Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hamit'i alsak süper olur

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sene iyi transferler yapacak gibi konuştu Başkan hadi hayırlısı.
      kacirdim orayi sanirim transfer hakkinda birseyler dedimiki???

Yorum

• İlk olarak Burak Sahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kacirdim orayi sanirim transfer hakkinda birseyler dedimiki???
        Yabancı sayısı 5'e düşecek güç olarak 4 takım arasında kalmak lazım dedi.Bu seneden dili yanmıştır bence iyi adamlar alacak.
        Bordomavi.net

Yorum

• Hamit Altintop haberleri dusmeye basladi...
          1

Yorum

Yabancı sayısı 5'e düşecek güç olarak 4 takım arasında kalmak lazım dedi.Bu seneden dili yanmıştır bence iyi adamlar alacak.
            orayi kacirmisimda seyde dedi fener br adama yillik 3-3.5 veriyor biz simdide gelecekdede veremeyiz falanda dedi benimde orda moralim bozuldu bu sike olayinda en zararli biz ciktik seney imtikamimizi anca saha sonuclariyla almamiz lazim hocada tasin altina elini koyup iyi bir kadro kurup gereken takimlara sahada gerektigini vermemiz lazim....ha birde yönetim gerekeni yaparsa taraftar alaskada yasasada formasinida alir kombinesinide alir yeterki yönetim bu sene saglam bir kadro kursun....

Yorum

• İlk olarak Burak Sahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              orayi kacirmisimda seyde dedi fener br adama yillik 3-3.5 veriyor biz simdide gelecekdede veremeyiz falanda dedi benimde orda moralim bozuldu bu sike olayinda en zararli biz ciktik seney imtikamimizi anca saha sonuclariyla almamiz lazim hocada tasin altina elini koyup iyi bir kadro kurup gereken takimlara sahada gerektigini vermemiz lazim....ha birde yönetim gerekeni yaparsa taraftar alaskada yasasada formasinida alir kombinesinide alir yeterki yönetim bu sene saglam bir kadro kursun....
              O parayı veremez vermesin de zaten.
              Bordomavi.net

Yorum

• Carlos Cuellar (Aston Villa) > Sozlesmesi bitiyor ve ayrilacak...
                1

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan daha yeni Haberturkte Fener bi futbolcuya 3. 3.5 milyon verir ama ben veremem dedi unutalım kaliteli oyuncuyu anca bonservissiz olursa belki

Not:Yıllık olarak dedi
                  tmm hamitin bonservisi yok

Yorum

• Claudio Pizarro hala sozlesmesini uzatmadi...
                    1

Yorum

• Hamit haberleri heyecanlandırıyor ya.
                      7

Yorum

• Halil bizdeyken Hamit'i başka yere kaptırırsak ayıp ederiz

Yorum

• Twitter'da Hamit Altintop diye arattım. Çıkanlar:

Trabzonspor have joined the battle for Real Madrid midfielder Hamit Altintop.

Galatasaray and Trabzonspor are both showing interest in Real Madrid midfielder Hamit Altintop.

Hamit Altintop appears to be on his way out of Real Madrid at the end of the season and Trabzonspor have lined up a bid for the Turkish star.

Trabzonspor express interest in Real Madrid's Hamit Altintop
                          7

Yorum

• Hamit'e takımdaki tavan ücreti verip almalıyız gerekirse.

Takıma hem maddi hem manevi her türlü katkı sağlar.

Karakteri düzgün.Halil'de var ve birbirlerine çok bağlılarmış okuduğum kadarıyla.

Şenol Hoca ağırlığını koysun Hamit Allah'ın izniyle gelir bize.

Yorum

Bu sene iyi transferler yapacak gibi konuştu Başkan hadi hayırlısı.
                              Evet bu da benim dikkatimi çekti, sanırım yabancılarda büyük temizlik olacak ve kaliteli oyuncular eklenecek...

Bu arada şu şartlarda kimse Hamit'e 3-3,5 vermez, GS Selçuk itine 2 milyon euro para veriyor(Türk olarak en fazla bu sanırım), bu parayı bizde verebiliriz...

Ayrıca Hamit'in bonservisi çok cüzi bir miktar olur, Madrid zaten bedavaya aldı + elde tutmak istemiyor, sembolik bir rakama alabiliriz...

Yorum

• hamitle alakalı düşüncelerim...
                                1. kendimizi kandırmayalım hamit piyasası olan bir oyuncu bize gelmez
                                2. gelecekse bile çılgın rakamlara gelir ki bu bütçelere artık transfer yapamayız
                                3. ben olsam halili de gönderir umut bulut'u geri alırım....

Yorum

Çalışıyor...
                                X