de olmasın. burakta giderse ulusal basında çıkacak trabzonspor basamak takımı şeklindeki haberleri sindirebilecek misiniz?

Yorum

• Boltondan oyuncu alınabilir küme düştü ben pek takip etmiyorum iyi oyuncular var sanırım

Yorum

• Rize - Akhisar maçını izledim bugün ve gözüme çarpan hatta birçok kişinin gözüne çarptığını düşündüğüm futbolcular var.

Mesela
                                Gideon Sani ➤ 1 Tem 2019'den beri kulüpsüz ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 8 Haz 1990, Lagos, Nijerya

Ousman Jallow ➤ Gambiya'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Sporting Kristina ➤ * 21 Eki 1988, Banjul, Gambiya

Severin Bikoko ➤ 30 Eki 2013'den beri kulüpsüz ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 24 Eyl 1988, Yaounde, Kamerun

Bu oyuncular gerçekten yetenekli Sani güzel adam eksiltiyor topu ayağında tutuyor.
                                Diğerlerininde hava hakimiyeti dikkatimi çekti..
                                Bence alınıp takımda denenmeliler.

Önümüzdeki sezon artık Colman'ın defansif oynatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Koyun forvet arkasına Adrian'dan alın 10 numarayı...
                                En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 13.05.2012, 19:17.
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

Çalışıyor...
                                X