Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GS ile dostluğun bitmiş, eee.., bitse ne olacak adamların da çok umrunda, doğru dürüst bir açıklama yapsaydılar bari

Yorum

• biz kimseyle dost olmayalım zaten arkadaş, biz de onlar gibi olalım.

oyuncuları boşa çıkarsa ayartmaya çalışalım biraz daha fazla yıllık ücret verip, kaliteli ama forma şansı bulamayan oyuncularının aklını karıştıralım sezon bitmeden. bu işler böyle yürüyor. biz bu fair play ruhuyla devam ettikçe adamlar bizi ezmeye devam edecek.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• sadri başkan hiçbir yere gidemez. seni seviyoruz başkan.
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada:
          Galatasarayin yeni stad sayesinde bir senede aldigi hasilat net olarak 100 Mio.$ ARTTI. Niye böyle tranferler yapiyorlar diye soranlara.
          zaten TT Arena sag olsun... stat kurumsallasma hakkinda cok katki sagladi adamlara..

Yorum

• Bu Gs ile dostluk zaten bitmişti yine dirilmiş başkan yine bitirmiş..Hadi ordan yemezler gazını alacagın adamlar belli..

Yorum

• Gese ile neden dost oldunuz onu sormak lazım aslında.

Hangi kulübün başkanı olduğundan haberi var mıdır acaba ?
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Salatasarayla Dostluk mu vardi hicbir zaman te Allahim ya.

Bu Ndoye tam aradigimiz Santrafor,alinmali.
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• unal aysal en az aziz kadar yalanci bir adam.
                  kendi agziyla Trabzonspor'un rizasi olmadan burak'i almayiz dedi.
                  koca koca adamlar nasil bu kadar rahat yalan konusuyorlar.
                  ulan insan utanir, sirf su lafi yememek icin vazgecer.
                  fb ile gs, 2 omurgasiz, serefsiz takim.
                  ceplerindeki kagitlarla pek cok seyi satin aliyorlar.
                  mucadeleye devam...

Yorum

• sadri şener adamlarında çok umrundaydı senin dostluğun.Böyle konuşacağına git bişeyler yap yeter.
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

şuraya bi el atın uşaklar boşverin transfer geyiğini boka batmış kardeşim futbol...neyin transferi neyin fikstürü...düzülmüşüz memleket olarak ağlayanımız yok...

Yorum

• alnımızın akıyla bu şike davasından temiz çıktıkyaa..iş yerindeki ve çevremdeki şikebahçeliler sustu yaa..(hepsi köşe bucak benden kaçıyor) gururla geziyorum artık...bunu unutmayın beyler...onurumuzu kurtaran başkanımız o... o yüzden biraz destek...iyi düşünün...

Yorum

• Öyle bir noktaya geldik artık yeni bir strateji belirlenmeli. Şu an yaptığımız küçük çocuklarda pantolanda yırtık yerlerin üzerine yama dikilmesi gibi bir şey. Burak'ın yerini dolduracak futbolcu, Jaja'nın yerini dolduracak, bilmem kimin yerini dolduracak futbolcu arayışına döndü iş. Oturup önce yeni bir vizyon belirlenmesi lazım. Altyapıya ya da Trabzon kökenli oyunculara yöneleyeceğiz desinler ben beş yıl beklerim şampiyonluk umurumda olmaz yeter ki bir sistem, bir strateji düşünceleri olsun.

Yorum

• facede okuduğum bi habere göre SŞ "GS ile dostluğumuz bitti." falan demiş. iyi, bunu bekliyordum. En azından bunu diyebilmiş.
                            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Başkan transfe yap yıldız bu takıma aynı konuşmaları hep dinliyoruz..

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fifa oynarken bile Doumbia'yı transfer edemiyor insan.

Bu kadar da olmaz yani.
                                ben fm 2012'de tothenam ile aldım. O kadar etkili oluyor ki onun yerine kral santraforlar aldım ama ondan vazgeçemiyorum senelik ortalama 40 golü var.
                                istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

Yükleniyor...
                                X